Fetö'cü Darbeciler, Kur’An’I Atmış!

Fetö'cü darbeciler, Kur’an’ı atmış!

  1. 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından başlatılan soruşturmalar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde paniğe neden oldu

    15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından başlatılan soruşturmalar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde paniğe neden oldu

  2. FETÖ/PDY terör örgütü elebaşısı gıyabi tutuklu Fetullah Gülen'in kaleme aldığı kitaplar ve sohbetlerinin yer aldığı CD'ler vatandaşlar tarafından çöplere atılmaya başlandı.

    FETÖ/PDY terör örgütü elebaşısı gıyabi tutuklu Fetullah Gülen'in kaleme aldığı kitaplar ve sohbetlerinin yer aldığı CD'ler vatandaşlar tarafından çöplere atılmaya başlandı.

  3. Başta Erzincan, Bingöl, Manisa, Bursa ve Osmaniye olmak üzere pek çok kentte  FETÖ/PDY ait çok sayıda kitap ile Kuran-ı Kerim sokağa atıldı.

    Başta Erzincan, Bingöl, Manisa, Bursa ve Osmaniye olmak üzere pek çok kentte FETÖ/PDY ait çok sayıda kitap ile Kuran-ı Kerim sokağa atıldı.

  4. Erzincan'da şeker fabrikasının sulama kanalında FETÖ üyelerine ait çok sayıda kitap ve cübbe çıktı

    Erzincan'da şeker fabrikasının sulama kanalında FETÖ üyelerine ait çok sayıda kitap ve cübbe çıktı

  5. Alınan bilgilere göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma sürerken, Tatvan Küçük Sanayi Sitesi civarındaki dere yatağında, terör örgütü ve elebaşına ait çok sayıda kitabın atıldığı ortaya çıktı.

    Alınan bilgilere göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma sürerken, Tatvan Küçük Sanayi Sitesi civarındaki dere yatağında, terör örgütü ve elebaşına ait çok sayıda kitabın atıldığı ortaya çıktı.

  6. Durumu fark eden sanayi sitesi esnafının haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, dere yatağı kenarına atılmış 6 Kuran-ı Kerim ve terör örgütü elebaşına ait 500 civarında kitap buldu.

    Durumu fark eden sanayi sitesi esnafının haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, dere yatağı kenarına atılmış 6 Kuran-ı Kerim ve terör örgütü elebaşına ait 500 civarında kitap buldu.

  7. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından toplanan kitaplar, kolilere doldurularak incelenmek üzere Tatvan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

    Olay yerinde yapılan incelemenin ardından toplanan kitaplar, kolilere doldurularak incelenmek üzere Tatvan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

  8. Sanayi sitesindeki esnaf Kuran-ı Kerim'lerin dereye yatağına atılmasına tepki gösterdi. (AA)

    Sanayi sitesindeki esnaf Kuran-ı Kerim'lerin dereye yatağına atılmasına tepki gösterdi. (AA)

  9. Manisa'nın Akhisar ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Lideri Fethullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ve CD çay kenarına atılmış şekilde bulundu.

    Manisa'nın Akhisar ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Lideri Fethullah Gülen'e ait çok sayıda kitap ve CD çay kenarına atılmış şekilde bulundu.

  10. 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbenin başarısız olmasının ardından Fetullah Gülen'in kaleme aldığı kitaplar ve sohbetlerinin yer aldığı CD'ler vatandaşlar tarafından çöplere atılmaya başlandı. (İHA)

    15 Temmuz'da FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbenin başarısız olmasının ardından Fetullah Gülen'in kaleme aldığı kitaplar ve sohbetlerinin yer aldığı CD'ler vatandaşlar tarafından çöplere atılmaya başlandı. (İHA)

  11. Bursa'nın İnegöl ilçesinde FETÖ'cü öğretmen baskından önce örgüte ait kitapları çöpe attı. İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri samanlıkta iğne arar gibi FETÖ terör örgütü mensubu olan öğretmeni kıskıvrak yakaladı.

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde FETÖ'cü öğretmen baskından önce örgüte ait kitapları çöpe attı. İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri samanlıkta iğne arar gibi FETÖ terör örgütü mensubu olan öğretmeni kıskıvrak yakaladı.

  12. Çöpe atılan FETÖ kitaplarını inceleyen jandarma ekipleri kitapların yanındaki poşet ve FETÖ'cü öğretmenin görev kimliğinden yola çıkarak, sınıf öğretmenini kıskıvrak yakaladı.

    Çöpe atılan FETÖ kitaplarını inceleyen jandarma ekipleri kitapların yanındaki poşet ve FETÖ'cü öğretmenin görev kimliğinden yola çıkarak, sınıf öğretmenini kıskıvrak yakaladı.

  13. Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Yeniceköy mahallesi Sivritepe mevkiindeki çöplük alana atılan Fetullah Gülen imzalı kitapların olduğu ihbarını değerlendiren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çöplük alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında bulunan 316 kitap ele geçirildi.

    Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Yeniceköy mahallesi Sivritepe mevkiindeki çöplük alana atılan Fetullah Gülen imzalı kitapların olduğu ihbarını değerlendiren İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çöplük alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında bulunan 316 kitap ele geçirildi.

  14. Kitaplar arasında yapılan incelemede bir kitabın arasından çıkan ıslak imzalı Yeniceköy mahallesinde bir okulda görev yaptığına dair öğretmen kimlik kartını bulan ekipler, kimliğin üzerindeki Arif Yılmaz'ın evine operasyon düzenlediler.

    Kitaplar arasında yapılan incelemede bir kitabın arasından çıkan ıslak imzalı Yeniceköy mahallesinde bir okulda görev yaptığına dair öğretmen kimlik kartını bulan ekipler, kimliğin üzerindeki Arif Yılmaz'ın evine operasyon düzenlediler.

  15. Düzenlenen operasyonda evinde yakalanan Arif Yılmaz gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 3 adet Laptop, bir adet telefona el konuldu. (İHA)

    Düzenlenen operasyonda evinde yakalanan Arif Yılmaz gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 3 adet Laptop, bir adet telefona el konuldu. (İHA)