İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Esrarengiz Ölümler

Esrarengiz ölümler

  1. <p><b>BU ÖLÜMLERİN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ</b></p> Türkiye'nin taçlı güzellerindendi Aslı Baş. İki yıl önce beklenmedik biçimde öldü.. Önce intihar denildi ve dosya kapandı. Ama geçen hafta ortaya atılan iddialarla olay başka bir boyuta geçti. Baş'ın ölümü üzerindeki sis perdesi aralanmak şöyle dursun daha da kalınlaştı. Aslı Baş, gizemli bir ölüme veda eden tek ünlü değil.. Moda, sinema ve müzik dünyasından pek çok ünlü arkasında yıllarca çözülemeyen bir gizem bırakarak hayata veda etti. İşte o ünlüler.

    BU ÖLÜMLERİN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ

    Türkiye'nin taçlı güzellerindendi Aslı Baş. İki yıl önce beklenmedik biçimde öldü.. Önce intihar denildi ve dosya kapandı. Ama geçen hafta ortaya atılan iddialarla olay başka bir boyuta geçti. Baş'ın ölümü üzerindeki sis perdesi aralanmak şöyle dursun daha da kalınlaştı. Aslı Baş, gizemli bir ölüme veda eden tek ünlü değil.. Moda, sinema ve müzik dünyasından pek çok ünlü arkasında yıllarca çözülemeyen bir gizem bırakarak hayata veda etti. İşte o ünlüler.

  2. Ünlü oyuncu Natalie Wood'un ölümünün üzerinden tam 30 yıl geçti ama üzerindeki sır perdesi hala aralanmadı. Wood'un ölümü açılan son dosya ile yeniden gündeme geldi. Ünlü yıldızın 1981 yılındaki ölümüne ilişkin yeni gelişmeler, Hollywood'un en gizemli ölüm vakalarından birinde yeni tartışmaları gündeme getirdi.

    Ünlü oyuncu Natalie Wood'un ölümünün üzerinden tam 30 yıl geçti ama üzerindeki sır perdesi hala aralanmadı. Wood'un ölümü açılan son dosya ile yeniden gündeme geldi. Ünlü yıldızın 1981 yılındaki ölümüne ilişkin yeni gelişmeler, Hollywood'un en gizemli ölüm vakalarından birinde yeni tartışmaları gündeme getirdi.

  3. Wood'un 1981'deki otopsi raporuna yapılan ekleme, yattan düşerek öldüğü iddia edilen ünlü oyuncunun vücudundaki bazı çürük ve çiziklerin, ölümünden önce meydana gelmiş olabileceği kuşkusunu doğurdu. Yeni araştırma, yatın kaptanı Dennis Davern'in, Natalie Wood ve aktör eşi Robert Wagner'in olay gecesi kavga ettiğini açıklamasından sonra yapıldı. Davern, ünlü aktrisin ölümünden eşi Wagner'i sorumlu tuttu.

    Wood'un 1981'deki otopsi raporuna yapılan ekleme, yattan düşerek öldüğü iddia edilen ünlü oyuncunun vücudundaki bazı çürük ve çiziklerin, ölümünden önce meydana gelmiş olabileceği kuşkusunu doğurdu. Yeni araştırma, yatın kaptanı Dennis Davern'in, Natalie Wood ve aktör eşi Robert Wagner'in olay gecesi kavga ettiğini açıklamasından sonra yapıldı. Davern, ünlü aktrisin ölümünden eşi Wagner'i sorumlu tuttu.

  4. Otopsi raporuna yapılan eklemede, çürüklerin yerleri ve çiziklerin miktarına bakıldığında, bazı izlerin ünlü aktrisin California sularına gömülmeden önce meydana gelmiş olabileceğine işaret edildi. Wood'un gizemli ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen dedektiflerin elde ettiği yeni bilgiler, ünlü aktrisin ölümüne ilişkin soruşturmanın 2011 sonunda yeniden açılmasına neden olmuştu.

