Survivor'da Olay Eser West İtirafı

Survivor'da Eser West itirafı... kim elendi sms sonuçları

  1. Survivor 2017'nin 14 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde yapılan konseyde en az SMS desteğini alarak elenen isim Yiğit İzik oldu. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu, Erdi Ünver, Gökhan Gözükan, Sadin Bakır ve Yiğit İzik eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Yiğit İzik, Survivor 2016'da bu hafta elenen isim oldu.

    Survivor 2017'nin 14 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde yapılan konseyde en az SMS desteğini alarak elenen isim Yiğit İzik oldu. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Elif Şadoğlu, Erdi Ünver, Gökhan Gözükan, Sadin Bakır ve Yiğit İzik eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Yiğit İzik, Survivor 2016'da bu hafta elenen isim oldu.

  2. Survivor elemesinin olduğu gece iletişim ödülü vardı. Ödüle damga vuran da yine Eser West'in tahrikleri oldu. Serhat Akın'ı bir kez daha çileden çıkaran Eser West adayı karıştırdı. Yarışmacılar sakatlığı devam eden Serhat Akın'ı zorlukla sakinleştirirken Eser West'in kışkırtıcı sözleri ve tavırları ortamın daha da gerilmesine sebep oldu. Kavganın sebebi de bakın neydi;

    Survivor elemesinin olduğu gece iletişim ödülü vardı. Ödüle damga vuran da yine Eser West'in tahrikleri oldu. Serhat Akın'ı bir kez daha çileden çıkaran Eser West adayı karıştırdı. Yarışmacılar sakatlığı devam eden Serhat Akın'ı zorlukla sakinleştirirken Eser West'in kışkırtıcı sözleri ve tavırları ortamın daha da gerilmesine sebep oldu. Kavganın sebebi de bakın neydi;

  3. Eser West'in kavga çıkardığı ödül oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Üstelik de İlhan Mansız, Serhat Akın ve Adem Kılıççı gibi en güçlü isimlerinin sakatlığına rağmen. Takım çıkarmakta zorlanan ünlüler takımı buna rağmen gönüllüleri yenmeyi başardı ve iletişim ödülünün tadını çıkaran taraf oldu.

    Eser West'in kavga çıkardığı ödül oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Üstelik de İlhan Mansız, Serhat Akın ve Adem Kılıççı gibi en güçlü isimlerinin sakatlığına rağmen. Takım çıkarmakta zorlanan ünlüler takımı buna rağmen gönüllüleri yenmeyi başardı ve iletişim ödülünün tadını çıkaran taraf oldu.

  4. Survivor adasında herşeyi planlayan Eser West çıktı. Survivor'da bu görüntüler yayınlanmadı ama acunn.com sitesinden verilen Eser West kaydında itiraflar var. Eser West gönüllüler takımından 5 ismin birden eleme adayı olmasını kendisinin planladığını söyledi. Eser West yayınlanan itiraf kaydında şöyle diyor : "Bu olması gerekiyordu. Ben yaptım. Kimse bunun suçlusu değil. Bu tamamen benim hareketim”.

    Survivor adasında herşeyi planlayan Eser West çıktı. Survivor'da bu görüntüler yayınlanmadı ama acunn.com sitesinden verilen Eser West kaydında itiraflar var. Eser West gönüllüler takımından 5 ismin birden eleme adayı olmasını kendisinin planladığını söyledi. Eser West yayınlanan itiraf kaydında şöyle diyor : "Bu olması gerekiyordu. Ben yaptım. Kimse bunun suçlusu değil. Bu tamamen benim hareketim”.

  5. Survivor gönüllüler takımı eleme sancısı yaşarken ünlüler takımında da kavgalar bitmiyor. Bu kez İlhan Mansız ile kızlar arasında teknede kavga çıktı.

    Survivor gönüllüler takımı eleme sancısı yaşarken ünlüler takımında da kavgalar bitmiyor. Bu kez İlhan Mansız ile kızlar arasında teknede kavga çıktı.

  6. Survivor ünlüler takımını mutlu eden haber Serhat Akın'dan geldi. Oyunlarda sakatlanan Serhat Akın adaya dönüş yaptı. Bacağındaki sakatlığı süren Serhat Akın bir süre oyunlarda yer alamayacak.

    Survivor ünlüler takımını mutlu eden haber Serhat Akın'dan geldi. Oyunlarda sakatlanan Serhat Akın adaya dönüş yaptı. Bacağındaki sakatlığı süren Serhat Akın bir süre oyunlarda yer alamayacak.