Efsane Olmuş İlanlar

Efsane ilanlar

  1. Atatürk Havalimanı'nda park halinde bulunan ve uçuştan çekilen Airbus 300 tipi bir uçak, internette 190 bin Euro’dan satışa çıkarıldı.

    Atatürk Havalimanı'nda park halinde bulunan ve uçuştan çekilen Airbus 300 tipi bir uçak, internette 190 bin Euro’dan satışa çıkarıldı.

  2. Atatürk Havalimanı apronu, bir kısmı hacizli, bir kısmı da uçuş özelliğini yitirmiş büyük ve küçük gövdeli uçaklara ev sahipliği yapıyor. Uçuş ömürlerini tamamlayan bu uçaklar, uzun süredir devam eden davalar nedeniyle apron dışına da çıkartılamıyor.

    Atatürk Havalimanı apronu, bir kısmı hacizli, bir kısmı da uçuş özelliğini yitirmiş büyük ve küçük gövdeli uçaklara ev sahipliği yapıyor. Uçuş ömürlerini tamamlayan bu uçaklar, uzun süredir devam eden davalar nedeniyle apron dışına da çıkartılamıyor.

  3. Apronda hurda halde duran uçaklardan biri, bir ilan sitesi aracılığıyla satışa sunuldu.

    Apronda hurda halde duran uçaklardan biri, bir ilan sitesi aracılığıyla satışa sunuldu.

  4. Airbus 300 tipi hurda uçak, 190 bin Euro’dan satışa çıkarıldı.

    Airbus 300 tipi hurda uçak, 190 bin Euro’dan satışa çıkarıldı.

  5. İlanda, uçağın restorana çevrilebileceği bilgisi de bulunuyor.

    İlanda, uçağın restorana çevrilebileceği bilgisi de bulunuyor.

  6. Türkiye'nin en büyük e - ticaret platformlarından sahibinden.com'un en çok ziyaret edilen bölümlerinden 'Efsane İlanlar' köşesinde kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar tıklanma rekoru kırıyor.

    Türkiye'nin en büyük e - ticaret platformlarından sahibinden.com'un en çok ziyaret edilen bölümlerinden 'Efsane İlanlar' köşesinde kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar tıklanma rekoru kırıyor.

  7. SAHİBİNDEN SATILIK HAYALET!    Pek çok garip şeyin internet üzerinden satıldığını gördük; ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk.  Evindeki hayaletlerden bıkıp usanınca, ruhlar konusunda uzman bir din adamı çağırdığını ve iki hayaletin 'kutsal su' bulunan iki şişeye hapsedildiğini öne süren Avie Woodbury adlı Yeni Zelandalı kadın, iki hayaleti internetten satışa çıkardı

    SAHİBİNDEN SATILIK HAYALET! Pek çok garip şeyin internet üzerinden satıldığını gördük; ama bu kadarını biz bile beklemiyorduk. Evindeki hayaletlerden bıkıp usanınca, ruhlar konusunda uzman bir din adamı çağırdığını ve iki hayaletin 'kutsal su' bulunan iki şişeye hapsedildiğini öne süren Avie Woodbury adlı Yeni Zelandalı kadın, iki hayaleti internetten satışa çıkardı

  8. Bir satıcı eBay üzerinden tam teşekküllü bir nükleer sığınak satıyor!    Satıcının verdiği bilgilere göre İngiltere'de 1950'li yıllarda soğuk savaş esnasında olası nükleer saldırılara karşı bir gözetme noktası olarak kurulan bu orijinal nükleer sığınak, resmen 1959 yılında kullanılmaya başlandı. 1991 yılına kadar İngiliz ordusuna bağlı 3 görevlinin aktif olarak kullandığı sığınak, daha sonra ihtiyaç olmadığına karar verilmesi nedeniyle kullanılmamaya başlandı.

    Bir satıcı eBay üzerinden tam teşekküllü bir nükleer sığınak satıyor! Satıcının verdiği bilgilere göre İngiltere'de 1950'li yıllarda soğuk savaş esnasında olası nükleer saldırılara karşı bir gözetme noktası olarak kurulan bu orijinal nükleer sığınak, resmen 1959 yılında kullanılmaya başlandı. 1991 yılına kadar İngiliz ordusuna bağlı 3 görevlinin aktif olarak kullandığı sığınak, daha sonra ihtiyaç olmadığına karar verilmesi nedeniyle kullanılmamaya başlandı.