    Otopsi raporuna yapılan eklemede, çürüklerin yerleri ve çiziklerin miktarına bakıldığında, bazı izlerin ünlü aktrisin California sularına gömülmeden önce meydana gelmiş olabileceğine işaret edildi. Wood'un gizemli ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen dedektiflerin elde ettiği yeni bilgiler, ünlü aktrisin ölümüne ilişkin soruşturmanın 2011 sonunda yeniden açılmasına neden olmuştu.

  5. <p><b<UYUŞTURUCU MAFYASI MI?</b></p> Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın öldürüldüğü iddia edildi. Los Angeles'ta bir özel dedektiflik bürosu sahibi Paul Huebl, şubat ayında Los Angeles'taki bir otel odasında ölü bulunan 48 yaşındaki ünlü şarkıcının uyuşturucu borcu nedeniyle mafya tarafından öldürüldüğüne dair güçlü kanıtlar bulduğunu açıkladı.

    Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın öldürüldüğü iddia edildi. Los Angeles'ta bir özel dedektiflik bürosu sahibi Paul Huebl, şubat ayında Los Angeles'taki bir otel odasında ölü bulunan 48 yaşındaki ünlü şarkıcının uyuşturucu borcu nedeniyle mafya tarafından öldürüldüğüne dair güçlü kanıtlar bulduğunu açıkladı.

  6. Dedektif Huebl, National Enquirer dergisine "Houston'ın uyuşturucu mafyasına 1.5 milyon dolar borcu vardı. O gün Houston'dan bu parayı tahsil için gelmişlerdi. Olayın bir cinayet olduğuna dair bir video kaydını FBI'a teslim ettim" diye konuştu.

    Dedektif Huebl, National Enquirer dergisine "Houston'ın uyuşturucu mafyasına 1.5 milyon dolar borcu vardı. O gün Houston'dan bu parayı tahsil için gelmişlerdi. Olayın bir cinayet olduğuna dair bir video kaydını FBI'a teslim ettim" diye konuştu.

  7. Houston, Beverly Hills Oteli'ndeki odasının küvetinde ölü bulunmuş, yapılan otopsinin ardından şarkıcının, uyuşturucu aldıktan sonra boğularak öldüğü sonucuna varılmıştı.

    Houston, Beverly Hills Oteli'ndeki odasının küvetinde ölü bulunmuş, yapılan otopsinin ardından şarkıcının, uyuşturucu aldıktan sonra boğularak öldüğü sonucuna varılmıştı.

  8. <p><b>SIR PERDESİ BİR TÜRLÜ ARALANAMADI</b></p> 2003 Mankenler Kraliçesi Aslı Baş, bundan iki yıl önce ardında büyük sırlar cevaplanmamış sorular bırakarak hayata veda etti. Önce olayın intihar olduğu söylendi. Ama geçtiğimiz hafta dosya yeniden açıldı. Çünkü bilirkişiin rapouna göre Baş intihar etmemiş balkondan itilmişti.

    SIR PERDESİ BİR TÜRLÜ ARALANAMADI

    2003 Mankenler Kraliçesi Aslı Baş, bundan iki yıl önce ardında büyük sırlar cevaplanmamış sorular bırakarak hayata veda etti. Önce olayın intihar olduğu söylendi. Ama geçtiğimiz hafta dosya yeniden açıldı. Çünkü bilirkişiin rapouna göre Baş intihar etmemiş balkondan itilmişti.

  9. Aslı Baş'ın Ahmet Bayer ile ilişkisi vardı. Ölümü de işadamının sahibi olduğu Bodrum Clup Flipper'daki villada gerçekleşti. İddialara göre ruhsal sorunlar yaşayan Baş, bir anda kendini balkondan aşağı bırakarak son nefesini vermişti.

    Aslı Baş'ın Ahmet Bayer ile ilişkisi vardı. Ölümü de işadamının sahibi olduğu Bodrum Clup Flipper'daki villada gerçekleşti. İddialara göre ruhsal sorunlar yaşayan Baş, bir anda kendini balkondan aşağı bırakarak son nefesini vermişti.

