Barbaros Şansal'ın İfadesine Bakın!

Barbaros Şansal polisi görünce kıvırdı! İfadesine bakın

  1. KKTC'den sosyal medyadaki paylaşımları sonrası sınır dışı edilen Modacı Barbaros Şansal, dün akşam Türkiye'ye geldi. Atatürk Havalimanı'nda linç edilmenini eşiğine gelen Barbaros Şansal, gözaltına alınıp sorguya götürüldü. Barbaros Şansal verdiği ilk ifadede çarketti. Yayınladığı olay videodaki isözlerinin çarpıtıldığını iddia eden Barbaros Şansal demek istediklerinin aslında öyle olmadığını söyledi.

    KKTC'den sosyal medyadaki paylaşımları sonrası sınır dışı edilen Modacı Barbaros Şansal, dün akşam Türkiye'ye geldi. Atatürk Havalimanı'nda linç edilmenini eşiğine gelen Barbaros Şansal, gözaltına alınıp sorguya götürüldü. Barbaros Şansal verdiği ilk ifadede çarketti. Yayınladığı olay videodaki isözlerinin çarpıtıldığını iddia eden Barbaros Şansal demek istediklerinin aslında öyle olmadığını söyledi.

  2. BU TWİT BANA AİT DEĞİL  <p>Şansal'a Reina baskını sonrası attığı "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklindeki twit soruldu. Şansal, "Bu twit bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir twit görmedim" yanıtını verdi.

    BU TWİT BANA AİT DEĞİL

    Şansal'a Reina baskını sonrası attığı "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklindeki twit soruldu. Şansal, "Bu twit bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir twit görmedim" yanıtını verdi.

  3. Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.

    Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.

  4. "VİDEO ÇARPITILDI"<p>  Barbaros Şansal 'hakaret' dolu ve küfürlü konuşmalarının olduğu bir video yayınlamıştı. Yeni yıl mesajı adı altında yayınladığı o video da Barbaros Şansal'a soruldu. Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara Şansal, videonun çarpıtıldığı öne sürdü.

    "VİDEO ÇARPITILDI"

    Barbaros Şansal 'hakaret' dolu ve küfürlü konuşmalarının olduğu bir video yayınlamıştı. Yeni yıl mesajı adı altında yayınladığı o video da Barbaros Şansal'a soruldu. Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara Şansal, videonun çarpıtıldığı öne sürdü.

  5. Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

    Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

  6. HAVAALANINDA LİNÇ EDİLİYORDU<p>  Barbaros Şansal sınırdığı edildiği Kıbrıs'tan Türkiye'ye gelişinde havaalanında büyük şok yaşadı. Uçağının havalimanına inmesinin ardından çok sayıda kişi Barbaros Şansal'a saldırdı. Linç girişimi sırasında Barbaros Şansal bir ara yerlerde süründü. Polis Şansal'ı göstericilerin elinden güç bela aldı.

    HAVAALANINDA LİNÇ EDİLİYORDU

    Barbaros Şansal sınırdığı edildiği Kıbrıs'tan Türkiye'ye gelişinde havaalanında büyük şok yaşadı. Uçağının havalimanına inmesinin ardından çok sayıda kişi Barbaros Şansal'a saldırdı. Linç girişimi sırasında Barbaros Şansal bir ara yerlerde süründü. Polis Şansal'ı göstericilerin elinden güç bela aldı.

  7. Terörle mücadele ekipleri Şansal'ı araca bindirip özel bir kapıdan çıkardı. Sonra sağlık muayesinden geçirilen Şansal Vatan Emniyet müdürlüğüne götürüldü. İşte o linç girişiminin görüntüleri;

    Terörle mücadele ekipleri Şansal'ı araca bindirip özel bir kapıdan çıkardı. Sonra sağlık muayesinden geçirilen Şansal Vatan Emniyet müdürlüğüne götürüldü. İşte o linç girişiminin görüntüleri;