Suikastçi 11 Asker Berbat Halde Yakalandı!

Suikastçi 11 asker Marmaris'te yakalandı son halleri berbat!

  1. SUİKASTÇİ 11 ASKER YAKALANDI  15 Temmuz darbe girişiminden beri firari olan 11 kişilik özel tim yakalandı. Son olarak Muğla Akyaka'da silah zoruyla fırından 5 ekmek çalan askerler yakalandıklarında perişan haldeydiler. Askerlerin sakalları uzamış ve psikolojik olarak tükenmiş durumda oldukları göze çarptı.

    SUİKASTÇİ 11 ASKER YAKALANDI 15 Temmuz darbe girişiminden beri firari olan 11 kişilik özel tim yakalandı. Son olarak Muğla Akyaka'da silah zoruyla fırından 5 ekmek çalan askerler yakalandıklarında perişan haldeydiler. Askerlerin sakalları uzamış ve psikolojik olarak tükenmiş durumda oldukları göze çarptı.

  2. ŞÜKRÜ SEYMEN DE VAR  Marmaris'teki kaçak suikastçilerin başında Şükrü Seymen bulunuyordu. Seymen yakalandığında üzerilerinden sadece bir tabanca çıktı.

    ŞÜKRÜ SEYMEN DE VAR Marmaris'teki kaçak suikastçilerin başında Şükrü Seymen bulunuyordu. Seymen yakalandığında üzerilerinden sadece bir tabanca çıktı.

  3. DİĞER 2 ASKER DE YAKALANDI  Askerlerin önce 9 tanesi yakalandı. Firari olan diğer 2 asker de sabah erken saatlerde ele geçirildi. Gözaltına alınan darbeci askerler, Çetibeli karakoluna götürüldü.

    DİĞER 2 ASKER DE YAKALANDI Askerlerin önce 9 tanesi yakalandı. Firari olan diğer 2 asker de sabah erken saatlerde ele geçirildi. Gözaltına alınan darbeci askerler, Çetibeli karakoluna götürüldü.

  4. SUİKAST TİMİNDEKİ ASKERLERİN İSİMLERİ    -Mustafa Serdar Özay , Muammer Gözübüyük, Enes Yılmaz, Ergün Şahin, İsmail Yiğit, Mehmet Demir, Muhammet Burak İpek, Murat Köse, Şükrü Seymen, Bahadır Sagun, Mehmet Öztürk olduğu kaydedildi.

    SUİKAST TİMİNDEKİ ASKERLERİN İSİMLERİ -Mustafa Serdar Özay , Muammer Gözübüyük, Enes Yılmaz, Ergün Şahin, İsmail Yiğit, Mehmet Demir, Muhammet Burak İpek, Murat Köse, Şükrü Seymen, Bahadır Sagun, Mehmet Öztürk olduğu kaydedildi.

  5. ÖZEL HAREKAT ALDI  Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde vatandaşların ihbarı üzerine yakalanan darbeci askerler, bölgeden Polis Özel Harekat ekiplerine ait özel araçla çıkarıldı.

    ÖZEL HAREKAT ALDI Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde vatandaşların ihbarı üzerine yakalanan darbeci askerler, bölgeden Polis Özel Harekat ekiplerine ait özel araçla çıkarıldı.

  6. Darbeci askerler, araçla Marmaris ilçesindeki Çetibeli Jandarma Karakolu'na getirildi. Bir süre sonra ambulansla gelen sağlık ekibi, darbeci askerleri sağlık kontrolünden geçirmek üzere karakola girdi. Jandarma ekipleri de darbeci askerlerin tutulduğu karakol çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Karakol önündeki yol, güvenlik gerekçesiyle tek şeride indirildi.

    Darbeci askerler, araçla Marmaris ilçesindeki Çetibeli Jandarma Karakolu'na getirildi. Bir süre sonra ambulansla gelen sağlık ekibi, darbeci askerleri sağlık kontrolünden geçirmek üzere karakola girdi. Jandarma ekipleri de darbeci askerlerin tutulduğu karakol çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Karakol önündeki yol, güvenlik gerekçesiyle tek şeride indirildi.

  7. YENİ KIYAFET VERİLDİ  Gözaltına alınan askerler için yeni kıyafetler getirildi. Darbeci askerlerin üzerindeki kıyafetlerin, incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerine teslim edileceği öğrenildi. Askerler, karakoldaki işlemlerinin ardından Muğla Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

    YENİ KIYAFET VERİLDİ Gözaltına alınan askerler için yeni kıyafetler getirildi. Darbeci askerlerin üzerindeki kıyafetlerin, incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerine teslim edileceği öğrenildi. Askerler, karakoldaki işlemlerinin ardından Muğla Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

  8. SUİKAST TİMİNDE 37 KİŞİ VARDI  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele saldırıda bulunan darbeci askerlerin toplam sayısının 37 olduğu açıklanmıştı. Saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerlerden 25'i daha önceki operasyonlarla yakalanmıştı. Gözaltına alınan zanlılardan 23'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Bu askerlerden 2'sinin işlemleri ise Muğla Emniyet Müdürlüğünde sürüyor.

    SUİKAST TİMİNDE 37 KİŞİ VARDI Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele saldırıda bulunan darbeci askerlerin toplam sayısının 37 olduğu açıklanmıştı. Saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerlerden 25'i daha önceki operasyonlarla yakalanmıştı. Gözaltına alınan zanlılardan 23'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Bu askerlerden 2'sinin işlemleri ise Muğla Emniyet Müdürlüğünde sürüyor.