O İddialara Ateş Püskürdü!

Evliliği Dubaili yasak aşk mı bitirdi?

  1. Uzun zamandır boşanacaklarına dair çıkan haberleri inkar eden Tuba Büyüküstün'le Onur Saylak 6 yıllık evliliklerini sonlandırıyor. Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunan çift, önceki gün boşanmak için avukatlarına vekalet verdi.

    Uzun zamandır boşanacaklarına dair çıkan haberleri inkar eden Tuba Büyüküstün'le Onur Saylak 6 yıllık evliliklerini sonlandırıyor. Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunan çift, önceki gün boşanmak için avukatlarına vekalet verdi.

  2. Boşanma haberiyle birlikte ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. İlk iddia, çocuklarını ihmal etmemek için dizi tekliflerini dönüşümlü olarak kabul eden ikilinin bu sezon aynı anda yayınlanan projelere 'evet' demesiyle evde yaşanan gerginlikti. Bir diğer iddia ise Tuba Büyüküstün'ün tadını kaçıracak cinsten... Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Serkan Altunorak'la bir mekanda baş başa yemek yiyen Büyüküstün'ün yakışıklı oyuncuyla yasak aşka yelken açtığı konuşulmuştu. İkili, konuyla ilgili sessizliğini korurken Tuba Büyüküstün'le Onur Saylak'ın boşanacağı haberinin kaçamak iddiasının hemen ardından çıkması, "Evliliği ihanet mi bitirdi?" sorusunu akıllara getirdi.

    Boşanma haberiyle birlikte ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. İlk iddia, çocuklarını ihmal etmemek için dizi tekliflerini dönüşümlü olarak kabul eden ikilinin bu sezon aynı anda yayınlanan projelere 'evet' demesiyle evde yaşanan gerginlikti. Bir diğer iddia ise Tuba Büyüküstün'ün tadını kaçıracak cinsten... Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Serkan Altunorak'la bir mekanda baş başa yemek yiyen Büyüküstün'ün yakışıklı oyuncuyla yasak aşka yelken açtığı konuşulmuştu. İkili, konuyla ilgili sessizliğini korurken Tuba Büyüküstün'le Onur Saylak'ın boşanacağı haberinin kaçamak iddiasının hemen ardından çıkması, "Evliliği ihanet mi bitirdi?" sorusunu akıllara getirdi.

  3. DUBAİLİ BİR İŞ ADAMI<p>  Bu soru zihinleri meşgul ederken dün güzel oyuncuyla alakalı bir çarpıcı iddia daha öne sürüldü. Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün'ün çeşitli organizasyonlar için sık sık gittiği Dubai'de bir işadamıyla yakınlaştığı iddia edildi. Büyüküstün'le Saylak'ın boşanacağı haberinin yayılmasıyla birlikte sosyal medyada da bu konu hakkında bazı ilginç yorumlar yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı dizide oynayan güzel oyuncu için Tatlıtuğ'un kadın hayranları, "Ben de onunla aynı dizide sevgiliyi oynasam ben de boşanırdım" diye esprili yorumlar yaptı.

    DUBAİLİ BİR İŞ ADAMI

    Bu soru zihinleri meşgul ederken dün güzel oyuncuyla alakalı bir çarpıcı iddia daha öne sürüldü. Ortadoğu'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün'ün çeşitli organizasyonlar için sık sık gittiği Dubai'de bir işadamıyla yakınlaştığı iddia edildi. Büyüküstün'le Saylak'ın boşanacağı haberinin yayılmasıyla birlikte sosyal medyada da bu konu hakkında bazı ilginç yorumlar yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı dizide oynayan güzel oyuncu için Tatlıtuğ'un kadın hayranları, "Ben de onunla aynı dizide sevgiliyi oynasam ben de boşanırdım" diye esprili yorumlar yaptı.

  4. TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE SERKAN ALTUNORAK<p>  Geçtiğimiz hafta baş başa görülen Büyüküstün'le Serkan Altunorak, aşk iddiaları karşısında sessiz kaldı. İkilinin yakın çevresi ise "Onların aşk yaşaması imkansız" dedi..

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE SERKAN ALTUNORAK

    Geçtiğimiz hafta baş başa görülen Büyüküstün'le Serkan Altunorak, aşk iddiaları karşısında sessiz kaldı. İkilinin yakın çevresi ise "Onların aşk yaşaması imkansız" dedi..

