Reuters Fethullah Gülen'in Evini Görüntüledi!

Reuters haber ajansı hakkında bir analiz yayımladığı Fethullah Gülen'in ABD'deki evini tepeden görüntüledi. 72 yaşındaki Gülen´in 10 yılı aşkın süredir burada yaşadığı belirtiliyor.

  1. Gülen´e ait Altın Nesil İbadet ve Dinlenme Merkezi´nin de bulunduğu ev Pennsylvania eyaletinin Saylorsburg kentinde bulunuyor.

    Gülen´e ait Altın Nesil İbadet ve Dinlenme Merkezi´nin de bulunduğu ev Pennsylvania eyaletinin Saylorsburg kentinde bulunuyor.

  2. Haberde, destekçileri tarafından İslam´ın aydın ve batıya dönük yüzü olarak tanımlanan Gülen´in, AK Parti´yi 2002 yılında başa getirenle aynı kitleye hitap ettiği belirtilmiş.

    Haberde, destekçileri tarafından İslam´ın aydın ve batıya dönük yüzü olarak tanımlanan Gülen´in, AK Parti´yi 2002 yılında başa getirenle aynı kitleye hitap ettiği belirtilmiş.

  3. Gezi olaylarına da değinilen haberde Başbakan Erdoğan´ın eylemciler için kullandığı ´çapulcu´ tabiriyle ilgili ´´O sözü kullanmayın´´ dediği de hatırlatıldı.

    Gezi olaylarına da değinilen haberde Başbakan Erdoğan´ın eylemciler için kullandığı ´çapulcu´ tabiriyle ilgili ´´O sözü kullanmayın´´ dediği de hatırlatıldı.