İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hafta Sonu İçin Gezilecek Yerler..

İşte gezilecek yerler..

  1. Adalar: İstanbullular için en kolay ulaşımı olan Adalar ilk tercih olabilir. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada,Burgazada’ya Kabataş, Kadıköy ve Bostancı`dan sürekli vapur ve deniz otobüsleri bulunmakta. Hafta sonu çok kalabalık olan adalar, hafta içi kaçamakları iyin ideal. Adalar baharda erguvanlar, mor salkımlar ve binlerce çiçek çeşidi ile adeta bir cennet. İsterseniz fayton turu ile adaları gezebilirken isteyenler bisiklet sürmenin keyfini çıkarabilir.

    Adalar: İstanbullular için en kolay ulaşımı olan Adalar ilk tercih olabilir. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada,Burgazada’ya Kabataş, Kadıköy ve Bostancı`dan sürekli vapur ve deniz otobüsleri bulunmakta. Hafta sonu çok kalabalık olan adalar, hafta içi kaçamakları iyin ideal. Adalar baharda erguvanlar, mor salkımlar ve binlerce çiçek çeşidi ile adeta bir cennet. İsterseniz fayton turu ile adaları gezebilirken isteyenler bisiklet sürmenin keyfini çıkarabilir.

  2. Ağva: İstanbul`a 100 km uzaklıkta. Kumsalı, koyları, kayalıkları ve orman ile iç içe görüntüsü ile Ağva, şehirden gelenlerin kendilerine pozitif enerji yükledikleri bir enerji noktası haline gelmiştir. Ağva, küçük otelleri, muhteşem doğası ve yakınlı ile ideal bir seçim.

    Ağva: İstanbul`a 100 km uzaklıkta. Kumsalı, koyları, kayalıkları ve orman ile iç içe görüntüsü ile Ağva, şehirden gelenlerin kendilerine pozitif enerji yükledikleri bir enerji noktası haline gelmiştir. Ağva, küçük otelleri, muhteşem doğası ve yakınlı ile ideal bir seçim.

  3. Şile: Şile doğru zamanda gidildiğinde insana keyif veren bir yer. Baharda plajların sakinliği insanı mest ediyor. Ancak dalgalı olan denizine dikkat edilmesi gerek.

    Şile: Şile doğru zamanda gidildiğinde insana keyif veren bir yer. Baharda plajların sakinliği insanı mest ediyor. Ancak dalgalı olan denizine dikkat edilmesi gerek.

  4. Poyrazköy: Boğaz`dan Karadeniz`e çıkışta en güzel manzaraya sahip olan bölgelerden birinde sahip olan bir balıkçı köyü. Restoranları ve manzarası nedeniyle tercih edilebilir. Coğrafi olarak Karadeniz ve Marmara`nın kesiştiği son nokta olması burayı özel kılıyor.

    Poyrazköy: Boğaz`dan Karadeniz`e çıkışta en güzel manzaraya sahip olan bölgelerden birinde sahip olan bir balıkçı köyü. Restoranları ve manzarası nedeniyle tercih edilebilir. Coğrafi olarak Karadeniz ve Marmara`nın kesiştiği son nokta olması burayı özel kılıyor.

  5. Maşukiye: İstanbul’a yakın olması sebebi ile son yıllarda popüler olan Maşukiye, da doğa ve yeşil ile buluşmak isteyenlerin merkezi durumunda. İstanbul’a uzaklığı ise sadece 100 KM.

    Maşukiye: İstanbul’a yakın olması sebebi ile son yıllarda popüler olan Maşukiye, da doğa ve yeşil ile buluşmak isteyenlerin merkezi durumunda. İstanbul’a uzaklığı ise sadece 100 KM.

  6. Polonezköy:Polenezköy, yeşilliklerin bin bir tonunun hakim olduğu doğası, kır restoranları, butik otelleriyle tercih edilecek yerlerden biri. Ancak hafta sonları aşırı derecede insan olabiliyor.

    Polonezköy:Polenezköy, yeşilliklerin bin bir tonunun hakim olduğu doğası, kır restoranları, butik otelleriyle tercih edilecek yerlerden biri. Ancak hafta sonları aşırı derecede insan olabiliyor.

  7. Garipçe: Garipçe, Rumelikavağı ile Rumeli Feneri`nin arasında saklanmış, balıkçılıkla geçinen küçücük bir balıkçı köyü. Sarıyer`den sadece 10 km uzaklıkta olan bu köyden ne yazık ki 3. Boğaz Köprüsü geçecek. Bir kaç yıl sonra bu bakir halinden eser kalmayacak. Bu yüzden bir an önce gidip görmenizi tavsiye ederiz.

    Garipçe: Garipçe, Rumelikavağı ile Rumeli Feneri`nin arasında saklanmış, balıkçılıkla geçinen küçücük bir balıkçı köyü. Sarıyer`den sadece 10 km uzaklıkta olan bu köyden ne yazık ki 3. Boğaz Köprüsü geçecek. Bir kaç yıl sonra bu bakir halinden eser kalmayacak. Bu yüzden bir an önce gidip görmenizi tavsiye ederiz.

  8. Riva: Riva İstanbul`a 25 km uzaklıkta. Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa, keyifli bir yemek, yemyeşil doğanın içinde huzur dolu anlar geçirebileceğiniz bir yer.

    Riva: Riva İstanbul`a 25 km uzaklıkta. Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa, keyifli bir yemek, yemyeşil doğanın içinde huzur dolu anlar geçirebileceğiniz bir yer.

  9. Anadolu Feneri: Anadolu Feneri de özellikle bahar ve yaz aylarında haftasonu dinlence ve piknik keyfi için uygun yerlerden birisidir. Karadeniz kıyısına inildiğinde doğa ve manzara güzel, piknik imkanı için ideal. Anadolu Feneri dalgakıranı içerisinde yer alan balık restoranlarında da deniz ürünleri keyfini çıkarmak mümkündür.

    Anadolu Feneri: Anadolu Feneri de özellikle bahar ve yaz aylarında haftasonu dinlence ve piknik keyfi için uygun yerlerden birisidir. Karadeniz kıyısına inildiğinde doğa ve manzara güzel, piknik imkanı için ideal. Anadolu Feneri dalgakıranı içerisinde yer alan balık restoranlarında da deniz ürünleri keyfini çıkarmak mümkündür.

  10. Sapanca: İstanbul`a 100 km uzaklıkta olan bir diğer doğa harikası ise Sapanca Gölü. Yeşil ve Mavinin farklı tonlarını Sapanca’nın doğasında görebilirsiniz. Stresinizi atıp pozitif enerji ile dolabilirsiniz.

    Sapanca: İstanbul`a 100 km uzaklıkta olan bir diğer doğa harikası ise Sapanca Gölü. Yeşil ve Mavinin farklı tonlarını Sapanca’nın doğasında görebilirsiniz. Stresinizi atıp pozitif enerji ile dolabilirsiniz.