  10. Ama geçen zamanlarda ortaya atılan iddialar 'yoksa olay intihar değil cinayet mi' sorularını akla getirdi. Genç kadının öldürüldüğü iddia edildi. Hatta Bayer'in iki oğlu zanlı olarak gözaltına alındı ve tutuklandı. Kısacası Aslı Baş'ın genç yaşta ölümünün üzerindeki sır perdesi hala aralanmadı. Üstelik aradan geçen iki yılda biraz dana kalınlaştı.

    Ama geçen zamanlarda ortaya atılan iddialar 'yoksa olay intihar değil cinayet mi' sorularını akla getirdi. Genç kadının öldürüldüğü iddia edildi. Hatta Bayer'in iki oğlu zanlı olarak gözaltına alındı ve tutuklandı. Kısacası Aslı Baş'ın genç yaşta ölümünün üzerindeki sır perdesi hala aralanmadı. Üstelik aradan geçen iki yılda biraz dana kalınlaştı.

  11. <p><b>CANSIZ BEDENİNİ BABASI BULDU</b></p> Bir başka taçlı güzel Ahu Paşakay da ardında cevaplanmamış sorular bırakarak hayata veda etti. 1995 yılındaki Türkiye Güzellik Yarışması'nda dördüncü olan Paşakay, Kuruçeşme'de babasıyla birlikte yaşadığı dairede hayatına kendi elleriyle son verdi.

    CANSIZ BEDENİNİ BABASI BULDU

    Bir başka taçlı güzel Ahu Paşakay da ardında cevaplanmamış sorular bırakarak hayata veda etti. 1995 yılındaki Türkiye Güzellik Yarışması'nda dördüncü olan Paşakay, Kuruçeşme'de babasıyla birlikte yaşadığı dairede hayatına kendi elleriyle son verdi.

  12. Emekli diplomat Kaya Paşakay'ın kızı olan Ahu Paşakay öldüğünde 26 yaşındaydı ve geride bir intihar notu bırakmamıştı. Ölümünden önce üç ay boyunca psikolojik tedavi gördüğü söylenen Paşakay'ın cansız bedenini babası buldu.

    Emekli diplomat Kaya Paşakay'ın kızı olan Ahu Paşakay öldüğünde 26 yaşındaydı ve geride bir intihar notu bırakmamıştı. Ölümünden önce üç ay boyunca psikolojik tedavi gördüğü söylenen Paşakay'ın cansız bedenini babası buldu.

  13. Kızının odasının kapısını çalan ancak ses gelmeyince şüphelenen Kaya Paşakay, Ahu Paşakay'ı spor yaparken kullandığı atlama ipiyle kendini elbise dolabına asmış olarak buldu. Ahu Paşakay'ın uzun bir süre Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin sevgilisi olduğu biliniyordu.

    Kızının odasının kapısını çalan ancak ses gelmeyince şüphelenen Kaya Paşakay, Ahu Paşakay'ı spor yaparken kullandığı atlama ipiyle kendini elbise dolabına asmış olarak buldu. Ahu Paşakay'ın uzun bir süre Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin sevgilisi olduğu biliniyordu.

  14. <p><b>DEFNE'NİN SIR ÖLÜMÜ</b></p> Defne Joy Foster tam da kariyerinin en parlak günlerini yaşarken ölüm haberiyle hayranlarını şoke etti.

    DEFNE'NİN SIR ÖLÜMÜ

    Defne Joy Foster tam da kariyerinin en parlak günlerini yaşarken ölüm haberiyle hayranlarını şoke etti.

  15. Foster, arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktığı bir gece sabaha karşı Kerem Altan'ın evinde son nefesini verdi.

    Foster, arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktığı bir gece sabaha karşı Kerem Altan'ın evinde son nefesini verdi.

  16. Onun ölümüyle ilgili de çok şey söylendi. Astım hastası olduğu ve bu yüzden kriz geçirdiği konuşuldu. Alkolü fazla kaçırdığı için kurtarılamadığı söylendi. Zamanında müdahale edilseydi hayatta kalabileceği ileri sürüldü. Öyle ya da böyle Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni de tam bir açıklak kazanamadı.