  9. Benzeri diğer sığınaklarının çoğu yağmalanmış olmasına rağmen bu özel sığınak hala mükemmel durumda görünüyor. İçerisinde masası, sandalyesi, sireni ve özel telefonu hala mevcut...

    Benzeri diğer sığınaklarının çoğu yağmalanmış olmasına rağmen bu özel sığınak hala mükemmel durumda görünüyor. İçerisinde masası, sandalyesi, sireni ve özel telefonu hala mevcut...

  10. eBay'in açık arttırmaya çıkan en ilginç ürünlerinden biri, bu sıra dışı çörek olmalı. İnternetten açık arttırmayla çörek satışı da mı olurmuş demeyin; bu çöreğin diğerlerine göre oldukça farklı bir özelliği var: O da üzerindeki yüz ifadesi.

    eBay'in açık arttırmaya çıkan en ilginç ürünlerinden biri, bu sıra dışı çörek olmalı. İnternetten açık arttırmayla çörek satışı da mı olurmuş demeyin; bu çöreğin diğerlerine göre oldukça farklı bir özelliği var: O da üzerindeki yüz ifadesi.

  11. "supportamericanotchina" adıyla satış yapan bir satıcı, saplarında Microsoft yazan ve 80'li yıllardan kaldığı iddia edilen bir güneş gözlüğünü tam 173.000 Dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunmuş.    Bu satışı ilginç kılan sadece gözlüğün fiyatı değil; satıcı tarafından yapılan inanılmaz açıklama da bir o kadar ilginç. Açıklamaya göre bu gözlük 80'lerde az sayıda Microsoft çalışanına dağıtılmış. Diğer gözlüklerin hepsi kırılmış ve sağlam kalan tek gözlük satıştakiymiş.

    "supportamericanotchina" adıyla satış yapan bir satıcı, saplarında Microsoft yazan ve 80'li yıllardan kaldığı iddia edilen bir güneş gözlüğünü tam 173.000 Dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunmuş. Bu satışı ilginç kılan sadece gözlüğün fiyatı değil; satıcı tarafından yapılan inanılmaz açıklama da bir o kadar ilginç. Açıklamaya göre bu gözlük 80'lerde az sayıda Microsoft çalışanına dağıtılmış. Diğer gözlüklerin hepsi kırılmış ve sağlam kalan tek gözlük satıştakiymiş.

  12. Manava ya da süper markete gider, sebze ve meyve satın alırız. Kimi zaman domates, soğan, biber; kimi zaman da elma, armut ve elbette salatalık... Açık arttırmaya düşen ve resimde gördüğünüz bu ürün, aslında bir salatalıktan başka bir şey değil. Bu salatalığı benzerlerinden ayıran özelliği ise şeklinin bir yılana benziyor olması.

    Manava ya da süper markete gider, sebze ve meyve satın alırız. Kimi zaman domates, soğan, biber; kimi zaman da elma, armut ve elbette salatalık... Açık arttırmaya düşen ve resimde gördüğünüz bu ürün, aslında bir salatalıktan başka bir şey değil. Bu salatalığı benzerlerinden ayıran özelliği ise şeklinin bir yılana benziyor olması.

  13. İngiltere'nin güneybatısındaki Somerset bölgesinde yaşayan 39 yaşındaki Neil Banwell, eBay açık artırma sitesinde rastladığı 1980 yapımı Harrier Jump Jet XZ494 model jet uçağa, 20 bin dolar ödeyerek satın adı.

    İngiltere'nin güneybatısındaki Somerset bölgesinde yaşayan 39 yaşındaki Neil Banwell, eBay açık artırma sitesinde rastladığı 1980 yapımı Harrier Jump Jet XZ494 model jet uçağa, 20 bin dolar ödeyerek satın adı.

  14. Motorunun olmayışı ve uçuş sistemi ekipmanlarının çalışamayacak duruma gelmesiyle artık iş göremez hale gelen 27 yıllık emektar jetin yeni sahibi Neil Banwell, bu tür uçaklara büyük ilgi duyduğunu belirterek, eBay'deki ilanı görünce dayanamayarak teklif verdiğini ve kazanınca çok mutlu olduğunu söyledi.

    Motorunun olmayışı ve uçuş sistemi ekipmanlarının çalışamayacak duruma gelmesiyle artık iş göremez hale gelen 27 yıllık emektar jetin yeni sahibi Neil Banwell, bu tür uçaklara büyük ilgi duyduğunu belirterek, eBay'deki ilanı görünce dayanamayarak teklif verdiğini ve kazanınca çok mutlu olduğunu söyledi.

