Sosyal Medyanın Son Kurbanı Obama İle Clinton Oldu

Sosyal medyanın son kurbanı Obama ile Clinton oldu

  1. Demokrat Parti kongre üyelerine hitap ettiği konuşmada "Daha önce hiçbir erkek veya kadın, ABD Başkanı olmaya Hillary Clinton'dan daha ehil olmamıştır" ifadelerine Clinton'a desteğini açıklayan ABD Başkanı Barack Obama, ve Demokrat Parti'nin adayı Clinton, sosyal medyanın son kurbanları olmuş durumda.

    Demokrat Parti kongre üyelerine hitap ettiği konuşmada "Daha önce hiçbir erkek veya kadın, ABD Başkanı olmaya Hillary Clinton'dan daha ehil olmamıştır" ifadelerine Clinton'a desteğini açıklayan ABD Başkanı Barack Obama, ve Demokrat Parti'nin adayı Clinton, sosyal medyanın son kurbanları olmuş durumda.

  2. ABD'de 8 Kasım'da yapılacak 58. başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat Parti'nin Philadelphia'da Wells Fargo Arena'da gerçekleştirilen kongresinden en akılda kalan Obama ve Clinton'ın sarıldığı anlar sosyal medya kullanıcılarının gazabına uğradı.

    ABD'de 8 Kasım'da yapılacak 58. başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat Parti'nin Philadelphia'da Wells Fargo Arena'da gerçekleştirilen kongresinden en akılda kalan Obama ve Clinton'ın sarıldığı anlar sosyal medya kullanıcılarının gazabına uğradı.

  3. Obama ve Clinton'ı tabiri caizse kılıktan kılığa sokan kullanıcılar ortaya birbirinden ilginç kareler çıkarttı.

    Obama ve Clinton'ı tabiri caizse kılıktan kılığa sokan kullanıcılar ortaya birbirinden ilginç kareler çıkarttı.

  4. İşte Reddit kullanıcılarının gözünden Obama Clinton ittifakı...

    İşte Reddit kullanıcılarının gözünden Obama Clinton ittifakı...