Yeni Sezon Dizileri

İşte yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve hikayelerine kaldıkları yerden devam edecek olan birbirinden iddialı yapımlar...

  1. BENİM İÇİN ÜZÜLME Kısa bir süre önce Ciner Grubu'na katılan Show TV'de, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, ilk bomba da patladı.

    BENİM İÇİN ÜZÜLME Kısa bir süre önce Ciner Grubu'na katılan Show TV'de, yeni sezon hazırlıkları devam ederken, ilk bomba da patladı.

  2. 'Benim için üzülme' önümüzdeki sezonda çok konuşulacak..

    'Benim için üzülme' önümüzdeki sezonda çok konuşulacak..

  3. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

    Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

  4. FATİH Kanal d'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri Fatih.

    FATİH Kanal d'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri Fatih.

  5. Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik'in paylaştıkları, yapımını MED Yapım'ın üstlendiği diziyi Merve Girgin yönetiyor.

    Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik'in paylaştıkları, yapımını MED Yapım'ın üstlendiği diziyi Merve Girgin yönetiyor.

  6. Daha ekrana gelmeden büyük ses getiren "Fatih'in" çekimlerine geçtiğimiz günlerde start verildi.

    Daha ekrana gelmeden büyük ses getiren "Fatih'in" çekimlerine geçtiğimiz günlerde start verildi.

  7. MERHAMET Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'on başrolünü üstlendiği Narin ile Fırat'ın hikayesini anlatan Merhamet, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

    MERHAMET Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'on başrolünü üstlendiği Narin ile Fırat'ın hikayesini anlatan Merhamet, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

  8. A.Ş.K. Sezonun iddialı projelerinden A.Ş.K eylül ayında Kanal D'de ekranlara gelecek.

    A.Ş.K. Sezonun iddialı projelerinden A.Ş.K eylül ayında Kanal D'de ekranlara gelecek.

  9. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu, Aslı Tandoğan ve Erkan Can yer alıyor.

    Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu, Aslı Tandoğan ve Erkan Can yer alıyor.

  10. Dizi spor akademisinde tanışıp aşık olan Azra ve Kerem ile hayatlarında umulmadık bir anda dahil olan Şebnem'in hikayesini anlatacak.

    Dizi spor akademisinde tanışıp aşık olan Azra ve Kerem ile hayatlarında umulmadık bir anda dahil olan Şebnem'in hikayesini anlatacak.

  11. İNTİKAM Beren saat, Mert Fırat ve Nejat İşler'in başrollerini paylaştığı Revenge'in uyarlaması olan İntikam kendi gününde ve saatinde yayınlanmaya devam edecek. Eylül ayında yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayacak olan diziye iki isim katılacak.

    İNTİKAM Beren saat, Mert Fırat ve Nejat İşler'in başrollerini paylaştığı Revenge'in uyarlaması olan İntikam kendi gününde ve saatinde yayınlanmaya devam edecek. Eylül ayında yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayacak olan diziye iki isim katılacak.

  12. KAYIP KANAL D'nin yeni dizisi "Kayıp'ın çekimleri İstanbul-Kemerburgaz'da devam ediyor.

    KAYIP KANAL D'nin yeni dizisi "Kayıp'ın çekimleri İstanbul-Kemerburgaz'da devam ediyor.

  13. Eylül ayında başlayacak dizinin yönetmeni, "Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi de yöneten Zeynep Günay Tan

    Eylül ayında başlayacak dizinin yönetmeni, "Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi de yöneten Zeynep Günay Tan

  14. Yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, başrollerinde Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık ve Menderes Samancılar'ın yer aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra heyecan verici hikâyesiyle de dikkat çekiyor.

    Yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği, başrollerinde Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alınaçık ve Menderes Samancılar'ın yer aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra heyecan verici hikâyesiyle de dikkat çekiyor.

  15. "Kayıp", polis tarafından evden götürülen oğullarından bir daha haber alamayan varlıklı Şarman Ailesi'nin öyküsünü anlatıyor.

    "Kayıp", polis tarafından evden götürülen oğullarından bir daha haber alamayan varlıklı Şarman Ailesi'nin öyküsünü anlatıyor.

  16. Aile oğullarını bulmak için amansız bir mücadeleye girerken, bu süreçte herkesin sırları açığa çıkıyor.

    Aile oğullarını bulmak için amansız bir mücadeleye girerken, bu süreçte herkesin sırları açığa çıkıyor.

  17. ESKİ HİKAYE Kuzey Güney dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy, yeni sezonda 'Eski Hikaye' dizisi ile ekranlarda olacak.