  15. eBay'de satılan her ürünün elle dokunulur türde ürün olduğunu söylemek güç; en azından Justin Vames isimli bu yaratıcı fikrin sahibini tanımadan önce buna pek ihtimal vermezdik. Vames, belirli bir ücret karşılığında size farklı bir hizmet sunuyor. Örneğin canınız çok sıkkın ya da birinin size bağırmasını ve kendinize getirmesini istiyorsunuz. O halde Vames'e uğramanızda fayda var; çünkü Vames ufak bir ücret karşılığında size bu istediğinizi fazlasıyla veriyor.

    eBay'de satılan her ürünün elle dokunulur türde ürün olduğunu söylemek güç; en azından Justin Vames isimli bu yaratıcı fikrin sahibini tanımadan önce buna pek ihtimal vermezdik. Vames, belirli bir ücret karşılığında size farklı bir hizmet sunuyor. Örneğin canınız çok sıkkın ya da birinin size bağırmasını ve kendinize getirmesini istiyorsunuz. O halde Vames'e uğramanızda fayda var; çünkü Vames ufak bir ücret karşılığında size bu istediğinizi fazlasıyla veriyor.

  16. iMac iMac olalı böyle zulüm görmedi. Evet, resimde de gördüğünüz iMac, artık çok farklı bir amaca hizmet veriyor. Monitörü tamamiyle hamster yani sıçan kafesine dönüştürülen iMac de eBay de alıcısını bekliyor.

    iMac iMac olalı böyle zulüm görmedi. Evet, resimde de gördüğünüz iMac, artık çok farklı bir amaca hizmet veriyor. Monitörü tamamiyle hamster yani sıçan kafesine dönüştürülen iMac de eBay de alıcısını bekliyor.

  17. bu F1 aracı maalesef çalışmıyor; bu da elbette 'asfaltı ağlatmak isteyen F1 severler' için güzel bir haber değil. 4 adet üretilen ve dünyanın neresinde olursanız olun talep edebileceğiniz bu F1 aracı daha çok dekor niyetiyle üretilmiş bir ürün.

    bu F1 aracı maalesef çalışmıyor; bu da elbette 'asfaltı ağlatmak isteyen F1 severler' için güzel bir haber değil. 4 adet üretilen ve dünyanın neresinde olursanız olun talep edebileceğiniz bu F1 aracı daha çok dekor niyetiyle üretilmiş bir ürün.

  18. Açık arttırmaya çıkan bu ürün ise göreceğiniz üzere içi arı dolu bir kavanoz. Kurutulan ve kavanoza doldurulan arılar, farklı bir görüntü oluşturmuş.

    Açık arttırmaya çıkan bu ürün ise göreceğiniz üzere içi arı dolu bir kavanoz. Kurutulan ve kavanoza doldurulan arılar, farklı bir görüntü oluşturmuş.

  19. Eğer bir Batman hayranıysanız, 1989 yılında çekilen, Micheal Keaton ve Jack Nicholson'ın başrolü paylaştığı filmi de mutlaka hatırlıyor olmalısınız. İşte o filmde Batman'in kullandığı özel otomobili Batmobile, e-Bay üzerinde açık artırmayla satılıyordu.

    Eğer bir Batman hayranıysanız, 1989 yılında çekilen, Micheal Keaton ve Jack Nicholson'ın başrolü paylaştığı filmi de mutlaka hatırlıyor olmalısınız. İşte o filmde Batman'in kullandığı özel otomobili Batmobile, e-Bay üzerinde açık artırmayla satılıyordu.

  20. Resimde gördüğünüz bu cisim aslında ölü bir kurbağa. Bu kurbağayı açık arttırmaya çıkaran kullanıcı, kurbağayı yolda ölü bulduğunu, ne sebeple öldüğünü bilmediğini ifade etti. Ancak ölü kurbağayı neden satılığa çıkardığı konusunda kafalar hala bir hayli karışık.

    Resimde gördüğünüz bu cisim aslında ölü bir kurbağa. Bu kurbağayı açık arttırmaya çıkaran kullanıcı, kurbağayı yolda ölü bulduğunu, ne sebeple öldüğünü bilmediğini ifade etti. Ancak ölü kurbağayı neden satılığa çıkardığı konusunda kafalar hala bir hayli karışık.