Fatih Ve Eser West Kavga Görüntüleri Acun Kararını Verdi

Fatih ve Eser West kavga görüntüleri Acun kararını verdi

  1. Survivor 2017 adasında ikinci büyük kavgaya sahne olurken başrolde yine Fatih Hürkan vardı. Fatih Hürkan - Eser West ve Erdi Ünver arasındaki şok kavganın görüntüleri yayınlandı. Kavgada Fatih Hürkan'ın Erdi Ünver'e göğsü ile vurduğu kameralara yansıdı. Fatih, Eser West ve Erdi arasındaki kavgayı ayıran Acun Ilıcalı oldu. Acun Ilıcalı kavgayı çıkan Fatih Hürkan'a çok sinirlendi. "Sen saldırmaya başladın Fatih' diyerek ağır bir fırça atan Acun Ilıcalı 'Kararımı ada konseyinde vereceğim" diyerek bu kavganın bir bedeli olduğunu ilan etti.

    Survivor 2017 adasında ikinci büyük kavgaya sahne olurken başrolde yine Fatih Hürkan vardı. Fatih Hürkan - Eser West ve Erdi Ünver arasındaki şok kavganın görüntüleri yayınlandı. Kavgada Fatih Hürkan'ın Erdi Ünver'e göğsü ile vurduğu kameralara yansıdı. Fatih, Eser West ve Erdi arasındaki kavgayı ayıran Acun Ilıcalı oldu. Acun Ilıcalı kavgayı çıkan Fatih Hürkan'a çok sinirlendi. "Sen saldırmaya başladın Fatih' diyerek ağır bir fırça atan Acun Ilıcalı 'Kararımı ada konseyinde vereceğim" diyerek bu kavganın bir bedeli olduğunu ilan etti.

  2. Sabriye Şengül rakip takımın sıradışı dikkat dağıtma eylemine karşın puanı alıp benche dönerken olay patlak verdi. Fatih Hürkan yarı yolda karşıladığı Sabriye'yi gönüllüler takımına doğru yönlendirip Eser West'i işaret ederek "Maymuna cevap ver maymuna" dedi.

    Sabriye Şengül rakip takımın sıradışı dikkat dağıtma eylemine karşın puanı alıp benche dönerken olay patlak verdi. Fatih Hürkan yarı yolda karşıladığı Sabriye'yi gönüllüler takımına doğru yönlendirip Eser West'i işaret ederek "Maymuna cevap ver maymuna" dedi.

  3. Eser West bu söz üzerine yerinden kalkıp Fatih Hürkan'a doğru hamle yaparken Erdi Ünver de olaylara karıştı. Herkesten önce kavgaya koşan Erdi Ünver Fatih ile kapıştı. Fatih de ona göğüs darbesi attı. Olaylar bir anda büyürken Acun Ilıcalı araya girdi.

    Eser West bu söz üzerine yerinden kalkıp Fatih Hürkan'a doğru hamle yaparken Erdi Ünver de olaylara karıştı. Herkesten önce kavgaya koşan Erdi Ünver Fatih ile kapıştı. Fatih de ona göğüs darbesi attı. Olaylar bir anda büyürken Acun Ilıcalı araya girdi.

  4. Çılgın Sedat yakaladığı Fatih Hürkan'ı olay yerinden güç bela uzaklaştırmaya çalıştı. Fatih Hürkan ise bu sırada hala tehditlerine devam ediyor ve saldırmaya çalışıyordu.

    Çılgın Sedat yakaladığı Fatih Hürkan'ı olay yerinden güç bela uzaklaştırmaya çalıştı. Fatih Hürkan ise bu sırada hala tehditlerine devam ediyor ve saldırmaya çalışıyordu.

  5. Acun Ilıcalı, Fatih Hürkan'ın sergilediği bu agresif ve saldırgan tavır karşısında çileden çıktı. Fatih'e çıkışan Acun Ilıcalı 'Fatih sen ne yapıyorsun' diyerek kızdı.

    Acun Ilıcalı, Fatih Hürkan'ın sergilediği bu agresif ve saldırgan tavır karşısında çileden çıktı. Fatih'e çıkışan Acun Ilıcalı 'Fatih sen ne yapıyorsun' diyerek kızdı.

  6. Fatih Hürkan ise hala saldırmaya çalışıyor ve olayların yatışması için en küçük çaba göstermiyordu. Bu durum Acun Ilıcalı'yı daha da sinirlendirdi. Acun Ilıcalı fırçayı bastı ve 'Sen saldırmaya başladın Fatih" diyerek yarışmacıyı sert bir dille ihtar etti. Acun Ilıcalı geçen hafta da İlhan Mansız ile Survivor'ın en büyük kavgalarından birine imza atan Fatih Hürkan için kararını konseyde vereceğini söyledi.

    Fatih Hürkan ise hala saldırmaya çalışıyor ve olayların yatışması için en küçük çaba göstermiyordu. Bu durum Acun Ilıcalı'yı daha da sinirlendirdi. Acun Ilıcalı fırçayı bastı ve 'Sen saldırmaya başladın Fatih" diyerek yarışmacıyı sert bir dille ihtar etti. Acun Ilıcalı geçen hafta da İlhan Mansız ile Survivor'ın en büyük kavgalarından birine imza atan Fatih Hürkan için kararını konseyde vereceğini söyledi.

  7. Fatih 'konsey' sözünü duyunca bir anda süt dökmüş kediye döndü. Konseyde de Erdi ve Eser West'ten özür dileyen Fatih Hürkan mazeretler üretti. Acun Ilıcalı da Fatih ile ilgili kararını açıkladı. Fatih Hürkan diskalifiye olmadı ama ceza aldı. Bundan sonraki ilk ödül oyunundan mahrum kalacak. Bir daha kavgaya karıştığında ise Survivor'dan gönderilecek. İşte ada konseyinde yaşananlar;

    Fatih 'konsey' sözünü duyunca bir anda süt dökmüş kediye döndü. Konseyde de Erdi ve Eser West'ten özür dileyen Fatih Hürkan mazeretler üretti. Acun Ilıcalı da Fatih ile ilgili kararını açıkladı. Fatih Hürkan diskalifiye olmadı ama ceza aldı. Bundan sonraki ilk ödül oyunundan mahrum kalacak. Bir daha kavgaya karıştığında ise Survivor'dan gönderilecek. İşte ada konseyinde yaşananlar;