İşte Erdoğan Gibi Ağlayan Dünya Liderleri

İşte Erdoğan gibi ağlayan dünya liderleri

  1. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Mısır'daki katliamda katledilen Esma için gözyaşı dökmüştü. Başbakan'ın bu gözyaşlarını başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu olmak üzere birçok kesim eleştirmişti.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Mısır'daki katliamda katledilen Esma için gözyaşı dökmüştü. Başbakan'ın bu gözyaşlarını başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu olmak üzere birçok kesim eleştirmişti.

  2. Az sonra göreceğiniz 'ağlayan dünya liderleri'nin fotoğrafları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "ağlayan adam çaresiz adamdır" sözlerine cevap niteliğinde olacaktır.

    Az sonra göreceğiniz 'ağlayan dünya liderleri'nin fotoğrafları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "ağlayan adam çaresiz adamdır" sözlerine cevap niteliğinde olacaktır.

  3. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zora girdiğinde iki şey yaptığını söyleyerek, "Ya ağlamak için bahane bulmakta ya da sanal anketlerle algıları yönlendirmeye çalışmaktadır" dedi

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zora girdiğinde iki şey yaptığını söyleyerek, "Ya ağlamak için bahane bulmakta ya da sanal anketlerle algıları yönlendirmeye çalışmaktadır" dedi

  4. ABD Başkanı Barack Obama-Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama Libya'nın Bingazi şehrindeki ABD konsolosluğuna düzenlenen saldırıda ölen ABD Büyükelçisi Chris Stevens için basın toplantısında gözyaşı dökmüştü

    ABD Başkanı Barack Obama-Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama Libya'nın Bingazi şehrindeki ABD konsolosluğuna düzenlenen saldırıda ölen ABD Büyükelçisi Chris Stevens için basın toplantısında gözyaşı dökmüştü

  5. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise 2012 seçimleri sonrası yaptığı zafer konuşmasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise 2012 seçimleri sonrası yaptığı zafer konuşmasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

  6. Euro 2012 yarı finalinde İtalya karşı karşı 2-1 mağlup olarak final göremeden kupaya veda eden "Panzerler"de büyük hüzüntü hakimdi. İtalyanlara karşı 2-1 kaybederek kupaya veda eden panzerlerin başbakanı Angela Merkel karşılaşmanın sonunda gözyaşlarını tutamadı.

    Euro 2012 yarı finalinde İtalya karşı karşı 2-1 mağlup olarak final göremeden kupaya veda eden "Panzerler"de büyük hüzüntü hakimdi. İtalyanlara karşı 2-1 kaybederek kupaya veda eden panzerlerin başbakanı Angela Merkel karşılaşmanın sonunda gözyaşlarını tutamadı.

  7. ABD eski Başkanı George Bush ya da bilinen adıyla Baba Bush, küçük oğlu Jeb Bush'un vali olduğu Florida'ya gitmiş ve burada bir konuşma yapmıştı. Konuşması sırasında duygulanan Baba Bush, Jeb'in 1994 yılındaki seçim yenilgisini anlatırken göz yaşlarına boğuldu."Sevdiğiniz bir kişiden bahsederken ister istemez duygulanıyorsunuz. İnsan yaşlanınca bu duygusallık daha da artıyor" diyen Baba Bush'un yardımına oğlu Jeb koştu ve onu teselli etti.

    ABD eski Başkanı George Bush ya da bilinen adıyla Baba Bush, küçük oğlu Jeb Bush'un vali olduğu Florida'ya gitmiş ve burada bir konuşma yapmıştı. Konuşması sırasında duygulanan Baba Bush, Jeb'in 1994 yılındaki seçim yenilgisini anlatırken göz yaşlarına boğuldu."Sevdiğiniz bir kişiden bahsederken ister istemez duygulanıyorsunuz. İnsan yaşlanınca bu duygusallık daha da artıyor" diyen Baba Bush'un yardımına oğlu Jeb koştu ve onu teselli etti.

