Son Kullanma Tarihini Bilmediğiniz Eşyalar

Diş fırçası - 3 ay Diş fırçaları sadece eskidiğinde değil aynı zamanda grip ve nezle olduktan sonra da değiştirilmeli. Aksi takdirde tekrar hasta olmanız kaçınılmaz.

  1. ünger - 2 hafta  Kese ve lif - 6 ay  Banyoda kullanılan sünger ve keseler mantar ve küf üretir. Doğal ve sentetik lifler kaynatılarak kullanılmalı.

    ünger - 2 hafta Kese ve lif - 6 ay Banyoda kullanılan sünger ve keseler mantar ve küf üretir. Doğal ve sentetik lifler kaynatılarak kullanılmalı.

  2. Emzik - 2-5 hafta  Kauçuk emzikler ne kadar kullanıldığına ve görüntüsüne bakılmaksızın en geç 5 haftada bir değiştirilmeli.

    Emzik - 2-5 hafta Kauçuk emzikler ne kadar kullanıldığına ve görüntüsüne bakılmaksızın en geç 5 haftada bir değiştirilmeli.

  3. Ev terliği - 6 ay  Mantar enfeksiyonunun yayılması için oldukça elverişli olan ev terlikleri mümkün olduğunca yıkanmalı.  Koşu ayakkabıları - 1 yıl   6 km kadar koştuktan sonra koşu ayakkabıları bozulmaya başlar. Bu da eklemlerinizin daha çok yorulacağı anlamına gelir.

    Ev terliği - 6 ay Mantar enfeksiyonunun yayılması için oldukça elverişli olan ev terlikleri mümkün olduğunca yıkanmalı. Koşu ayakkabıları - 1 yıl 6 km kadar koştuktan sonra koşu ayakkabıları bozulmaya başlar. Bu da eklemlerinizin daha çok yorulacağı anlamına gelir.

  4. Yastık - 2-3 yıl  Yastıklar evdeki tozu toplar, şekilleri bozulduğu için boyun ağrısına sebep olabilir.

    Yastık - 2-3 yıl Yastıklar evdeki tozu toplar, şekilleri bozulduğu için boyun ağrısına sebep olabilir.

  5. Havlu - 1-3 yıl  Bakteri üreten ıslak havluları yıkamak da çözüm olmayabilir.

    Havlu - 1-3 yıl Bakteri üreten ıslak havluları yıkamak da çözüm olmayabilir.

  6. Un - 6-12 ay  İyi kalite un 1 yıl kadar dayanırken sıradan unlar 6 ay dayanabilir.

    Un - 6-12 ay İyi kalite un 1 yıl kadar dayanırken sıradan unlar 6 ay dayanabilir.

  7. Baharatlar - 1-3 yıl  Baharatlar zamanla tadını ve kokusunu kaybeder.

    Baharatlar - 1-3 yıl Baharatlar zamanla tadını ve kokusunu kaybeder.

  8. Parfüm - 1-3 yıl  Doğal yağlar içeren parfümler kapalı bir şekilde muhafaza edildiğinde 3 yıl, açık saklandığında ise 2 yıla kadar dayanabilir.  Saç fırçası - 1 yıl  Saç fırçalarınızı haftada bir temizlemeli, yılda bir ise değiştirmelisiniz.

    Parfüm - 1-3 yıl Doğal yağlar içeren parfümler kapalı bir şekilde muhafaza edildiğinde 3 yıl, açık saklandığında ise 2 yıla kadar dayanabilir. Saç fırçası - 1 yıl Saç fırçalarınızı haftada bir temizlemeli, yılda bir ise değiştirmelisiniz.

  9. Sinek ilacı - 2 yıl  2 yıldan sonra artık işe yaramaz.

    Sinek ilacı - 2 yıl 2 yıldan sonra artık işe yaramaz.

  10. Yangın söndürücü - 15 yıl  Üzerinde herhangi bir hasar varsa acilen onarılmalı.

    Yangın söndürücü - 15 yıl Üzerinde herhangi bir hasar varsa acilen onarılmalı.

  11. Çoklu priz - 1-2 yıl  Çoklu prizlerin bir kapasitesi vardır. Kapasitenin üzerine çıkarsanız ciddi problemlere yol açabilir.

    Çoklu priz - 1-2 yıl Çoklu prizlerin bir kapasitesi vardır. Kapasitenin üzerine çıkarsanız ciddi problemlere yol açabilir.