İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hollanda Seçim Sonuçları Sandıktan Erdoğan Çıktı

Hollanda seçim sonuçları sandıktan Erdoğan çıktı

  1. HOLLANDA seçim sonuçları belli oldu. Hollanda seçime giderken dün akşam sosyal medyaya bu görüntü damga vurdu. Oy kullanan bir vatandaş, oy pusulasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini ekledi ve oyunu bu şekilde kullandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu görüntü gece boyu etkisini yitirmedi.

    HOLLANDA seçim sonuçları belli oldu. Hollanda seçime giderken dün akşam sosyal medyaya bu görüntü damga vurdu. Oy kullanan bir vatandaş, oy pusulasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini ekledi ve oyunu bu şekilde kullandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu görüntü gece boyu etkisini yitirmedi.

  2. Hollanda genel seçimlerinin ilk resmi sonuçlara göre 33 milletvekili çıkaran Başbakan Mark Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) kazandı.

    Hollanda genel seçimlerinin ilk resmi sonuçlara göre 33 milletvekili çıkaran Başbakan Mark Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) kazandı.

  3. Avrupa'da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oy pusulalarında Cumhurbaşkanı 'Recep Tayyip Erdoğan'a oy çıktı.

    Avrupa'da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oy pusulalarında Cumhurbaşkanı 'Recep Tayyip Erdoğan'a oy çıktı.

  4. Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter üzerinden paylaşılan mesajlarda, Erdoğan'ın fotoğrafları ve isminin yer aldığı geçersiz çok sayıda oy pusulaları yer aldı.

    Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter üzerinden paylaşılan mesajlarda, Erdoğan'ın fotoğrafları ve isminin yer aldığı geçersiz çok sayıda oy pusulaları yer aldı.

  5. İŞTE O OY

    İŞTE O OY

  6. SEÇİMİ RUTTE KAZANDI <p>  Hollanda genel seçimlerini, açıklanan ilk resmi sonuçlara göre 33 milletvekili çıkaran Başbakan Mark Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) kazandı.

    SEÇİMİ RUTTE KAZANDI

    Hollanda genel seçimlerini, açıklanan ilk resmi sonuçlara göre 33 milletvekili çıkaran Başbakan Mark Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) kazandı.

  7. VVD seçimde birinci parti çıkarak İslam karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi'ni (PVV) geçse de, 41 milletvekili kazandığı 2012 seçimlerinin gerisinde kaldı.

    VVD seçimde birinci parti çıkarak İslam karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi'ni (PVV) geçse de, 41 milletvekili kazandığı 2012 seçimlerinin gerisinde kaldı.