9 Günlük Tatil İçin Uygun Fiyatlı 41 Adres

Rahat ve bütçeyi zorlamayacak olan uygun fiyatlı 41 tatil bölgesi.

  1. Tatil planı konusunda kafası karışık olan insanlar için Türkiye'de uygun fiyatlı tatil adresleri...

    Tatil planı konusunda kafası karışık olan insanlar için Türkiye'de uygun fiyatlı tatil adresleri...

  2. AKBÜK  <br>  Didim'den 20 km uzaklıkta bulunan Akbük muhteşem doğası ve güzel sahilleri ile tam bir tatil mekanı. Didim' de pek görmeye alışık olmadığımız yeşil alanlar ve ağaçlıklar Akbük' de bolca var.

    AKBÜK
    Didim'den 20 km uzaklıkta bulunan Akbük muhteşem doğası ve güzel sahilleri ile tam bir tatil mekanı. Didim' de pek görmeye alışık olmadığımız yeşil alanlar ve ağaçlıklar Akbük' de bolca var.

  3. Akçakoca<br>  Yılın dört mevsiminde güzelliğin hakim olduğu Akçakoca'da gezilip görülecek yerler olduğu gibi yapılacak bir çok aktivite var.

    Akçakoca
    Yılın dört mevsiminde güzelliğin hakim olduğu Akçakoca'da gezilip görülecek yerler olduğu gibi yapılacak bir çok aktivite var.

  4. Akçay<br>  Ege&#8217;nin masmavi suları ile Kazdağları&#8217;nın yemyeşil doğasının buluştuğu, buz gibi suların aktığı, Kuzey Ege&#8217;nin incisi Akçay...

    Akçay
    Ege’nin masmavi suları ile Kazdağları’nın yemyeşil doğasının buluştuğu, buz gibi suların aktığı, Kuzey Ege’nin incisi Akçay...

  5. Alanya<br>  Denizi, kumu , güneşi ve kalesi ile meşhur olan Alanya, Antayla'ya 135 km uzaklıkta.

    Alanya
    Denizi, kumu , güneşi ve kalesi ile meşhur olan Alanya, Antayla'ya 135 km uzaklıkta.

  6. Altınoluk<br>  Havası, suyu ve şifalı otlarıyla bambaşka bir diyar olan Altınoluk'da dağa tırmanma ve denize girme keyfi bir arada. Altınoluk ve Şahinderesi Kanyonu ise huzur ve sağlık arayanlar için ideal bir yer...

    Altınoluk
    Havası, suyu ve şifalı otlarıyla bambaşka bir diyar olan Altınoluk'da dağa tırmanma ve denize girme keyfi bir arada. Altınoluk ve Şahinderesi Kanyonu ise huzur ve sağlık arayanlar için ideal bir yer...

  7. 7- Amasra<br>  Fırtınasından soğuğuna, sıcağından doğasına iklim ve coğrafyanın el ele yaşandığı liman şehri Amasra turizmin yeni ismi niteliğinde.

    7- Amasra
    Fırtınasından soğuğuna, sıcağından doğasına iklim ve coğrafyanın el ele yaşandığı liman şehri Amasra turizmin yeni ismi niteliğinde.

  8. Anamur<br>  Bir yanda Akdeniz diğer yanda Toros Dağları ile görsel zevke doyacağınız bir mekan Anamur... Anamur'da tarihin gizeminde yolculuğa çıkabilir, yörenin farklı lezzetlerini tatma imkanı bulabilirsiniz.

    Anamur
    Bir yanda Akdeniz diğer yanda Toros Dağları ile görsel zevke doyacağınız bir mekan Anamur... Anamur'da tarihin gizeminde yolculuğa çıkabilir, yörenin farklı lezzetlerini tatma imkanı bulabilirsiniz.

  9. Assos<br>  Edremit Körfezi'nin güney yamaçlarından Ege'yi kucaklayan saklı cennet Asos, tarihle doğayı buluşturuyor. Karayolundan ulaşımın oldukça kolay olduğu böle Türk mutfağının bütün tatlarını tatilcilere sunuyor.

    Assos
    Edremit Körfezi'nin güney yamaçlarından Ege'yi kucaklayan saklı cennet Asos, tarihle doğayı buluşturuyor. Karayolundan ulaşımın oldukça kolay olduğu böle Türk mutfağının bütün tatlarını tatilcilere sunuyor.