    ESKİ HİKAYE Kuzey Güney dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy, yeni sezonda 'Eski Hikaye' dizisi ile ekranlarda olacak.

  18. Buğra Gülsoy'un dizisi TRT 1 'de izleyici ile buluşacak.

    Buğra Gülsoy'un dizisi TRT 1 'de izleyici ile buluşacak.

  19. GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Görüş Günü Kadınları.

    GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri de Görüş Günü Kadınları.

  20. Eşlerini görmek için cezaevine giden 4 farklı kadının hikayesinin anlatılacağı dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade ve Semra Dinçer rol alıyor.

    Eşlerini görmek için cezaevine giden 4 farklı kadının hikayesinin anlatılacağı dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade ve Semra Dinçer rol alıyor.

  21. FATİH HARBİYE Pis Yedili'den olaylı bir şekilde ayrılan Kadir Doğulu, eylül ayında yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

    FATİH HARBİYE Pis Yedili'den olaylı bir şekilde ayrılan Kadir Doğulu, eylül ayında yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

  22. Kadir Doğulu'ya Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer eşlik edecek.

    Kadir Doğulu'ya Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer eşlik edecek.

  23. Dizi Peyami Safa'nın aynı isimli eserinden uyarlanacak.

    Dizi Peyami Safa'nın aynı isimli eserinden uyarlanacak.

  24. Fatih Harbiye'de Fatih'te doğup büyüyen Neriman, onun çocukluk aşkı Şinasi ve İstanbul'un varlıklı ailelerinden birinin oğlu olan Macit'in hikayesi anlatılacak.

    Fatih Harbiye'de Fatih'te doğup büyüyen Neriman, onun çocukluk aşkı Şinasi ve İstanbul'un varlıklı ailelerinden birinin oğlu olan Macit'in hikayesi anlatılacak.

  25. Dizi Fox Tv'de ekranlara gelecek.

    Dizi Fox Tv'de ekranlara gelecek.

  26. MEDCEZİR Adını Feriha Koydum'dan sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Çağatay Ulusoy Eylül ayında ekranlara dönüyor.

    MEDCEZİR Adını Feriha Koydum'dan sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Çağatay Ulusoy Eylül ayında ekranlara dönüyor.

  27. Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşacak olan Ulusoy, 'Medcezir' ile izleyici karşısına çıkacak.

    Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşacak olan Ulusoy, 'Medcezir' ile izleyici karşısına çıkacak.

  28. Star Tv'de ekrana gelecek olan dizi The O.C'den uyarlanacak.

    Star Tv'de ekrana gelecek olan dizi The O.C'den uyarlanacak.

  29. Dizinin senaryosuna Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi başarılı projeleri ekrana getiren Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu kaleme alacak.

    Dizinin senaryosuna Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney gibi başarılı projeleri ekrana getiren Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu kaleme alacak.

  30. ÇOCUKLAR DUYMASIN Senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği Çocuklar Duymasın 4. kez izleyici ile buluşacak.

    ÇOCUKLAR DUYMASIN Senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği Çocuklar Duymasın 4. kez izleyici ile buluşacak.

  31. Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı dizi Fox Tv'de yayınlanacak.

    Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı dizi Fox Tv'de yayınlanacak.

  32. ÇALIKUŞU Reşat Nuri Güntekin'in eseri Çalıkuşu yeni sezonda dizi versiyonu ile ekranlardaki yerini alacak. Feride karakterine Fahriye Evcen'in hayat vereceği dizide erkek başrol Burak Özçivit'in olacak.

    ÇALIKUŞU Reşat Nuri Güntekin'in eseri Çalıkuşu yeni sezonda dizi versiyonu ile ekranlardaki yerini alacak. Feride karakterine Fahriye Evcen'in hayat vereceği dizide erkek başrol Burak Özçivit'in olacak.

  33. 'Çalıkuşu' dizisi yıllar önce TRT'de yayınlanmıştı.

    'Çalıkuşu' dizisi yıllar önce TRT'de yayınlanmıştı.

  34. ARKA SOKAKLAR Yayın hayatında uzun yılları geride bırakan Arka Sokaklar 7. sezona eylül ayında merhaba diyecek. Diziye 2 yeni isim dahil olacak.

    ARKA SOKAKLAR Yayın hayatında uzun yılları geride bırakan Arka Sokaklar 7. sezona eylül ayında merhaba diyecek. Diziye 2 yeni isim dahil olacak.

