Komandoların Ağır Kış Şartlarında 8 Gün Süren Operasyonu

komandoların ağır kış şartlarında 8 gün süren operasyonu

  1. Bingöl Genç ilçesi kırsalında 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından ağır kış şartlarında 8 gün süre ile 'Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik-5 Operasyonu" düzenlendi.

    Bingöl Genç ilçesi kırsalında 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından ağır kış şartlarında 8 gün süre ile 'Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik-5 Operasyonu" düzenlendi.

  2. 49'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 31 Aralık 2016 – 07 Ocak 2017 tarihleri arasında Bingöl Genç ilçesi kırsalında ağır kış şartlarında 8 gün süre ile 'Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik-5 Operasyonu' düzenlendi.

    49'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 31 Aralık 2016 – 07 Ocak 2017 tarihleri arasında Bingöl Genç ilçesi kırsalında ağır kış şartlarında 8 gün süre ile 'Şehit Piyade Binbaşı Turgay Çelik-5 Operasyonu' düzenlendi.

  3. Operasyonda 7 adet sığınak ve bir adet depo tespit edilerek imha edildi.

    Operasyonda 7 adet sığınak ve bir adet depo tespit edilerek imha edildi.

  4. Tespit edilen depo ve sığınaklarda, el yapımı patlayıcı ve sığınak yapımında kullanılan malzemeler ile muhtelif yaşam malzemeleri bulundu.

    Tespit edilen depo ve sığınaklarda, el yapımı patlayıcı ve sığınak yapımında kullanılan malzemeler ile muhtelif yaşam malzemeleri bulundu.