  10. Avşa<br>  Marmara'da Çanakkale'ye kucak açan ve Ege havasını hissettiren bir yer Avşa Adası... Avşa'da uygun fiyatlara konaklamak için, çeşitli seçenekler bulunuyor. Pansiyonların yanı sıra kamp alanları da hizmet veriyor.

    Avşa
    Marmara'da Çanakkale'ye kucak açan ve Ege havasını hissettiren bir yer Avşa Adası... Avşa'da uygun fiyatlara konaklamak için, çeşitli seçenekler bulunuyor. Pansiyonların yanı sıra kamp alanları da hizmet veriyor.

  11. Ayvalık<br>  Kültürel ve doğal güzellikleri içinde birarada barındıran Ayvalık yaz sezonunda adından söz ettiren bölgelerden. Sahip olduğu altın plajları ile özellikle denizseverlerin ilgisini çeken Ayvalık İstanbul'a 520 km uzaklıkta.

    Ayvalık
    Kültürel ve doğal güzellikleri içinde birarada barındıran Ayvalık yaz sezonunda adından söz ettiren bölgelerden. Sahip olduğu altın plajları ile özellikle denizseverlerin ilgisini çeken Ayvalık İstanbul'a 520 km uzaklıkta.

  12. Ağva<br>  Bir yaninda Yeşilçay, diğer yaninda Göksu dereleri, yeşilin birçok tonunu içinde barindiran ormanlari ve Karadeniz&#8217;e bakan üç kilometrelik kumsaliyla dikkat çeken Ağva,her ne kadar Istanbul&#8217;la iç içe olsa da doğalliğindan hala bir şey kaybetmedi.

    Ağva
    Bir yaninda Yeşilçay, diğer yaninda Göksu dereleri, yeşilin birçok tonunu içinde barindiran ormanlari ve Karadeniz’e bakan üç kilometrelik kumsaliyla dikkat çeken Ağva,her ne kadar Istanbul’la iç içe olsa da doğalliğindan hala bir şey kaybetmedi.

  13. Bodrum<br>  Son yıllarda sanat ve sosyete dünyasının uğrak yeri haline gelen Bodrum bir çok tarihi ve doğal güzelliği içinde barındırıyor. Halikarnas, Türkbükü ve Yalıkavak bölgenin ilgi odağı. Kale üzerinden güneşin batışını izlemek ise müthiş bir keyif.

    Bodrum
    Son yıllarda sanat ve sosyete dünyasının uğrak yeri haline gelen Bodrum bir çok tarihi ve doğal güzelliği içinde barındırıyor. Halikarnas, Türkbükü ve Yalıkavak bölgenin ilgi odağı. Kale üzerinden güneşin batışını izlemek ise müthiş bir keyif.

  14. Bozcaada<br>  Türkiye'nin 3. büyük adası olma özelliğine sahip olan Bozcaada yaz tatili için uygun seçenekler arasında yerini alıyor.İnce kumu ve uzunluğu nedeniyle tercih edilen Ayazma Plajı tatil severlerin uğrak yeri.

    Bozcaada
    Türkiye'nin 3. büyük adası olma özelliğine sahip olan Bozcaada yaz tatili için uygun seçenekler arasında yerini alıyor.İnce kumu ve uzunluğu nedeniyle tercih edilen Ayazma Plajı tatil severlerin uğrak yeri.

  15. Cunda Adası  <br>Tatilin gözde mekanlarından Ayvalık'ın şirin adası Cunda eşsiz manzarası ile ilgi odağı. Ege sofra kültürünü en iyi şekilde tanıyabileceğiniz Cunda restorantlarında başka yerde bulamayacağınız lezzetler var.

    Cunda Adası
    Tatilin gözde mekanlarından Ayvalık'ın şirin adası Cunda eşsiz manzarası ile ilgi odağı. Ege sofra kültürünü en iyi şekilde tanıyabileceğiniz Cunda restorantlarında başka yerde bulamayacağınız lezzetler var.

  16. Dalaman<br>  Turistlerin denize en çabuk kavuştukları, tarihi merkezlere yakınlığı, ve işlek hava alanı ile Dalaman, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi.

    Dalaman
    Turistlerin denize en çabuk kavuştukları, tarihi merkezlere yakınlığı, ve işlek hava alanı ile Dalaman, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi.