    Onun ölümüyle ilgili de çok şey söylendi. Astım hastası olduğu ve bu yüzden kriz geçirdiği konuşuldu. Alkolü fazla kaçırdığı için kurtarılamadığı söylendi. Zamanında müdahale edilseydi hayatta kalabileceği ileri sürüldü. Öyle ya da böyle Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni de tam bir açıklak kazanamadı.

  17. <p><b>İNTİHAR MI ETTİ DÜŞTÜ MÜ</b></p> Genç aktör Arda Kanpolat da sır dolu bir ölümle bu dünyadan ayrıldı.

    İNTİHAR MI ETTİ DÜŞTÜ MÜ

    Genç aktör Arda Kanpolat da sır dolu bir ölümle bu dünyadan ayrıldı.

  18. Rol aldığı Kalbin Zamanı filminin çekildiği Pera Palas'ta asansör boşluğunda ölü bulundu Kanpolat. 2004'te hayata veda ettiğinde sadece 25 yaşındaydı.

    Rol aldığı Kalbin Zamanı filminin çekildiği Pera Palas'ta asansör boşluğunda ölü bulundu Kanpolat. 2004'te hayata veda ettiğinde sadece 25 yaşındaydı.

  19. Ailesi olayın bir kaza olduğunu söyledi. Ama ardından "intihar" iddiaları da ortaya atıldı. Adı ailesi tarafından konulan bir oyunculuk ödülüyle yaşatılıyor.

    Ailesi olayın bir kaza olduğunu söyledi. Ama ardından "intihar" iddiaları da ortaya atıldı. Adı ailesi tarafından konulan bir oyunculuk ödülüyle yaşatılıyor.

  20. Pop müziğin kralı Michael Jackson, 25 Haziran 2009'da hayranlarını şaşkınlık içinde bırakarak hayata veda etti. Onun ölüm nedeni de uzun süre konuşuldu. Alkol ile birlikte sakinleştirici ilaçlar aldığı söylendi. Bunların kalp krizine neden olduğu iddia edildi.

    Pop müziğin kralı Michael Jackson, 25 Haziran 2009'da hayranlarını şaşkınlık içinde bırakarak hayata veda etti. Onun ölüm nedeni de uzun süre konuşuldu. Alkol ile birlikte sakinleştirici ilaçlar aldığı söylendi. Bunların kalp krizine neden olduğu iddia edildi.

  21. Bu arada ölümünden doktorunu sorumlu tutanlar da oldu. Ölümünden iki yıl sonra Jackson'ın doktoru Conrad Murray sanatçının ölümünden suçlu bulundu.

    Bu arada ölümünden doktorunu sorumlu tutanlar da oldu. Ölümünden iki yıl sonra Jackson'ın doktoru Conrad Murray sanatçının ölümünden suçlu bulundu.

  22. Mahkeme doktorun Jackson'a güçlü bir ahestezi olan propofol'den aşırı dozda vererek ölümüne yol açtığına karar verdi.

    Mahkeme doktorun Jackson'a güçlü bir ahestezi olan propofol'den aşırı dozda vererek ölümüne yol açtığına karar verdi.

  23. <p><b>ASİ KIZ NEDEN ÖLDÜ</b></p> Müzik dünyasının eşsiz sesli asi kızı Amy Winehouse'un ölümü de hayranlarını şoke etti.

    ASİ KIZ NEDEN ÖLDÜ

    Müzik dünyasının eşsiz sesli asi kızı Amy Winehouse'un ölümü de hayranlarını şoke etti.

  24. Onun hayat tarzını bilen herkes haberi ilk dulduğunda "kesin alkol ya da uyuşturucudan ölmüştür" yorumunu yaptı. Ama ailesi Winehouse'un ölümünden kısa bir süre önce tamamen "temizlendiğini" alkol ve uyuşturucu kullanmadığını ileri sürdü.

    Onun hayat tarzını bilen herkes haberi ilk dulduğunda "kesin alkol ya da uyuşturucudan ölmüştür" yorumunu yaptı. Ama ailesi Winehouse'un ölümünden kısa bir süre önce tamamen "temizlendiğini" alkol ve uyuşturucu kullanmadığını ileri sürdü.

