Rejim Yapanlar Yeşil Soğandan Uzak Dursun!

Yeşil soğandan uzak durun!

  1. Yeşil soğanın iştah açtığını biliyor muydunuz?Uzman Diyestisyen Pınar Kural Enç'ten edinilen bilgiye rejim yapanlar göre yeşil soğan dan uzak durmalı.

    Yeşil soğanın iştah açtığını biliyor muydunuz?Uzman Diyestisyen Pınar Kural Enç'ten edinilen bilgiye rejim yapanlar göre yeşil soğan dan uzak durmalı.

  2. İçerisinde bulunduğumuz bahar aylarının hafif beslenmek ve diyete başlamak için en doğru zaman dilimi olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç,

    İçerisinde bulunduğumuz bahar aylarının hafif beslenmek ve diyete başlamak için en doğru zaman dilimi olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç,

  3. "İlkbahar aynı zamanda geçiş ayı da olduğu için hafif bir o kadar da direnç verici besinleri tüketmeye özen göstermek gerekir.

    "İlkbahar aynı zamanda geçiş ayı da olduğu için hafif bir o kadar da direnç verici besinleri tüketmeye özen göstermek gerekir.

  4. Balık, ızgara et, sebze ve meyveler bol tüketilmelidir.

    Balık, ızgara et, sebze ve meyveler bol tüketilmelidir.

  5. Açık havada yürüyüşler yapmakta fazla kilolarınızdan kurtulmanızı yardımcı olacak bir aktivitedir.

    Açık havada yürüyüşler yapmakta fazla kilolarınızdan kurtulmanızı yardımcı olacak bir aktivitedir.

  6. Ancak kilo vermek isteyen ve diyet yapan kişiler bu dönemde bazı besinlerden uzak durmalıdırlar.

    Ancak kilo vermek isteyen ve diyet yapan kişiler bu dönemde bazı besinlerden uzak durmalıdırlar.

  7. Örneğin, yeşil soğanın sağlık açısından bir çok faydası vardır ama iştah açıcı özelliği nedeniyle kilo vermek isteyenler tüketmemelidir.

    Örneğin, yeşil soğanın sağlık açısından bir çok faydası vardır ama iştah açıcı özelliği nedeniyle kilo vermek isteyenler tüketmemelidir.

  8. Aşırıya kaçarak tüketilen kahvenin hem sağlık açısından hem de kilo verme sürecinde zararlı olabileceğini kaydeden Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, "Aşırı tüketilen bu içecek her şeyden önce su içme sıklığının azalmasına sebep olur.

    Aşırıya kaçarak tüketilen kahvenin hem sağlık açısından hem de kilo verme sürecinde zararlı olabileceğini kaydeden Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, "Aşırı tüketilen bu içecek her şeyden önce su içme sıklığının azalmasına sebep olur.

  9. Bu durumda diyetinizi sobete edebilirsiniz.

    Bu durumda diyetinizi sobete edebilirsiniz.

  10. Günde bir kupa şekersiz filitre kahve ya da türk kahvesi tüketebilirsiniz. Şekerli,aromalı veya kremalı kahvenin neredeyse bir hamburger kadar kaloriye sahip olduğu unutulmamalıdır.

    Günde bir kupa şekersiz filitre kahve ya da türk kahvesi tüketebilirsiniz. Şekerli,aromalı veya kremalı kahvenin neredeyse bir hamburger kadar kaloriye sahip olduğu unutulmamalıdır.

  11. Diyet yaparken yüksek kalorili ve çok şekerli enerji içeceklerine de yaklaşmamalısınız.Bu içeceklerden zayıflamanın en büyük düşmanlarından biridir.

    Diyet yaparken yüksek kalorili ve çok şekerli enerji içeceklerine de yaklaşmamalısınız.Bu içeceklerden zayıflamanın en büyük düşmanlarından biridir.

  12. Diyet yaparken yüksek kalorili ve çok şekerli enerji içeceklerine de yaklaşmamalısınız.Bu içeceklerden zayıflamanın en büyük düşmanlarından biridir.

    Diyet yaparken yüksek kalorili ve çok şekerli enerji içeceklerine de yaklaşmamalısınız.Bu içeceklerden zayıflamanın en büyük düşmanlarından biridir.

  13. Kuruyemiş tüketirken de dikkatli olunmalıdır.Ölçülü tüketilmeyen kuruyemiş vücutta yağlanma yapar.Bu nedenle kuruyemişşin mutlaka ölçülü tüketilmesi gerekir.Ölçülü tüketilen kuruyemiş kilo vermeye yardım eder. şeklinde konuştu.

    Kuruyemiş tüketirken de dikkatli olunmalıdır.Ölçülü tüketilmeyen kuruyemiş vücutta yağlanma yapar.Bu nedenle kuruyemişşin mutlaka ölçülü tüketilmesi gerekir.Ölçülü tüketilen kuruyemiş kilo vermeye yardım eder. şeklinde konuştu.