  5. Bunun yanı sıra ünlü çift boşanma sürecinde İkiz çocukları Maya ve Toprak&#8217;ın velayetinin baba Saylak&#8217;ın istediği zaman görmesi şartıyla anne Büyüküstün&#8217;de kalması konusunda anlaşarak, malların paylaşımı konusunda da uzlaştı.

    Bunun yanı sıra ünlü çift boşanma sürecinde İkiz çocukları Maya ve Toprak’ın velayetinin baba Saylak’ın istediği zaman görmesi şartıyla anne Büyüküstün’de kalması konusunda anlaşarak, malların paylaşımı konusunda da uzlaştı.

  6. Çiftehavuzlar&#8217;da 5 yıldır oturdukları 2 milyon dolarlık daireyi, Mercedes otomobili Tuba aldı. Onur Saylak ise Acıbadem&#8217;deki 1 milyon dolarlık daireyi alacak.

    Çiftehavuzlar’da 5 yıldır oturdukları 2 milyon dolarlık daireyi, Mercedes otomobili Tuba aldı. Onur Saylak ise Acıbadem’deki 1 milyon dolarlık daireyi alacak.

  7. Demet Şener ile boşanma aşamasında olan İbrahim Kutluay, objektiflere takıldı. Tuba Büyüküstün&#8217;le yasak aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Kutluay'ın sorular karşısında sessiz kalması kafa karıştırdı.

    Demet Şener ile boşanma aşamasında olan İbrahim Kutluay, objektiflere takıldı. Tuba Büyüküstün’le yasak aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Kutluay'ın sorular karşısında sessiz kalması kafa karıştırdı.

  8. Eşi Demet Şener'le boşanma davasının 3 Mart'a ertelenmesiyle bekleme sürecine giren İbrahim Kutluay, teselliyi çocuklarında arıyor. Eski Milli basketbolcu, önceki gün 8 yaşındaki oğlu Ömer'le Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir kafede oğluyla vakit geçiren Kutluay, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince mekandan apar topar ayrıldı.

    Eşi Demet Şener'le boşanma davasının 3 Mart'a ertelenmesiyle bekleme sürecine giren İbrahim Kutluay, teselliyi çocuklarında arıyor. Eski Milli basketbolcu, önceki gün 8 yaşındaki oğlu Ömer'le Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir kafede oğluyla vakit geçiren Kutluay, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince mekandan apar topar ayrıldı.

  9. Takvim'in haberine göre İbrahim Kutluay, "Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığınız yönünde dedikodular var. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı. Oğluyla hemen aracına binip uzaklaşan Kutluay'ın yasak aşk sorularına sessiz kalması akılları karıştırdı. Tuba Büyüküstün de eşi Onur Saylak'la boşanma kararı almıştı.

    Takvim'in haberine göre İbrahim Kutluay, "Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığınız yönünde dedikodular var. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı. Oğluyla hemen aracına binip uzaklaşan Kutluay'ın yasak aşk sorularına sessiz kalması akılları karıştırdı. Tuba Büyüküstün de eşi Onur Saylak'la boşanma kararı almıştı.

  10. Tuba Büyüküstün'ün İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt geldi.  Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak yaptıkları ortak açıklamada bu iddialara ateş püskürerek şunları söylediler:

    Tuba Büyüküstün'ün İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt geldi. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak yaptıkları ortak açıklamada bu iddialara ateş püskürerek şunları söylediler:

  11. Aile hayatımızın mahremiyetine saygı duyulmaksızın yapılan haberler yalan ve iftira içermektedir. Bu asılsız haber akışıyla ilgili gerekli yasal işlerle başlatılmıştır. Kamuoyunu bu şekilde meşgul etmekten rahatsız ve üzgünüz...  Onur-Tuba Saylak  Boşanmak için avukatlarına vekalet verdikleri iddia edilen çiftin 'Onur-Tuba Saylak' imzasıyla açıklama yapması dikkat çekti.

    Aile hayatımızın mahremiyetine saygı duyulmaksızın yapılan haberler yalan ve iftira içermektedir. Bu asılsız haber akışıyla ilgili gerekli yasal işlerle başlatılmıştır. Kamuoyunu bu şekilde meşgul etmekten rahatsız ve üzgünüz... Onur-Tuba Saylak Boşanmak için avukatlarına vekalet verdikleri iddia edilen çiftin 'Onur-Tuba Saylak' imzasıyla açıklama yapması dikkat çekti.