  25. Zaten açıklanan otopsi sonucu da herkesi şaşırttı. Çünkü genç şarkıcıda alkol ve uyuşturucunun izine bile rastlanmamıştı. Amy Winehouse'un ölüm nedeni hala gizemini koruyor.

    Zaten açıklanan otopsi sonucu da herkesi şaşırttı. Çünkü genç şarkıcıda alkol ve uyuşturucunun izine bile rastlanmamıştı. Amy Winehouse'un ölüm nedeni hala gizemini koruyor.

  26. <p><b>CARRADINE KURBAN MI</b></p> Ünlü oyuncu David Carradine, 4 Haziran 2009 tarihinde Tayland'ın başkenti Bangkok'taki lüks bir otelin odasında asılı halde bulundu.

    CARRADINE KURBAN MI

    Ünlü oyuncu David Carradine, 4 Haziran 2009 tarihinde Tayland'ın başkenti Bangkok'taki lüks bir otelin odasında asılı halde bulundu.

  27. The Nation adlı internet sitesinde açıklamaları yer alan bir polis kaynağı, ABD'nin Tayland Büyükelçiliği yetkilisi Michael Turner, aktörün seks oyuncağı ile oynarken öldüğünü bildirdi.

    The Nation adlı internet sitesinde açıklamaları yer alan bir polis kaynağı, ABD'nin Tayland Büyükelçiliği yetkilisi Michael Turner, aktörün seks oyuncağı ile oynarken öldüğünü bildirdi.

  28. Olaydan 1 gece önce geç saatlerde veya bulunduğu gün erken saatlerde öldüğünün sanıldığını belirtti. Aktörün ölümünden bir gün sonra ailenin avukatı Carradine'in bir kung fu çetesi tarafından öldürüldüğünü iddia etti ve intiharı kabul etmedi.

    Olaydan 1 gece önce geç saatlerde veya bulunduğu gün erken saatlerde öldüğünün sanıldığını belirtti. Aktörün ölümünden bir gün sonra ailenin avukatı Carradine'in bir kung fu çetesi tarafından öldürüldüğünü iddia etti ve intiharı kabul etmedi.

  29. <p><b>ÖLÜMÜYLE DE EFSANE OLDU</b></p> Marilyn Monroe, 1962 yılında hayata veda etti. Efsane yıldızın yatağında cansız halde bulunmasının üzerinden 50 yıl geçti ama hala intihar mı etti yoksa öldürül mü sorusunun kesin cevabı bilinmiyor.

    ÖLÜMÜYLE DE EFSANE OLDU

    Marilyn Monroe, 1962 yılında hayata veda etti. Efsane yıldızın yatağında cansız halde bulunmasının üzerinden 50 yıl geçti ama hala intihar mı etti yoksa öldürül mü sorusunun kesin cevabı bilinmiyor.

  30. Yapılan otopsinin sonucunda ölüm yüksek dozda barbitürattan öldüğü açıklandı. Ancak bu açıklama kimseyi tatmin etmedi. Çünkü Monroe'nun dönemin ABD Başkanı Kennedy ile ilişkisi vardı.

    Yapılan otopsinin sonucunda ölüm yüksek dozda barbitürattan öldüğü açıklandı. Ancak bu açıklama kimseyi tatmin etmedi. Çünkü Monroe'nun dönemin ABD Başkanı Kennedy ile ilişkisi vardı.

  31. Delil yetersizliği, kahyasının çelişkili ifadeleri ve bunun gibi unsarlar yüzünden ölüm nedeninin cinayet olabileceği konuşuldu. Hatta onun ölümünde CIA, Mafya ve Kennedy ailesinin adı geçti. Kısacası Monroe kesin nedeni belli olmayan ölümüyle de efsaneleşti.

    Delil yetersizliği, kahyasının çelişkili ifadeleri ve bunun gibi unsarlar yüzünden ölüm nedeninin cinayet olabileceği konuşuldu. Hatta onun ölümünde CIA, Mafya ve Kennedy ailesinin adı geçti. Kısacası Monroe kesin nedeni belli olmayan ölümüyle de efsaneleşti.

