Yeni İphone Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Apple, yeni akıllı telefonunu Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte sıradaki iPhone'un sahip olması beklenen özellikleri.

  1. Apple, yeni akıllı telefonunu Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte sıradaki iPhone'un sahip olması beklenen özellikleri.

    Apple, yeni akıllı telefonunu Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte sıradaki iPhone'un sahip olması beklenen özellikleri.

  2. Apple'ın piyasaya çıkaracağı yeni iPhone modeline iPhone 5S adının verilmesi ve telefonun iPhone 5 ile tıpatıp aynı görünüşe sahip olması bekleniyor.

    Apple'ın piyasaya çıkaracağı yeni iPhone modeline iPhone 5S adının verilmesi ve telefonun iPhone 5 ile tıpatıp aynı görünüşe sahip olması bekleniyor.

  3. Dış görünüşü aynı olsa da, iPhone 5S'in içinin iPhone 5 ile aynı olmayacağı söyleniyor.

    Dış görünüşü aynı olsa da, iPhone 5S'in içinin iPhone 5 ile aynı olmayacağı söyleniyor.

  4. iPhone 5S'in Apple'ın yeni nesil işlemcisi olan A7 işlemciye sahip olacağı tahmin ediliyor.

    iPhone 5S'in Apple'ın yeni nesil işlemcisi olan A7 işlemciye sahip olacağı tahmin ediliyor.

  5. iPhone 5S'in yeni bir tür pile sahip olacağı ve bu sayede telefonun pil ömrünün uzayacağı da ortaya atılan iddialar arasında.

    iPhone 5S'in yeni bir tür pile sahip olacağı ve bu sayede telefonun pil ömrünün uzayacağı da ortaya atılan iddialar arasında.

  6. iPhone 5S'in kamerasının da önceki modellerden iyi olması bekleniyor.

    iPhone 5S'in kamerasının da önceki modellerden iyi olması bekleniyor.

  7. Apple'ın iPhone 5S'e çift LED'li flaş ekleyerek fotoğraflardaki kırmızı göz sorununun önüne geçmeye çalıştığı belirtiliyor

    Apple'ın iPhone 5S'e çift LED'li flaş ekleyerek fotoğraflardaki kırmızı göz sorununun önüne geçmeye çalıştığı belirtiliyor

  8. tarayıcı iPhone 5S hakkında ortaya atılan en ilginç iddialardan biri de telefonun parmak izi tarayıcısına sahip olacağı yönünde.

    tarayıcı iPhone 5S hakkında ortaya atılan en ilginç iddialardan biri de telefonun parmak izi tarayıcısına sahip olacağı yönünde.

  9. İddialara göre iPhone 5S'in ana menü tuşunda bir parmak izi tarayıcısı olacak. İçbükey yerine dışbükey olarak tasarlanan bu tuşun çizilmeye dayanıklı safirden imal edileceği öne sürülüyor. Konuyla yakından ilgilenenlere göre ise Apple'ın yeni iPhone'a parmak izi tarayıcısı ekleme olasılığı düşük.

    İddialara göre iPhone 5S'in ana menü tuşunda bir parmak izi tarayıcısı olacak. İçbükey yerine dışbükey olarak tasarlanan bu tuşun çizilmeye dayanıklı safirden imal edileceği öne sürülüyor. Konuyla yakından ilgilenenlere göre ise Apple'ın yeni iPhone'a parmak izi tarayıcısı ekleme olasılığı düşük.

  10. Apple, yeni iPhone'u 10 Eylül'de duyuracak. Telefonun 20 Eylül'de ise satışa çıkması bekleniyor.

    Apple, yeni iPhone'u 10 Eylül'de duyuracak. Telefonun 20 Eylül'de ise satışa çıkması bekleniyor.