  8. 2000-2008 yılları arasında Amerikan başkanı olarak görev yapan George Walker Bush'un adının verildiği kütüphane ve müzenin açılış törenine ülkesinden ve çeşitli ülkelerden birçok ünlü siyasi katıldı. Kapanış konuşması için kürsüye gelen George Walker Bush ülkesi için iyi günlerin geleceğine inandığını söyledi fakat bu duruma kendisi de inanmamış olacak ki gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

    2000-2008 yılları arasında Amerikan başkanı olarak görev yapan George Walker Bush'un adının verildiği kütüphane ve müzenin açılış törenine ülkesinden ve çeşitli ülkelerden birçok ünlü siyasi katıldı. Kapanış konuşması için kürsüye gelen George Walker Bush ülkesi için iyi günlerin geleceğine inandığını söyledi fakat bu duruma kendisi de inanmamış olacak ki gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

  9. Şubat 2012'de 1979 Devrimi'nin yıldönümü törenleri kapsamında, İslam Devrimi'nin lideri Humeyni'nin mezarını ziyaret eden Ahmedinecad, gözyaşlarını tutamadı. Ahmedinecad'a Humeyni'nin torunu Hasan Humneyni eşlik etti. Humeyni'nin İran'a dönüşünün 23. yılında ordu değişik bir kutlama düzenlemiş, Humeyni'nin devasa boyutlardaki maketi başkent Tahran'daki havaalanının yakınlarına yerleştirilmişti. Ahmedinejad ayrıca Venezuella devlet başkanı Hugo Chavez'in cenazesinde de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

    Şubat 2012'de 1979 Devrimi'nin yıldönümü törenleri kapsamında, İslam Devrimi'nin lideri Humeyni'nin mezarını ziyaret eden Ahmedinecad, gözyaşlarını tutamadı. Ahmedinecad'a Humeyni'nin torunu Hasan Humneyni eşlik etti. Humeyni'nin İran'a dönüşünün 23. yılında ordu değişik bir kutlama düzenlemiş, Humeyni'nin devasa boyutlardaki maketi başkent Tahran'daki havaalanının yakınlarına yerleştirilmişti. Ahmedinejad ayrıca Venezuella devlet başkanı Hugo Chavez'in cenazesinde de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

  10. Eski ABD Başkanı Bill Clinton 2000 yılında milli bir günde geçit töreninde duygulanarak ağlamıştı. Ayrıca Clinton kızıyla dans ederken de ağladı. 2010'da evlenen Clinton´un kızının düğününde baba Clinton ve kızı Chelsea, "The Way You Look" şarkısında dans etti. Dans sırasında Clinton'un gözleri doldu. Chelsea babasının yanaklarından süzülen yaşları sildi.

    Eski ABD Başkanı Bill Clinton 2000 yılında milli bir günde geçit töreninde duygulanarak ağlamıştı. Ayrıca Clinton kızıyla dans ederken de ağladı. 2010'da evlenen Clinton´un kızının düğününde baba Clinton ve kızı Chelsea, "The Way You Look" şarkısında dans etti. Dans sırasında Clinton'un gözleri doldu. Chelsea babasının yanaklarından süzülen yaşları sildi.

  11. Mart ayında ölen Venezuella Başkanı Hugo Chavez kanser tedavisinden döndükten sonra Nisan 2012'de bir dini tören sırasında duygulanarak ağlamıştı.

    Mart ayında ölen Venezuella Başkanı Hugo Chavez kanser tedavisinden döndükten sonra Nisan 2012'de bir dini tören sırasında duygulanarak ağlamıştı.

  12. 2011 Yılındaki Yemen'deki temaslar esnasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Bakanlar Yemen Türküsü söylenirken hüngür hüngür ağladı.

    2011 Yılındaki Yemen'deki temaslar esnasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Bakanlar Yemen Türküsü söylenirken hüngür hüngür ağladı.

  13. Kral Abdullah, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Mart ayında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ata'nın huzuruna çıkan Kral Abdullah ziyaret sırasında gözyaşlarını tutamadı.

    Kral Abdullah, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Mart ayında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ata'nın huzuruna çıkan Kral Abdullah ziyaret sırasında gözyaşlarını tutamadı.