El-Bab Şehitleri!

Şehit olan askerlerin isimleri belli oldu

  1. Fırat Kalkanı Harekat'nda El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan askerlerin isimleri belli oldu.

    Fırat Kalkanı Harekat'nda El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan askerlerin isimleri belli oldu.

  2. TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) DEAŞ’ın kontrolündeki El Bab kentinin batısına dayanırken, bölgeden çok acı haberler geldi. TSK’nın açıklamasına göre dün yaşanan çatışmalarda, DEAŞ’ın düzenlediği intihar saldırıları sonucunda 14 asker şehit düştü, 33 asker yaralandı. 120’inci gününe giren Fırat Kalkanı harekâtında verilen şehit sayısı 35’e yükseldi.

    TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) DEAŞ’ın kontrolündeki El Bab kentinin batısına dayanırken, bölgeden çok acı haberler geldi. TSK’nın açıklamasına göre dün yaşanan çatışmalarda, DEAŞ’ın düzenlediği intihar saldırıları sonucunda 14 asker şehit düştü, 33 asker yaralandı. 120’inci gününe giren Fırat Kalkanı harekâtında verilen şehit sayısı 35’e yükseldi.

  3. Piyade Binbaşı Bülent Albayrak    Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak'ın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi'nde şehidin babası Hasan Albayrak'ın yaşadığı eve geldi.

    Piyade Binbaşı Bülent Albayrak Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak'ın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber iletildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi'nde şehidin babası Hasan Albayrak'ın yaşadığı eve geldi.

  4. Acı haberi alınca fenalaşan baba Albayrak'a sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan eve gelen şehit babasının komşuları, taziyelerini iletti.

    Acı haberi alınca fenalaşan baba Albayrak'a sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan eve gelen şehit babasının komşuları, taziyelerini iletti.

  5. Haber verilmesi üzerine şehidin Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ablası Gamze Göktepe de Gölcük'e ulaştı. Aile, daha sonra Gölcük Belediyesine ait bir araçla şehidin Ankara'daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olan şehit binbaşının annesinin, Marmara Depremi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi.

    Haber verilmesi üzerine şehidin Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ablası Gamze Göktepe de Gölcük'e ulaştı. Aile, daha sonra Gölcük Belediyesine ait bir araçla şehidin Ankara'daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olan şehit binbaşının annesinin, Marmara Depremi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi.

  6. Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş    Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın, İzmir'deki babaevine acı haber ulaştı. Merkeze bağlı Gaziemir ilçesinde oturan 30 yaşındaki şehidin annesi Zeynep (54) ve emekli özel harekat polisi babası Süleyman Sırrı Yavaş'a (58) şehadet haberi, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi.

    Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın, İzmir'deki babaevine acı haber ulaştı. Merkeze bağlı Gaziemir ilçesinde oturan 30 yaşındaki şehidin annesi Zeynep (54) ve emekli özel harekat polisi babası Süleyman Sırrı Yavaş'a (58) şehadet haberi, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi.

  7. Haberin ardından şehidin babaevi ve sokağa Türk bayrakları asıldı, yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin kardeşi Nisa Garipoğlu (26), ağabeyinin Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yaptığını ve bekar olduğunu belirterek, son olarak Ramazan Bayramı izninde bir araya geldiklerini, sık sık telefonla görüştüklerini söyledi.

    Haberin ardından şehidin babaevi ve sokağa Türk bayrakları asıldı, yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin kardeşi Nisa Garipoğlu (26), ağabeyinin Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yaptığını ve bekar olduğunu belirterek, son olarak Ramazan Bayramı izninde bir araya geldiklerini, sık sık telefonla görüştüklerini söyledi.

  8. Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar  <br>  Fırat Kalkanı Harekatı&#8217;nda şehit olan askerlerden 24 yaşındaki Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar&#8217;ın Elazığ&#8217;daki baba evine acı haber ulaştı. Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar&#8217;ın merkez Kültür Mahallesi Kayısılı Sokak 11 numaradaki baba evine acı haber, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez de şehidin baba evine giderek yakınlarına başsağlığı diledi.

    Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar
    Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan askerlerden 24 yaşındaki Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın Elazığ’daki baba evine acı haber ulaştı. Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın merkez Kültür Mahallesi Kayısılı Sokak 11 numaradaki baba evine acı haber, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez de şehidin baba evine giderek yakınlarına başsağlığı diledi.

  9. Şehit ailesinin evine, itfaiye ekipleri Türk bayrağı astı. Haberi duyan şehit yakınları ve komşuları da eve gelerek şehidin annesi Songül ve babası Muzaffer Pınar&#8217;ı teselli etmeye çalıştı. Muzaffer ve Songül Pınar çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar&#8217;ın bekar olduğu ve 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

    Şehit ailesinin evine, itfaiye ekipleri Türk bayrağı astı. Haberi duyan şehit yakınları ve komşuları da eve gelerek şehidin annesi Songül ve babası Muzaffer Pınar’ı teselli etmeye çalıştı. Muzaffer ve Songül Pınar çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar’ın bekar olduğu ve 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

  10. Komando Astsubay Göktan Özüpek  <br>  Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresinde bombalı araçlarla yapılan intihar saldırısında şehit olan 23 yaşındaki Komando Astsubay Göktan Özüpek'in Kırklareli'nde yaşayan ailesine acı haber iletildi.

    Komando Astsubay Göktan Özüpek
    Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresinde bombalı araçlarla yapılan intihar saldırısında şehit olan 23 yaşındaki Komando Astsubay Göktan Özüpek'in Kırklareli'nde yaşayan ailesine acı haber iletildi.

  11. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İl Müftüsü İsmail Bayrak ve askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için şehit Özüpek'in İstasyon Mahallesi'nde annesinin yaşadığı eve geldi. Acı haberi alınca baygınlık geçiren anne Sevim Özüpek'e, sağlık ekipleri müdahale etti.

    Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Mustafa Barut, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İl Müftüsü İsmail Bayrak ve askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için şehit Özüpek'in İstasyon Mahallesi'nde annesinin yaşadığı eve geldi. Acı haberi alınca baygınlık geçiren anne Sevim Özüpek'e, sağlık ekipleri müdahale etti.

  12. Türk bayrağı asılan eve gelen şehidin yakınları ve komşuları, taziyelerini iletti. Komando Astsubay Göktan Özüpek'in geçen ay başında evlendiği Ankara'da hemşire olarak görev yapan eşi Merve Özüpek'e de bilgi verildiği öğrenildi. Şehidin babasının ise yaklaşık 13 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

    Türk bayrağı asılan eve gelen şehidin yakınları ve komşuları, taziyelerini iletti. Komando Astsubay Göktan Özüpek'in geçen ay başında evlendiği Ankara'da hemşire olarak görev yapan eşi Merve Özüpek'e de bilgi verildiği öğrenildi. Şehidin babasının ise yaklaşık 13 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

  13. Uzman Çavuş Ferhat Demir  <br>  Bursalı piyade uzman çavuş Ferhat Demir, yaşanan çatışmada şehit oldu. Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Demir'in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Yıldırımlı kardeşimiz Ferhat Demir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

    Uzman Çavuş Ferhat Demir
    Bursalı piyade uzman çavuş Ferhat Demir, yaşanan çatışmada şehit oldu. Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Demir'in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Yıldırımlı kardeşimiz Ferhat Demir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

  14. Uzman Çavuş Burak Boz  <br>  Suriye&#8217;de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olan 14 askerden Uzman Çavuş Burak Boz&#8217;un acı haberi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine ulaştı.

    Uzman Çavuş Burak Boz
    Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olan 14 askerden Uzman Çavuş Burak Boz’un acı haberi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesine ulaştı.

