Ünlülerin Yaşadığı 10 İnanılmaz Ev

İşte o 10 inanılmaz ev

  1. Bu görüntü tamamen gerçek! Ünlü aktörün evinde 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti var.

    Bu görüntü tamamen gerçek! Ünlü aktörün evinde 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti var.

  2. Aktör John Travolta'nın Amerika Florida'da bulunan malikanesinde yok yok! Tüm detaylar özenle seçilmiş ve düşünülmüş...

    Aktör John Travolta'nın Amerika Florida'da bulunan malikanesinde yok yok! Tüm detaylar özenle seçilmiş ve düşünülmüş...

  3. Lüks malikanede 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti bile bulunuyor.

    Lüks malikanede 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti bile bulunuyor.

  4. Florida, Ocala’da bulunan özel bir havaalanı olan Greystone Havaalanı içinde bulunan evin önünde John Travolta’nın uçakları duruyor.

    Florida, Ocala’da bulunan özel bir havaalanı olan Greystone Havaalanı içinde bulunan evin önünde John Travolta’nın uçakları duruyor.

  5. Pulp Fiction ve Gres gibi filmleriyle tanınan Travolta, servetinin büyük kısmını evi için harcıyor.

    Pulp Fiction ve Gres gibi filmleriyle tanınan Travolta, servetinin büyük kısmını evi için harcıyor.

  6. Ünlü yıldız 1954 doğumlu. Ünlü aktör 2009 yılında oğlunu Kawasaki Sendromu'ndan kaybetmişti.

    Ünlü yıldız 1954 doğumlu. Ünlü aktör 2009 yılında oğlunu Kawasaki Sendromu'ndan kaybetmişti.

  7. Lüks evin havuzu da oldukça dikkat çekici.

    Lüks evin havuzu da oldukça dikkat çekici.

  8. Will ve Jada Pinkett Smith &#8211; Calabasas Kompleksi  <br>    Yaklaşık 20 milyon dolar değerindeki bu lüks ev oldukça ihtişamlı duruyor.  Konakta; 9 yatak odası, 1 meditasyon odası ve kayıt stüdyosu var. Bu görkemli evin diğer özellikleri; özel bir suni göl, tam boyutlu tenis kortu ve basketbol sahasıdır.

    Will ve Jada Pinkett Smith – Calabasas Kompleksi
    Yaklaşık 20 milyon dolar değerindeki bu lüks ev oldukça ihtişamlı duruyor. Konakta; 9 yatak odası, 1 meditasyon odası ve kayıt stüdyosu var. Bu görkemli evin diğer özellikleri; özel bir suni göl, tam boyutlu tenis kortu ve basketbol sahasıdır.

  9. Avicii &#8211; Hollywood     <br>    Gerçek ismi Tim Bergling olan ünlü DJ Avicii, Hollywood&#8217;da büyüleyici bir villada yaşıyor. McLean Tasarım tarafından yapılan konak, havada asılı gibi olan bir yanılsama özelliği taşıyor. Ayrıca ev son teknolojiler ile tamamlanmış.

    Avicii – Hollywood
    Gerçek ismi Tim Bergling olan ünlü DJ Avicii, Hollywood’da büyüleyici bir villada yaşıyor. McLean Tasarım tarafından yapılan konak, havada asılı gibi olan bir yanılsama özelliği taşıyor. Ayrıca ev son teknolojiler ile tamamlanmış.

  10. Rihanna &#8211; Barbados Villa      <br>    Rihanna, Barbados adasındaki lüks konağı, ailesine daha yakın olmak için yaklaşık 22 milyon dolara satın aldı.10 bin metrekare alana sahip olan ev yeraltı otoparkına sahiptir. Rihanna&#8217;nın konağının özel bir yüzme havuzu, plaj ve muhteşem deniz manzaralı bir balkonuyla büyülüyor.

    Rihanna – Barbados Villa
    Rihanna, Barbados adasındaki lüks konağı, ailesine daha yakın olmak için yaklaşık 22 milyon dolara satın aldı.10 bin metrekare alana sahip olan ev yeraltı otoparkına sahiptir. Rihanna’nın konağının özel bir yüzme havuzu, plaj ve muhteşem deniz manzaralı bir balkonuyla büyülüyor.

  11. George Clooney &#8211; Como Gölü     <br>  Başarılı aktör George Clooney, en ünlü İtalyan göllerlinden biri olan Como Gölü üzerinde, bir villa satın aldı. Villa Oleandra, 30 milyon dolar değerinde ve 25 odaya sahip. Ev, 18. Yüzyılda inşa edildi. Peyzajlı bahçe içinde muhteşem manzara ile çevrili. Bu lüks evde süslü, oymalı tavan ve sarmaşık ile kaplı bir yürüyüş yolu bulunuyor.

    George Clooney – Como Gölü
    Başarılı aktör George Clooney, en ünlü İtalyan göllerlinden biri olan Como Gölü üzerinde, bir villa satın aldı. Villa Oleandra, 30 milyon dolar değerinde ve 25 odaya sahip. Ev, 18. Yüzyılda inşa edildi. Peyzajlı bahçe içinde muhteşem manzara ile çevrili. Bu lüks evde süslü, oymalı tavan ve sarmaşık ile kaplı bir yürüyüş yolu bulunuyor.