  32. <p><b>HAYRANLARI TATMİN OLMADI</b></p> Henüz 27 yaşında hayata veda eden Heath Ledger'in ölümüyle ilgili açıklanan resmi raporlar da hayranlarını tatmin etmedi.

    HAYRANLARI TATMİN OLMADI

    Henüz 27 yaşında hayata veda eden Heath Ledger'in ölümüyle ilgili açıklanan resmi raporlar da hayranlarını tatmin etmedi.

  33. New York'taki evinde ölü bulunan Ledger'in cansız bedeni üzerinde otopsi yapıldı ve yetkililer "Ölüm nedeninin kaza olduğuna karar verdik" açıklamasını yaptı.

    New York'taki evinde ölü bulunan Ledger'in cansız bedeni üzerinde otopsi yapıldı ve yetkililer "Ölüm nedeninin kaza olduğuna karar verdik" açıklamasını yaptı.

  34. Buna da reçeteli ilaçların suistimal edilmesinin neden olduğu açıklandı. Açıklamada, Ledger?in, aralarında ağrıkesiciler, sakinleştiriciler ve uyku hapları olmak üzere aldığı türlü ilaçların kombine etkisinin neden olduğu akut zehirlenme sonucu öldüğü belirtildi.

    Buna da reçeteli ilaçların suistimal edilmesinin neden olduğu açıklandı. Açıklamada, Ledger?in, aralarında ağrıkesiciler, sakinleştiriciler ve uyku hapları olmak üzere aldığı türlü ilaçların kombine etkisinin neden olduğu akut zehirlenme sonucu öldüğü belirtildi.

  35. <p><b>BABA OĞULUN SONU AYNI OLDU</b></p> Aksiyon filmlerinin bir dönemine damga vuran aktör Bruce Lee 1973 yılında henüz 32 yaşındayken hayata veda etti. Lee, 1973 yılında Enter the Dragon filminin çekimleri sırasında beyin ödemi nedeniyle öldü. Ancak bazılarına göre o ve ailesi lanetliydi ve bu yüzden de bir cinayete kurban gitmişti. Kendisinden 20 yıl sonra aktör oğlu Brandon Lee'nin da şüpheli bir ölümle hayata veda etmesi bu iddianın kanıtı olarak gösterildi.

    BABA OĞULUN SONU AYNI OLDU

    Aksiyon filmlerinin bir dönemine damga vuran aktör Bruce Lee 1973 yılında henüz 32 yaşındayken hayata veda etti. Lee, 1973 yılında Enter the Dragon filminin çekimleri sırasında beyin ödemi nedeniyle öldü. Ancak bazılarına göre o ve ailesi lanetliydi ve bu yüzden de bir cinayete kurban gitmişti. Kendisinden 20 yıl sonra aktör oğlu Brandon Lee'nin da şüpheli bir ölümle hayata veda etmesi bu iddianın kanıtı olarak gösterildi.

  36. Aksiyon filmlerinin bir dönemine damga vuran aktör Bruce Lee 1973 yılında henüz 32 yaşındayken hayata veda etti. Lee, 1973 yılında Enter the Dragon filminin çekimleri sırasında beyin ödemi nedeniyle öldü. Ancak bazılarına göre o ve ailesi lanetliydi ve bu yüzden de bir cinayete kurban gitmişti. Bazıları da bunu 'evinde Feng Shui'nin yanlış uygulanmasına bağladı. Hatta Lee'yi 'dövüş sırlarını Batılılara vermesi nedeniyle' Çin mafyası öldürmüştü.

    Aksiyon filmlerinin bir dönemine damga vuran aktör Bruce Lee 1973 yılında henüz 32 yaşındayken hayata veda etti. Lee, 1973 yılında Enter the Dragon filminin çekimleri sırasında beyin ödemi nedeniyle öldü. Ancak bazılarına göre o ve ailesi lanetliydi ve bu yüzden de bir cinayete kurban gitmişti. Bazıları da bunu 'evinde Feng Shui'nin yanlış uygulanmasına bağladı. Hatta Lee'yi 'dövüş sırlarını Batılılara vermesi nedeniyle' Çin mafyası öldürmüştü.