  17. Dalyan<br>  Dalyan,sazlarla kaplı kanalları, Caretta Caretta'larının geceleri yumurta bırakmaya geldikleri olağanüstü kumsalı ve İztuzu Gölü ile eşsiz güzellikte bir tatil merkezi. Dalyan'da tatil köyleri ve beş yıldızlı büyük oteller yok.

    Dalyan
    Dalyan,sazlarla kaplı kanalları, Caretta Caretta'larının geceleri yumurta bırakmaya geldikleri olağanüstü kumsalı ve İztuzu Gölü ile eşsiz güzellikte bir tatil merkezi. Dalyan'da tatil köyleri ve beş yıldızlı büyük oteller yok.

  18. Datça<br>  Akdeniz kıyısında yer alan küçük ve şirin bir kasaba Datça Marmaris'e 67 km. mesafede.Yaz aylarındaki ortalama sıcaklığın 35 derece olduğu bölgede kuzeyden esen rüzgâr sayesinde sörf yapabilir, temiz denizde yüzebilir ve dalış yapabilirsiniz.

    Datça
    Akdeniz kıyısında yer alan küçük ve şirin bir kasaba Datça Marmaris'e 67 km. mesafede.Yaz aylarındaki ortalama sıcaklığın 35 derece olduğu bölgede kuzeyden esen rüzgâr sayesinde sörf yapabilir, temiz denizde yüzebilir ve dalış yapabilirsiniz.

  19. Didim<br>    Plajlarıyla yazlıkçı ve tatilcilerin gözde mekanı olarak bilinen Didim altın renkli kumları ve sığ denizleri ile dikkat çekiyor.

    Didim
    Plajlarıyla yazlıkçı ve tatilcilerin gözde mekanı olarak bilinen Didim altın renkli kumları ve sığ denizleri ile dikkat çekiyor.

  20. Efes<br>    Kuruluşu M.Ö 6000 yılına dayanan Efes antik kenti yaz tatilini kültürel geziler yaparak geçirmek isteyenler için ideal bir mekan.Özellikle yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Efes de Meryem Kilisesi, Meryemana Evi, Yedi Uyuyanlar, St.

    Efes
    Kuruluşu M.Ö 6000 yılına dayanan Efes antik kenti yaz tatilini kültürel geziler yaparak geçirmek isteyenler için ideal bir mekan.Özellikle yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Efes de Meryem Kilisesi, Meryemana Evi, Yedi Uyuyanlar, St.

  21. Enez<br>    Edirne İli'ne bağlı sınır kasabası Enez, Cenovalılaradan kalma surları, Bizans Kiliseleri ve Osmanlı mimari eserleriyle bir kültürler mozaiği konumunda.

    Enez
    Edirne İli'ne bağlı sınır kasabası Enez, Cenovalılaradan kalma surları, Bizans Kiliseleri ve Osmanlı mimari eserleriyle bir kültürler mozaiği konumunda.

  22. Erdek<br>    Marmara'nın incisi niteliğindeki Erdek şüphesizki gün batımının en güzel izlendiği noktalardan biri. Yaz aylarında giderek kalabalıklaşan bölge ucuz ve kaliteli bir tatil isteyenler için ideal.

    Erdek
    Marmara'nın incisi niteliğindeki Erdek şüphesizki gün batımının en güzel izlendiği noktalardan biri. Yaz aylarında giderek kalabalıklaşan bölge ucuz ve kaliteli bir tatil isteyenler için ideal.

  23. Foça<br>    Eşsiz güzellikteki Siren kayalıkları ve antik kalıntıları ile kültürel bir gezi yapmak isteyenler için tek adres Foça olmalı... İstanbul'a uzaklığı 630 kilometre olan merkez görmeye değer eserlere ev sahipliği yapıyor.

    Foça
    Eşsiz güzellikteki Siren kayalıkları ve antik kalıntıları ile kültürel bir gezi yapmak isteyenler için tek adres Foça olmalı... İstanbul'a uzaklığı 630 kilometre olan merkez görmeye değer eserlere ev sahipliği yapıyor.

  24. Kaş  <br>  Likya'nın önemli kentlerinden olan Kaş, ilçeyi çevreleyen Antik döneme ait kentler ve tarihsel değerlerle doyumsuz bir kültür cenneti.

    Kaş
    Likya'nın önemli kentlerinden olan Kaş, ilçeyi çevreleyen Antik döneme ait kentler ve tarihsel değerlerle doyumsuz bir kültür cenneti.