  15. Şehit Uzman Çavuş&#8217;un Ereğli ilçesindeki ailesine acı haber gece saatlerinde verildi. İlçenin Cinler Mahallesi'nde oturan aileye haberin verilmesinin ardından eve Türk Bayrağı asıldı. 27 yaşındaki Uzman Çavuş Boz'un 7 yıldır görev yaptığı ve operasyona kendi isteği ile katıldığı öğrenildi.

    Şehit Uzman Çavuş’un Ereğli ilçesindeki ailesine acı haber gece saatlerinde verildi. İlçenin Cinler Mahallesi'nde oturan aileye haberin verilmesinin ardından eve Türk Bayrağı asıldı. 27 yaşındaki Uzman Çavuş Boz'un 7 yıldır görev yaptığı ve operasyona kendi isteği ile katıldığı öğrenildi.

  16. Acı haberi alan ailenin yakınları hemen şehidin evine koştu. Şehit askerin babası Özkan Boz, diğer oğlu Ömer Boz&#8217;a sarılarak &#8216;Kardeşin gitti oğlum, Burak gitti, yavrum, kuzum&#8217; diyerek gözyaşlarına engel olamadı. Evin önünde sağlık ekipleri de hazır bekletilirken, haberi veren yetkililer de aileye başsağlığı dileklerini iletti.

    Acı haberi alan ailenin yakınları hemen şehidin evine koştu. Şehit askerin babası Özkan Boz, diğer oğlu Ömer Boz’a sarılarak ‘Kardeşin gitti oğlum, Burak gitti, yavrum, kuzum’ diyerek gözyaşlarına engel olamadı. Evin önünde sağlık ekipleri de hazır bekletilirken, haberi veren yetkililer de aileye başsağlığı dileklerini iletti.

  17. Uzman Çavuş Ali Yılmaz<br>    Fırat Kalkanı Harekatı&#8217;nda Uzman Çavuş Ali Yılmaz şehit oldu. Burdur&#8217;un Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi&#8217;nde oturan dedesi Abdullah Avcı ve dayısı Aliihsan Avcı&#8217;nın evine gelen Çavdır Kaymakamı, Karamanlı Kaymakam vekili Abdullah Şahin, Belediye Başkan vekili Hüseyin Uğurel ve Piyade Yarbay Deniz Çetinkaya acı haberi şehidin dedesi ve dayısına verdi. Şehidin dede evine Türk bayrağı asıldı.

    Uzman Çavuş Ali Yılmaz
    Fırat Kalkanı Harekatı’nda Uzman Çavuş Ali Yılmaz şehit oldu. Burdur’un Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde oturan dedesi Abdullah Avcı ve dayısı Aliihsan Avcı’nın evine gelen Çavdır Kaymakamı, Karamanlı Kaymakam vekili Abdullah Şahin, Belediye Başkan vekili Hüseyin Uğurel ve Piyade Yarbay Deniz Çetinkaya acı haberi şehidin dedesi ve dayısına verdi. Şehidin dede evine Türk bayrağı asıldı.

  18. Şehit Ali Yılmaz&#8217;ın geçen şubat ayında Emine Zengin ile nişanlandığı ve önümüzdeki aylarda düğün yapmayı planladığı belirtildi. Şehidin anne ve babasının ayrı olduğu, Antalya&#8217;da oturan annesinin de acı haberi alarak Burdur&#8217;a yola çıktığı kaydedildi.

    Şehit Ali Yılmaz’ın geçen şubat ayında Emine Zengin ile nişanlandığı ve önümüzdeki aylarda düğün yapmayı planladığı belirtildi. Şehidin anne ve babasının ayrı olduğu, Antalya’da oturan annesinin de acı haberi alarak Burdur’a yola çıktığı kaydedildi.

  19. Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz, 10 Şubatta nişanlanmıştı. Şehit Yılmaz, son fotoğrafını ise 18 Kasım 2016&#8217;da nişanlısı ile birlikte paylaştı. Acılı haberin gelmesi ile Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz&#8217;ın facebook profili ise acılı mesajlarla donatıldı. Şehit Yılmaz'ın memleketi Karamanlı'da toprağa verileceği öğrenildi.

    Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz, 10 Şubatta nişanlanmıştı. Şehit Yılmaz, son fotoğrafını ise 18 Kasım 2016’da nişanlısı ile birlikte paylaştı. Acılı haberin gelmesi ile Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın facebook profili ise acılı mesajlarla donatıldı. Şehit Yılmaz'ın memleketi Karamanlı'da toprağa verileceği öğrenildi.

  20. Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya<br>  Kayseri, Suriye&#8217;de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab&#8217;da DAEŞ militanlarının bombalı saldırısında 2 şehit verdi.

    Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya
    Kayseri, Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’da DAEŞ militanlarının bombalı saldırısında 2 şehit verdi.

  21. El Bab&#8217;da dün meydana gelen çatışmada şehit olan uzman çavuşlardan evli 1 çocuk babası, Kahramanmaraşlı Mehmet Kökkaya&#8217;nın Kayseri&#8217;nin Melikgazi İlçesi Belsin Tınaztepe Mahallesindeki evinde matem vardı.

    El Bab’da dün meydana gelen çatışmada şehit olan uzman çavuşlardan evli 1 çocuk babası, Kahramanmaraşlı Mehmet Kökkaya’nın Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Belsin Tınaztepe Mahallesindeki evinde matem vardı.

  22. Şehidin eşi Zeliha Kökkaya, tek çocukları 3 yaşındaki Elif&#8217;i bağrına basarak, Suriye topraklarında şehit düşen piyade uzman çavuş kocasının cenazesinin, Kahramanmaraş&#8217;ın Göksun İlçesi yerine Kayseri&#8217;de defnedilmesini istedi. Şehit evine dev Türk bayrağı asıldı. Şehidin 7 ay önce de babasını kaybettiği ifade edildi.

    Şehidin eşi Zeliha Kökkaya, tek çocukları 3 yaşındaki Elif’i bağrına basarak, Suriye topraklarında şehit düşen piyade uzman çavuş kocasının cenazesinin, Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi yerine Kayseri’de defnedilmesini istedi. Şehit evine dev Türk bayrağı asıldı. Şehidin 7 ay önce de babasını kaybettiği ifade edildi.

  23. Uzman Çavuş Osman Çelik<br>    Kayseri&#8217;nin Pınarbaşı nüfusuna kayıtlı El Bab&#8217;daki ikinci şehidi piyade uzman çavuş Osman Çelik&#8217;in bekar olduğu, Kocasinan İlçesi Argıncık Alsancak mahallesinde ağabeyinin evinde kaldığı öğrenildi.

    Uzman Çavuş Osman Çelik
    Kayseri’nin Pınarbaşı nüfusuna kayıtlı El Bab’daki ikinci şehidi piyade uzman çavuş Osman Çelik’in bekar olduğu, Kocasinan İlçesi Argıncık Alsancak mahallesinde ağabeyinin evinde kaldığı öğrenildi.

  24. Uzman Çavuş Hasan Kavuz  <br>  Fırat Kalkanı harekatında DEAŞ&#8217;ın kontrolündeki El Bab&#8217;da çıkan çatışmalarda şehit düşen 14 askerden biri olan Uzman Çavuş Hasan Kavuz&#8217;un ailesine acı haber ulaştı.

    Uzman Çavuş Hasan Kavuz
    Fırat Kalkanı harekatında DEAŞ’ın kontrolündeki El Bab’da çıkan çatışmalarda şehit düşen 14 askerden biri olan Uzman Çavuş Hasan Kavuz’un ailesine acı haber ulaştı.

  25. İstanbul&#8217;da yaşayan ailenin aslen Samsun&#8217;un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Baba Ertan ve anne Safiye Kavuz&#8217;un acı haberle birlikte Samsun&#8217;a gelmek üzere İstanbul&#8217;dan yola çıktıkları belirtildi. Bekar olan Şehit Uzman Çavuş Hasan Kavuz&#8217;un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü&#8217;nde yarın toprağa verileceği ifade edildi.