  37. Kendisinden 20 yıl sonra aktör oğlu Brandon Lee de şüpheli bir biçimde hayata veda etti. Brandon Lee rol aldığı The Crow filminin çekimleri sırasında beklenmedik bir kaza geçirdi. Bu da onun sonu oldu. Filmde Lee'nin oynadığı karakterin vurularak öldüğü sahnenin çekimi yapılıyordu.

    Kendisinden 20 yıl sonra aktör oğlu Brandon Lee de şüpheli bir biçimde hayata veda etti. Brandon Lee rol aldığı The Crow filminin çekimleri sırasında beklenmedik bir kaza geçirdi. Bu da onun sonu oldu. Filmde Lee'nin oynadığı karakterin vurularak öldüğü sahnenin çekimi yapılıyordu.

  38. O sahnede kullanılan silahın kuru sıkı dolu olması gerekiyordu. Ama her nasılsa gerçek mermiler kullanılmıştı. Lee karın bölgesinden yaralandı. Hastaneye kaldırıldı ama yaşam mücadelesini kaybetti.

    O sahnede kullanılan silahın kuru sıkı dolu olması gerekiyordu. Ama her nasılsa gerçek mermiler kullanılmıştı. Lee karın bölgesinden yaralandı. Hastaneye kaldırıldı ama yaşam mücadelesini kaybetti.

  39. <p><b>NEHRE GİRDİ VE BİR DAHA CANLI GÖRÜLMEDİ</b></p> Şarkı sözü yazarı ve şarkıcı Jeff Buckley'i ölümü de üzerinden geçen onca yıla karşın hala sır dolu. 29 Mayıs 1997 günü Buckley, üzerinde giysileri ve ayağında botlarıyla Missisippi nehrine girerken görüldü.

    NEHRE GİRDİ VE BİR DAHA CANLI GÖRÜLMEDİ

    Şarkı sözü yazarı ve şarkıcı Jeff Buckley'i ölümü de üzerinden geçen onca yıla karşın hala sır dolu. 29 Mayıs 1997 günü Buckley, üzerinde giysileri ve ayağında botlarıyla Missisippi nehrine girerken görüldü.

  40. O sırada Ledd Zeppelin'in Whole Lotta Love adlı şarkısını söylüyordu. Şarkı artık duyulmaz olduğunda Buckley de suyun üzerinde görünmez olmuştu.

    O sırada Ledd Zeppelin'in Whole Lotta Love adlı şarkısını söylüyordu. Şarkı artık duyulmaz olduğunda Buckley de suyun üzerinde görünmez olmuştu.

  41. <p><b>HEM ÇOK ÜZÜLDÜLER HEM KAFALARI KARIŞTI</b></p> Müzik dünyasının bir dönemine damga vuran Kurt Cobain'in ölümüyle ilgili iddialar ve komplo teorileri de bitmek bilmiyor. 1994 yılında Seattle'daki bir rehabilitasyon merkezinden kaçan Cobain bu olaydan tam bir hafta sonra ölü bulundu.

    HEM ÇOK ÜZÜLDÜLER HEM KAFALARI KARIŞTI

    Müzik dünyasının bir dönemine damga vuran Kurt Cobain'in ölümüyle ilgili iddialar ve komplo teorileri de bitmek bilmiyor. 1994 yılında Seattle'daki bir rehabilitasyon merkezinden kaçan Cobain bu olaydan tam bir hafta sonra ölü bulundu.

  42. Önce Cobain'in uyuşturucu yüzünden öldüğü söylendi. Ama tüfekle vurulmuştu. Eroin kullanan birinin kendisini vurabilecek güce sahip olamayacağı konuşuldu. Üstelik etraftaki hiçbir nesnenin üzerinde ki buna tüfek de dahil Cobain'in parmak izi yoktu.