  25. Kemer<br>    Clupları, Beachleri ve tatil köyleriyle konforu ve eğlenceyi ziyaretçilerine birarada sunan Kemer Antalya'nın gözde mekanlarından.

    Kemer
    Clupları, Beachleri ve tatil köyleriyle konforu ve eğlenceyi ziyaretçilerine birarada sunan Kemer Antalya'nın gözde mekanlarından.

  26. Kerpe<br>    Masmavi deniziyle sırtını çam ormanlarına yaslamış küçük bir Karadeniz köyü Kerpe.Bölge son derece elverişli bir coğrafi konuma sahip, denizi ise çocuklu aileler için ideal.

    Kerpe
    Masmavi deniziyle sırtını çam ormanlarına yaslamış küçük bir Karadeniz köyü Kerpe.Bölge son derece elverişli bir coğrafi konuma sahip, denizi ise çocuklu aileler için ideal.

  27. Kıbrıs<br>    Tatilini yurtdışında geçirmek isteyen herkes için en kolay ve an yakın yer Kıbrıs... Kıbrıs'ın tertemiz kumsallarında bir yandan güneş banyosu yaparken bir yandan da çiçek kokularını tenefüs edebilirsiniz.

    Kıbrıs
    Tatilini yurtdışında geçirmek isteyen herkes için en kolay ve an yakın yer Kıbrıs... Kıbrıs'ın tertemiz kumsallarında bir yandan güneş banyosu yaparken bir yandan da çiçek kokularını tenefüs edebilirsiniz.

  28. Kıyıköy  <br>  İstanbul'a 160 km uzaklıkta olan Kıyıköy Kırklareli'nin şirin bir köyü.

    Kıyıköy
    İstanbul'a 160 km uzaklıkta olan Kıyıköy Kırklareli'nin şirin bir köyü.

  29. Kuşadası  <br>  Ege Bölgesi'nin denizle buluştuğu noktada yer alan Kuşadası merkeze 60 km. uzaklıkta bulunuyor. Ege şeridinde yer alan belde gözde tatil mekanları arasında.

    Kuşadası
    Ege Bölgesi'nin denizle buluştuğu noktada yer alan Kuşadası merkeze 60 km. uzaklıkta bulunuyor. Ege şeridinde yer alan belde gözde tatil mekanları arasında.

  30. Kilyos<br>    Karadeniz'in hırçın dalgalarına ev sahipliği yapan Kilyos İstanbula'a yalnızca 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.Güvenle denize girebileceğiniz ve günübirlik dinleme imkanı bulabilirsiniz.

    Kilyos
    Karadeniz'in hırçın dalgalarına ev sahipliği yapan Kilyos İstanbula'a yalnızca 25 kilometre uzaklıkta bulunuyor.Güvenle denize girebileceğiniz ve günübirlik dinleme imkanı bulabilirsiniz.

  31. Manavgat<br>    5000 km2'lik yüzölçümü ile Antalya'nın en büyük ilçesi olan Manavgat, şelalesi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Doğanın bütün güzelliklerini içinde barındıran bölge sezonun yorgunluğunu atmakiçin birebir.

    Manavgat
    5000 km2'lik yüzölçümü ile Antalya'nın en büyük ilçesi olan Manavgat, şelalesi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Doğanın bütün güzelliklerini içinde barındıran bölge sezonun yorgunluğunu atmakiçin birebir.

  32. Marmaris<br>    Ege denizi, içine uzanan yarımadaları, birbirleriyle güzellik yarışına giren gizemli koyları ve durgun deniziyle Marmaris tatilcileri cezbediyor. Çeşitlerin ve rekabetin çok olduğu kentte otellerin açık büfeleri her damağa hitap ediyor.

    Marmaris
    Ege denizi, içine uzanan yarımadaları, birbirleriyle güzellik yarışına giren gizemli koyları ve durgun deniziyle Marmaris tatilcileri cezbediyor. Çeşitlerin ve rekabetin çok olduğu kentte otellerin açık büfeleri her damağa hitap ediyor.

  33. Muğla<br>    Denizden 670 metre yükseklikte bulunan Hisar Dağı'nın eteklerine kurulan Muğla yaz tatili için ayrı bir keyif. Tasarımları, ahşap işçilikleri ve tavan işlemeleri ile şehrin sembolu haline gelen Muğla evleri ise görülmeye değer.