  35. GALİP DERVİŞ Engin Günaydın'ın başrolünü üstlendiği Galip Derviş'in hikayesi yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.

    GALİP DERVİŞ Engin Günaydın'ın başrolünü üstlendiği Galip Derviş'in hikayesi yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek.

  36. GÜZEL ÇİRKİN Ali Sunal ve Naz Elmas'ın paylaştığı yaz dizisi Güzel Çirkin yeni sezonda da devam edecek.

    GÜZEL ÇİRKİN Ali Sunal ve Naz Elmas'ın paylaştığı yaz dizisi Güzel Çirkin yeni sezonda da devam edecek.

  37. GÜNEŞİ BEKLERKEN İlk bölümü temmuz ayında yayınlanan Kanal D'nin başarılı gençlik dizisi Güneşi Beklerken yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek.

    GÜNEŞİ BEKLERKEN İlk bölümü temmuz ayında yayınlanan Kanal D'nin başarılı gençlik dizisi Güneşi Beklerken yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek.

  38. YALAN DÜNYA Senaristliğini Gülse Birsel'in üstlendiği Yalan Dünya yeni kadrosu ve bölümleri ile eylül ayında izleyici ile buluşacak.

    YALAN DÜNYA Senaristliğini Gülse Birsel'in üstlendiği Yalan Dünya yeni kadrosu ve bölümleri ile eylül ayında izleyici ile buluşacak.

  39. BENİM HALA UMUDUM VAR Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay'ın başrollerini üstlendiği Benim Hala Umudum Var ekran macerasına yeni sezonda da devam edecek. Umut'un Ozan'la olan fırtınalı aşkını konu alan dizide izleyiciyi şaşırtacak sürprizler yaşanacak.

    BENİM HALA UMUDUM VAR Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay'ın başrollerini üstlendiği Benim Hala Umudum Var ekran macerasına yeni sezonda da devam edecek. Umut'un Ozan'la olan fırtınalı aşkını konu alan dizide izleyiciyi şaşırtacak sürprizler yaşanacak.

  40. DİLA HANIM Yayın hayatında bir sezonu geride bırakan ve Erkan Petekkaya ile Hatice Şendil'in rol aldığı Dila Hanım'ın yeni bölümleri eylül ayında ekranlara gelecek.

    DİLA HANIM Yayın hayatında bir sezonu geride bırakan ve Erkan Petekkaya ile Hatice Şendil'in rol aldığı Dila Hanım'ın yeni bölümleri eylül ayında ekranlara gelecek.

  41. DOKSANLAR Senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Doksanlar da yeni sezonda devam edecek dizilerden biri.

    DOKSANLAR Senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Doksanlar da yeni sezonda devam edecek dizilerden biri.

  42. KARADAYI Başrollerini Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı dizi yeni bölümleriyle eylül ayından itibaren ekranlara gelmeye devam edecek.

    KARADAYI Başrollerini Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu'nun paylaştığı dizi yeni bölümleriyle eylül ayından itibaren ekranlara gelmeye devam edecek.

  43. KURTLAR VADİSİ Necati Şaşmaz'ın başrolünü üstlendiği Kurtlar Vadisi yayın hayatında 10 yılı geride bıraktı. Eylül ayında bir kez daha izleyici ile buuşacak olan dizi yine atv'de ekrana gelecek.

    KURTLAR VADİSİ Necati Şaşmaz'ın başrolünü üstlendiği Kurtlar Vadisi yayın hayatında 10 yılı geride bıraktı. Eylül ayında bir kez daha izleyici ile buuşacak olan dizi yine atv'de ekrana gelecek.

  44. MUHTEŞEM YÜZYIL Meryem Uzerli'nin ayrılmasının ardından yola Vahide Gördüm ile devam etme kararı alan Muhteşem Yüzyıl geçen yıl olduğu gibi yine Star Tv'de ekranlara gelecek.

    MUHTEŞEM YÜZYIL Meryem Uzerli'nin ayrılmasının ardından yola Vahide Gördüm ile devam etme kararı alan Muhteşem Yüzyıl geçen yıl olduğu gibi yine Star Tv'de ekranlara gelecek.

  45. TATAR RAMAZAN Kadir İnanır'ın efsane filminden uyarlanan Tatar Ramazan yeni sezonda da ekranlarda olacak. Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise sürpriz değişiklikler yaşanacak.

    TATAR RAMAZAN Kadir İnanır'ın efsane filminden uyarlanan Tatar Ramazan yeni sezonda da ekranlarda olacak. Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise sürpriz değişiklikler yaşanacak.