    Önce Cobain'in uyuşturucu yüzünden öldüğü söylendi. Ama tüfekle vurulmuştu. Eroin kullanan birinin kendisini vurabilecek güce sahip olamayacağı konuşuldu. Üstelik etraftaki hiçbir nesnenin üzerinde ki buna tüfek de dahil Cobain'in parmak izi yoktu.

  43. Ama kafaları karıştıran bir başka ayrıntı daha vardı. Cobain'in cansız bedeninin yanında bir de intihar notu vardı. Bu notun ve notta yer alan Cobain'in çocukken yarattığı hayali arkadaşı Boddah'nın adının başka biri tarafından yazılmış olabileceği konuşuldu.

    Ama kafaları karıştıran bir başka ayrıntı daha vardı. Cobain'in cansız bedeninin yanında bir de intihar notu vardı. Bu notun ve notta yer alan Cobain'in çocukken yarattığı hayali arkadaşı Boddah'nın adının başka biri tarafından yazılmış olabileceği konuşuldu.

  44. <p><b>HÜKÜMET Mİ ÖLDÜRDÜ</b></p> Ama Lennon'un ölümünün üzerindeki sır pek çok kişiye göre hala aydınlanmış değil.

    HÜKÜMET Mİ ÖLDÜRDÜ

    Ama Lennon'un ölümünün üzerindeki sır pek çok kişiye göre hala aydınlanmış değil.

  45. Bazılarına göre Lennon ABD hükümeti tarafından öldürüldü.

    Bazılarına göre Lennon ABD hükümeti tarafından öldürüldü.

  46. Bunun nedeni de Lennon'un dönemin ABD Başkanı Ronald Reagan aleyhinde yaptığı konuşmalardı.

    Bunun nedeni de Lennon'un dönemin ABD Başkanı Ronald Reagan aleyhinde yaptığı konuşmalardı.

  47. James Dean kariyerine parlak bir başlangıç yapymışken kullandığı Porsche ile geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Takvimler 30 Eylül 1955'i gösteriyordu.

    James Dean kariyerine parlak bir başlangıç yapymışken kullandığı Porsche ile geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Takvimler 30 Eylül 1955'i gösteriyordu.

  48. Ama herkes gözleri bozuk olduğu için hızlı araba kullanmayan Dean'ın nasıl olup da böyle bir kaza yaptığını sorup durdu uzun süre.

    Ama herkes gözleri bozuk olduğu için hızlı araba kullanmayan Dean'ın nasıl olup da böyle bir kaza yaptığını sorup durdu uzun süre.

  49. O da bilinmeyenleriyle birlikte hayata veda etti.

    O da bilinmeyenleriyle birlikte hayata veda etti.

  50. <p><b>ÖLDÜĞÜNE KİMSE İNANMAK İSTEMEDİ</b></p> Ölümüyle tüm dünyayı en uzun süre meşgul edenlerden biri de Elvis Presley

    ÖLDÜĞÜNE KİMSE İNANMAK İSTEMEDİ

    Ölümüyle tüm dünyayı en uzun süre meşgul edenlerden biri de Elvis Presley

  51. 16 Ağustos 1977'de Indianapolis'teki konserinin ardından evinde hayata veda etti. Doktorlar kalp yetmezliğinden öldüğünü açıkladı.

    16 Ağustos 1977'de Indianapolis'teki konserinin ardından evinde hayata veda etti. Doktorlar kalp yetmezliğinden öldüğünü açıkladı.

  52. Ancak hayranları onun ölümüne inanmak istemiyordu bi türlü. Bir teoriye göre aslında Elvis o tarihte ölmemişti. Ancak 1990'larda öldü. Bir başka teoriye göre de Presley, CIA'nin rock'n roll'u yok etme planına kurban gitmişti.

    Ancak hayranları onun ölümüne inanmak istemiyordu bi türlü. Bir teoriye göre aslında Elvis o tarihte ölmemişti. Ancak 1990'larda öldü. Bir başka teoriye göre de Presley, CIA'nin rock'n roll'u yok etme planına kurban gitmişti.