    İstanbul’da yaşayan ailenin aslen Samsun’un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Baba Ertan ve anne Safiye Kavuz’un acı haberle birlikte Samsun’a gelmek üzere İstanbul’dan yola çıktıkları belirtildi. Bekar olan Şehit Uzman Çavuş Hasan Kavuz’un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü’nde yarın toprağa verileceği ifade edildi.

  26. Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın  <br>  Suriye'nin El Bab bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda DEAŞ&#8217;ın intihar saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın&#8217;ın (24) Tokat&#8217;ın Erbaa ilçesi Gündoğdu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde ikamet eden annesine acı haber ulaştı. 2 çocuk annesi Asuman Şerbetçi&#8217;ye acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Şehidin evinin önüne belediye tarafından Türk bayrağı asıldı.

    Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın
    Suriye'nin El Bab bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda DEAŞ’ın intihar saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın’ın (24) Tokat’ın Erbaa ilçesi Gündoğdu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde ikamet eden annesine acı haber ulaştı. 2 çocuk annesi Asuman Şerbetçi’ye acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Şehidin evinin önüne belediye tarafından Türk bayrağı asıldı.

  27. Şehidin yaklaşık 24 gün önce Özge İslam&#8217;la nişanlandığı ve önümüzdeki yıl için düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Şehidin anne ve babasının yaklaşık 16 yıl önce boşandığı, şehidin babası Şemsettin Yalçın'ın İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Anne Şerbetçi&#8217;nin Erbaa&#8217;dan, baba Yalçın&#8217;ın ise İstanbul&#8217;dan Gaziantep'e oğullarının cenazesini almaya gittiği kaydedildi.

    Şehidin yaklaşık 24 gün önce Özge İslam’la nişanlandığı ve önümüzdeki yıl için düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Şehidin anne ve babasının yaklaşık 16 yıl önce boşandığı, şehidin babası Şemsettin Yalçın'ın İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Anne Şerbetçi’nin Erbaa’dan, baba Yalçın’ın ise İstanbul’dan Gaziantep'e oğullarının cenazesini almaya gittiği kaydedildi.

  28. Uzman Çavuş Akın Acar<br>    ırat Kalkanı Operasyonları kapsamında Suriye El-Bab'da şehit olan Uzman Çavuş Akın Acar'ın Tekirdağ Çorlu&#8217;daki evine ateş düştü. Askerliğini yeni bitirdiği ve askerliğe uzman çavuş olarak devam ettiği öğrenilen aslen Samsun nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Şehit Acar'ın ailesine ilk haberi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Merkez Komutanlığı görevlileri verdi.

    Uzman Çavuş Akın Acar
    ırat Kalkanı Operasyonları kapsamında Suriye El-Bab'da şehit olan Uzman Çavuş Akın Acar'ın Tekirdağ Çorlu’daki evine ateş düştü. Askerliğini yeni bitirdiği ve askerliğe uzman çavuş olarak devam ettiği öğrenilen aslen Samsun nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Şehit Acar'ın ailesine ilk haberi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Merkez Komutanlığı görevlileri verdi.

  29. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan şehidin annesi Hanife Acar gözyaşlarına boğuldu. Bekar olan şehit Uzman Çavuş Acar'ın babası Muzaffer Acar'ın da özel harekat polisi olduğu ve 2012 yılında İzmir'de vefat ettiği öğrenildi. Öte yandan sağlık ekipleri şehidin evinin önünde hazır bekledi.

    Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan şehidin annesi Hanife Acar gözyaşlarına boğuldu. Bekar olan şehit Uzman Çavuş Acar'ın babası Muzaffer Acar'ın da özel harekat polisi olduğu ve 2012 yılında İzmir'de vefat ettiği öğrenildi. Öte yandan sağlık ekipleri şehidin evinin önünde hazır bekledi.