    Muğla
    Denizden 670 metre yükseklikte bulunan Hisar Dağı'nın eteklerine kurulan Muğla yaz tatili için ayrı bir keyif. Tasarımları, ahşap işçilikleri ve tavan işlemeleri ile şehrin sembolu haline gelen Muğla evleri ise görülmeye değer.

  34. Milas<br>    Son yıllarda özellikle yabancı turistlerin ilgi alanında yer alan Milas Muğla'nın diğer bir turizm merkezi.Deniz, kum ve güneşin anlam kazandığı Milas plajlarında tatilin keyfini çıkartabilirsiniz.

    Milas
    Son yıllarda özellikle yabancı turistlerin ilgi alanında yer alan Milas Muğla'nın diğer bir turizm merkezi.Deniz, kum ve güneşin anlam kazandığı Milas plajlarında tatilin keyfini çıkartabilirsiniz.

  35. Olimpos<br>    Kemer ile Adrasan arasında yer alan Olimpos doğanın sessizliğinde kafa dinlemek isteyenler için oldukça uygun bi yer.Olimpos'da konaklama ağaç evlerde yapılıyor.

    Olimpos
    Kemer ile Adrasan arasında yer alan Olimpos doğanın sessizliğinde kafa dinlemek isteyenler için oldukça uygun bi yer.Olimpos'da konaklama ağaç evlerde yapılıyor.

  36. Pamukkale<br>    Kaynak suların kirecinden oluşan beyaz cennet Pamukkale Türkiyenin en fazla tanınan doğa harikası.

    Pamukkale
    Kaynak suların kirecinden oluşan beyaz cennet Pamukkale Türkiyenin en fazla tanınan doğa harikası.

  37. Sapanca<br>    Yeşilin İnanılmaz güzellikte ki tonları ile Sapanca gölü benzeri bulunmayan bitki dokusu ile konuklarına hem şifa hem de dinlenme olanağı sunuyor.

    Sapanca
    Yeşilin İnanılmaz güzellikte ki tonları ile Sapanca gölü benzeri bulunmayan bitki dokusu ile konuklarına hem şifa hem de dinlenme olanağı sunuyor.

  38. Sarıgerme<br>    Yılın hiç bir mevsiminde 7 derecenin altına düşmeyen sıcaklığı ile dikkat çeken Sarıgerme yaz aylarında farklı bir havaya bürünüyor.Bölge tatil köyü, otel, pansiyon bakımından oldukça yüksek yatak kapasitesine sahip.

    Sarıgerme
    Yılın hiç bir mevsiminde 7 derecenin altına düşmeyen sıcaklığı ile dikkat çeken Sarıgerme yaz aylarında farklı bir havaya bürünüyor.Bölge tatil köyü, otel, pansiyon bakımından oldukça yüksek yatak kapasitesine sahip.

  39. Side<br>    Antalya'nın doğusunda yer alan Side antik kenti tatil için Akdeniz'i tercih eden yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri.Karayolundan baraj manzarası eşliğinde ulaşabileceğiniz Side 'de her keseye uygun konaklama alanları bulunuyor.

    Side
    Antalya'nın doğusunda yer alan Side antik kenti tatil için Akdeniz'i tercih eden yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri.Karayolundan baraj manzarası eşliğinde ulaşabileceğiniz Side 'de her keseye uygun konaklama alanları bulunuyor.

  40. Çeşme<br>    Havası, doğası ve insanlarının sıcaklığı ile bilinen Çeşme; plajları, gece hayatı ve modern tesisleri ile tatilcilerin ilgisini çekiyor.

    Çeşme
    Havası, doğası ve insanlarının sıcaklığı ile bilinen Çeşme; plajları, gece hayatı ve modern tesisleri ile tatilcilerin ilgisini çekiyor.

  41. Ölüdeniz( Fethiye)<br>    Babadağ ve Mendos Dağları'nın eteklerinde, Fethiye'nin güneyine doğru yükselen küçük bir platoda kıyı şeridinde yer alan belde 2006 yılında dünyanın en güzel plajı seçimişti.

    Ölüdeniz( Fethiye)
    Babadağ ve Mendos Dağları'nın eteklerinde, Fethiye'nin güneyine doğru yükselen küçük bir platoda kıyı şeridinde yer alan belde 2006 yılında dünyanın en güzel plajı seçimişti.