  12. Conan O&#8217;Brien &#8211; Pacific Palisades   <br>       Talk-show sunucusu Conan O&#8217;Brien, Pasifik Palisades&#8217;de bulunan pahalı ve büyük bir konak satın aldı. O&#8217;Brien, 1 bin 77 metrekarelik evi 19.5 milyon dolara satın aldı. Ev, 6 yatak odası, 8 banyosu, 3 metrelik tavanı ve 6 şöminesi ile gerçekten bir başyapıt. Ev aynı zamanda Pasifik Okyanusu ve Santa Monica Dağı manzarasına sahip.

    Conan O’Brien – Pacific Palisades
    Talk-show sunucusu Conan O’Brien, Pasifik Palisades’de bulunan pahalı ve büyük bir konak satın aldı. O’Brien, 1 bin 77 metrekarelik evi 19.5 milyon dolara satın aldı. Ev, 6 yatak odası, 8 banyosu, 3 metrelik tavanı ve 6 şöminesi ile gerçekten bir başyapıt. Ev aynı zamanda Pasifik Okyanusu ve Santa Monica Dağı manzarasına sahip.

  13. Tiger Woods &#8211; Jüpiter Adası <br>         Florida, Jüpiter Adası&#8217;ndaki bu lüks ev 60 milyon dolar değeriyle dikkat çekiyor. Tiger Woods&#8217;un kendi golf sahası var. Lüks villada, 30 metrelik profesyonel yüzme havuzu, 18 metrelik dalış havuzu, spa, tenis kortu ve basketbol sahaları bulununuyor. Ayrıca evde asansör ve şarap mahzeni bulunmaktadır.

    Tiger Woods – Jüpiter Adası
    Florida, Jüpiter Adası’ndaki bu lüks ev 60 milyon dolar değeriyle dikkat çekiyor. Tiger Woods’un kendi golf sahası var. Lüks villada, 30 metrelik profesyonel yüzme havuzu, 18 metrelik dalış havuzu, spa, tenis kortu ve basketbol sahaları bulununuyor. Ayrıca evde asansör ve şarap mahzeni bulunmaktadır.

  14. Taylor Swift &#8211; Rhode Adası       <br>Taylor Swift, geçen yıl Watch Hill&#8217;de bulunan Rhode Adası&#8217;nda lüks bir ev satın aldı. Swift, koloni tarzı konak için 17 milyon dolar harcadı. 4 katlı ve bin 21 metrekarelik Swift&#8217;in lüks evi; 8 yatak odası, 10 banyoya sahip. Ayrıca ev, Watch Hill&#8217;in en yüksek noktasında yer alıyor. Beş dönümlük ev 1930 yılında inşa edilmiş.

    Taylor Swift – Rhode Adası
    Taylor Swift, geçen yıl Watch Hill’de bulunan Rhode Adası’nda lüks bir ev satın aldı. Swift, koloni tarzı konak için 17 milyon dolar harcadı. 4 katlı ve bin 21 metrekarelik Swift’in lüks evi; 8 yatak odası, 10 banyoya sahip. Ayrıca ev, Watch Hill’in en yüksek noktasında yer alıyor. Beş dönümlük ev 1930 yılında inşa edilmiş.

  15. Tom Brady ve Gisele Bundchen &#8211; Los Angeles Konutu        <br>   Lüks ev eski dünya Avrupa temalı. 6 yatak odalı, bin 300 metrekarelik ev; kireçtaşı, seramik, tuğla ve mermer ile dekore adildi.    Mülkiyetin en özgün yanlarından biri doğal göl izlenimi oluşturmak için düzenlenen havuzdur. Los Angeles Times&#8217;a göre güçlü çift, doğu kıyısında yaşamak istediğinden Haziran 2014 yılında evi rap sanatçısı Dre&#8217;e 40 milyon dolara sattı.

    Tom Brady ve Gisele Bundchen – Los Angeles Konutu
    Lüks ev eski dünya Avrupa temalı. 6 yatak odalı, bin 300 metrekarelik ev; kireçtaşı, seramik, tuğla ve mermer ile dekore adildi. Mülkiyetin en özgün yanlarından biri doğal göl izlenimi oluşturmak için düzenlenen havuzdur. Los Angeles Times’a göre güçlü çift, doğu kıyısında yaşamak istediğinden Haziran 2014 yılında evi rap sanatçısı Dre’e 40 milyon dolara sattı.

  16. Matt Damon &#8211; Pacific Palisades Evi      <br>    Üç katlı, 15 milyon dolar değerindeki köşk, Hibe Kirkpatrick tarafından tasarlandı. Ev, 2 bin 694 metre kare ve 10 metre yüksek tavanı evi oldukça ihtişamlı gösteriyor. Ayrıca ev; 7 yatak odası, 10 banyo ve 5 araba garajına sahip. Evde özel bir spa, spor salonu, en için görevli kişilerin odaları bulunuyor. Yeşiller içindeki bu ev gerçekten nefis bir görselliğe sahip.

    Matt Damon – Pacific Palisades Evi
    Üç katlı, 15 milyon dolar değerindeki köşk, Hibe Kirkpatrick tarafından tasarlandı. Ev, 2 bin 694 metre kare ve 10 metre yüksek tavanı evi oldukça ihtişamlı gösteriyor. Ayrıca ev; 7 yatak odası, 10 banyo ve 5 araba garajına sahip. Evde özel bir spa, spor salonu, en için görevli kişilerin odaları bulunuyor. Yeşiller içindeki bu ev gerçekten nefis bir görselliğe sahip.