Bu Çocukların Esrarını Tıp Çözemiyor!

Güneş batınca...

  1. Abdul Rasheed ve Shoaib Ahmed adlı Pakistanlı kardeşler, doktorların içinden çıkamadığı bir durumla karşı karşıya. Biri 9 diğeri 13 yaşındaki iki çocuk güneşin batışıyla beraber adeta bitkisel hayata giriyor.

    Abdul Rasheed ve Shoaib Ahmed adlı Pakistanlı kardeşler, doktorların içinden çıkamadığı bir durumla karşı karşıya. Biri 9 diğeri 13 yaşındaki iki çocuk güneşin batışıyla beraber adeta bitkisel hayata giriyor.

  2. Güneş battıktan sonra felç geçirmişçesine hareketsiz kalan ve konuşamayan kardeşler tıp dünyası için bir meydan okuma halini aldı.

    Güneş battıktan sonra felç geçirmişçesine hareketsiz kalan ve konuşamayan kardeşler tıp dünyası için bir meydan okuma halini aldı.

  3. Haklarında “Güneş çocukları” diye bahsedilen kardeşler, babalarının anlattığına göre doğduklarından beri bu problemi yaşıyorlar.

    Haklarında “Güneş çocukları” diye bahsedilen kardeşler, babalarının anlattığına göre doğduklarından beri bu problemi yaşıyorlar.

  4. Baba Hashim, “Bence çocuklarım enerjilerini güneşten alıyor.” dese de doktorlar bu ihtimali elemiş gibi duruyor.

    Baba Hashim, “Bence çocuklarım enerjilerini güneşten alıyor.” dese de doktorlar bu ihtimali elemiş gibi duruyor.

  5. Çünkü çocuklar, gündüz vakti karanlık bir odada dursalar bile hareket edebilmeye devam ediyorlar.

    Çünkü çocuklar, gündüz vakti karanlık bir odada dursalar bile hareket edebilmeye devam ediyorlar.

  6. Doktor Javed Akram “Doktorlarımız bu çocukların neden gün içinde aktif olabildiklerini ama güneş gidince gözlerini açamaz, konuşamaz ve yemek yiyemez hale geldiklerini anlamak için tahliller yapıyor.” diyor.

    Doktor Javed Akram “Doktorlarımız bu çocukların neden gün içinde aktif olabildiklerini ama güneş gidince gözlerini açamaz, konuşamaz ve yemek yiyemez hale geldiklerini anlamak için tahliller yapıyor.” diyor.

  7. Abdul ve Shoaib’in durumları gizemini korusa da iki çocuk sağlıklı bir geleceğe dair hayaller kurmaya devam ediyor ve iyileşecekleri günü bekliyorlar.

    Abdul ve Shoaib’in durumları gizemini korusa da iki çocuk sağlıklı bir geleceğe dair hayaller kurmaya devam ediyor ve iyileşecekleri günü bekliyorlar.