Fahriye Evcen'e Şok Sitem '2 Ay Sonra İlk Defa...'

Özçivit'ten Evcen'e sitem

  1. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, önceki gece Arnavutköy'de bir mekan çıkışı gazetecilere yakalandılar, ardından soruları yanıtladılar. Son zamanlarda Burak Özçivit, İranlı model Mahlagha Jaberi haberleriyle gündemdeydi. Mahlagha Jaberi'yi engelleyen Özçivit, Jaberi hakkındaki soruları geçiştirirken, öte yandan zamansızlıktan dert yakındı. Çift özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

    Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, önceki gece Arnavutköy'de bir mekan çıkışı gazetecilere yakalandılar, ardından soruları yanıtladılar. Son zamanlarda Burak Özçivit, İranlı model Mahlagha Jaberi haberleriyle gündemdeydi. Mahlagha Jaberi'yi engelleyen Özçivit, Jaberi hakkındaki soruları geçiştirirken, öte yandan zamansızlıktan dert yakındı. Çift özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

  2. Burak Özçivit’e İranlı model Mahlagha Jaberi’yi Instagram hesabından engellemişsiniz çok kırılmış denince Burak Özçivit ‘Ne kadar önemli meselelerimiz var, gidin onlarla konuşun’ dedi.

    Burak Özçivit’e İranlı model Mahlagha Jaberi’yi Instagram hesabından engellemişsiniz çok kırılmış denince Burak Özçivit ‘Ne kadar önemli meselelerimiz var, gidin onlarla konuşun’ dedi.

  3. Burak Özçivit yoğun şartlar altında çalıştığını söyleyerek ‘Çok yoğunuz. Fahriye ile pek görüşemiyoruz. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. 2 ay sonra ilk defa görüştük' dedi.

    Burak Özçivit yoğun şartlar altında çalıştığını söyleyerek ‘Çok yoğunuz. Fahriye ile pek görüşemiyoruz. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. 2 ay sonra ilk defa görüştük' dedi.

  4. Bir muhabirin; ‘Bir dahaki görüşme düğünde mi olacak?’ sorusu karşısında Fahriye Evcen kahkahasını gizleyemedi ve neredeyse öyle olacak dedi.

    Bir muhabirin; ‘Bir dahaki görüşme düğünde mi olacak?’ sorusu karşısında Fahriye Evcen kahkahasını gizleyemedi ve neredeyse öyle olacak dedi.

  5. Düğünü nerede yapacaklarını henüz planlamadıklarını söyleyen çift en güzel şekilde en yakın zamanda olacaktır dedi.

    Düğünü nerede yapacaklarını henüz planlamadıklarını söyleyen çift en güzel şekilde en yakın zamanda olacaktır dedi.

  6. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti uzun süredir birlikte. Çiftin bu yaz evlenmesi bekleniyor. Fakat son zamanlarda çift, İranlı model Mahlagha Jaberi haberleriyle gündemdeydi. İranlı model Burak Özçivit'e hayran olduğunu söylemiş, ardından instagramda Burak Özçivit'in fotoğrafının altına 'yakışıklı' yorumunda bulunmuştu.

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti uzun süredir birlikte. Çiftin bu yaz evlenmesi bekleniyor. Fakat son zamanlarda çift, İranlı model Mahlagha Jaberi haberleriyle gündemdeydi. İranlı model Burak Özçivit'e hayran olduğunu söylemiş, ardından instagramda Burak Özçivit'in fotoğrafının altına 'yakışıklı' yorumunda bulunmuştu.

  7. İddialara göre bu yorum ve ilgi Fahriye Evcen'i çıldırtmıştı. Burak Özçivit'te nispet yaparcasına resmi instagram sayfasından ilk defa Fahriye Evcen ile olan bir fotoğrafını paylaşmıştı.

    İddialara göre bu yorum ve ilgi Fahriye Evcen'i çıldırtmıştı. Burak Özçivit'te nispet yaparcasına resmi instagram sayfasından ilk defa Fahriye Evcen ile olan bir fotoğrafını paylaşmıştı.

  8. İşte Burak Özçivit'in paylaştığı o fotoğraf...

    İşte Burak Özçivit'in paylaştığı o fotoğraf...

  9. Yaşananlardan sonra ise İranlı model sessizliğini bozmuştu. İranlı model Özçivit'in oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyerek 'profesyonel bir ünlü değil' ifadelerini kullandı. Mahlagha Jaberi konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çok yetenekli bir aktör. Rol aldığı dizideki performansı dikkatimi çekmişti. Hayranı olmuştum. Bir hafta önce kendisine Instagram'da 'sizi seviyoruz', 'yakışıklı' gibi yorumlarda bulundum."

    Yaşananlardan sonra ise İranlı model sessizliğini bozmuştu. İranlı model Özçivit'in oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyerek 'profesyonel bir ünlü değil' ifadelerini kullandı. Mahlagha Jaberi konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çok yetenekli bir aktör. Rol aldığı dizideki performansı dikkatimi çekmişti. Hayranı olmuştum. Bir hafta önce kendisine Instagram'da 'sizi seviyoruz', 'yakışıklı' gibi yorumlarda bulundum."

  10. "Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Ona iyi bir mesaj yollamaktan başka bir amacım yoktu. Özel hayatıyla ilgili bir bilgim yok."

    "Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Ona iyi bir mesaj yollamaktan başka bir amacım yoktu. Özel hayatıyla ilgili bir bilgim yok."

  11. "Artık onun çok profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez." "Bu bir hata mıydı bilmiyorum ama beni incitti. Onun özel hayatına saygı duyuyorum."

    "Artık onun çok profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez." "Bu bir hata mıydı bilmiyorum ama beni incitti. Onun özel hayatına saygı duyuyorum."