Survivor'da Şok Sözler

Survivor'da şok sözler

  1. Ibrahima Yattara'nın adaya vedasının ardından ünlüler takımına hüzün hakim oldu. Gönüllüler takımı ise güçlü yarışmacılardan birini elemekten dolayı büyük sevinç yaşadı.

    Ibrahima Yattara'nın adaya vedasının ardından ünlüler takımına hüzün hakim oldu. Gönüllüler takımı ise güçlü yarışmacılardan birini elemekten dolayı büyük sevinç yaşadı.

  2. Yunus Günçe, "Demek ki neymiş, dokunulmazlıkları kazanacağız. Bu kadar basit yani. Yattara'nın şu an gitmemesi lazımdı" yorumunda bulundu.

    Yunus Günçe, "Demek ki neymiş, dokunulmazlıkları kazanacağız. Bu kadar basit yani. Yattara'nın şu an gitmemesi lazımdı" yorumunda bulundu.

  3. Nagihan Karadere, "Çok kötü oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem kaldığım için mutlu oldum, hem Yattara gittiği için üzüldüm. Çok değişik duygular yaşadım, karman çorman bir duygu yaşadım orada. Gitmesi beni çok üzdü"  dedi.

    Nagihan Karadere, "Çok kötü oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem kaldığım için mutlu oldum, hem Yattara gittiği için üzüldüm. Çok değişik duygular yaşadım, karman çorman bir duygu yaşadım orada. Gitmesi beni çok üzdü" dedi.

  4. Gönüllüler takımından Efecan Dianzenza, "Ya siz nasıl bir gönüllüler takımısınız? Yattara'yı göndewrmişiz, hala açız" ifadelerini kullandı.

    Gönüllüler takımından Efecan Dianzenza, "Ya siz nasıl bir gönüllüler takımısınız? Yattara'yı göndewrmişiz, hala açız" ifadelerini kullandı.

  5. İbrahim Giydirir, "Ünlüler takımın en güçlü ismi erkeklerde Yattara. Bugün ne oldu Yattara'ya? Bir güçlü yarışmacıyı gönderdik, artık Yattara faktörü yok" şeklinde konuştu.

    İbrahim Giydirir, "Ünlüler takımın en güçlü ismi erkeklerde Yattara. Bugün ne oldu Yattara'ya? Bir güçlü yarışmacıyı gönderdik, artık Yattara faktörü yok" şeklinde konuştu.

  6. Damla Can ve Serkay Tütüncü, "Ünlüler takımının en başarılı erkek yarışmacısı Yattara" değerlendirmesine destek verdi.

    Damla Can ve Serkay Tütüncü, "Ünlüler takımının en başarılı erkek yarışmacısı Yattara" değerlendirmesine destek verdi.

  7. Yattara ile SMS oylamasıan çıkan Semih Öztürk, "Çok üzüldüm. Survivor 2016'ya iz bırakan bir yarışmacıydı. Bu tarihte bu konseyin gerçekleşmesi hiç hoş olmadı" yorumunda bulundu.

    Yattara ile SMS oylamasıan çıkan Semih Öztürk, "Çok üzüldüm. Survivor 2016'ya iz bırakan bir yarışmacıydı. Bu tarihte bu konseyin gerçekleşmesi hiç hoş olmadı" yorumunda bulundu.

  8. Gönüllüler takımındaki yarışmacıları hedef alan Semih, "Burada bu kadar boş beleş adam var ve Yattara gitti. Dokunulmazlıkalr önemli" dedi.

    Gönüllüler takımındaki yarışmacıları hedef alan Semih, "Burada bu kadar boş beleş adam var ve Yattara gitti. Dokunulmazlıkalr önemli" dedi.

  9. Atakan Arslan, "Acun Abi'nin daha önce bahsettiği gibi dokunulmazlığı kaybeden takım güçlü yarışmacılar da olsa elenebiliyor. Çok şey paylaştık burada. Ben mi duygusallaştım burada kaldıkça bilemiyorum, ama gözlerim doldu. Yattara gittikten sonra ağladım. Gözyaşlarımı tutamadım" dedi.

    Atakan Arslan, "Acun Abi'nin daha önce bahsettiği gibi dokunulmazlığı kaybeden takım güçlü yarışmacılar da olsa elenebiliyor. Çok şey paylaştık burada. Ben mi duygusallaştım burada kaldıkça bilemiyorum, ama gözlerim doldu. Yattara gittikten sonra ağladım. Gözyaşlarımı tutamadım" dedi.

  10. Eski futbolcu ile aynı takımda oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakan, "Yattara önemli bir adamdı; bir futbol efsanesiydi. Benim o adamla aynı takımda futbol oynamışlığım var. Bunlar çok mutluluk verici şeyler" dedi.

    Eski futbolcu ile aynı takımda oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakan, "Yattara önemli bir adamdı; bir futbol efsanesiydi. Benim o adamla aynı takımda futbol oynamışlığım var. Bunlar çok mutluluk verici şeyler" dedi.