Ünlülere Ne Oluyor?

Mutlu birlikteliklerini evliliğe taşıyan ünlü çiftlerin boşanma haberleri art arda geliyor.

  1. Son olarak Hollywood'un en imrenilen çiftlerinden Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas'ın ayrıldıklarını açıklamasının ardından şöhretli çiftlerin neden evliliklerini yürütemediğini uzmanlara sorduk.

    Son olarak Hollywood'un en imrenilen çiftlerinden Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas'ın ayrıldıklarını açıklamasının ardından şöhretli çiftlerin neden evliliklerini yürütemediğini uzmanlara sorduk.

  2. 2013 yılın hikmeti midir bilinmez ama son zamanlarda ünlüler dünyasından boşanma haberleri art arda gelmeye başladı.

    2013 yılın hikmeti midir bilinmez ama son zamanlarda ünlüler dünyasından boşanma haberleri art arda gelmeye başladı.

  3. 14 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Monica Belluci ile Vincent Cassel ve Hollywood'un en 'sağlam' çiftlerinden Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas'ın ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

    14 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Monica Belluci ile Vincent Cassel ve Hollywood'un en 'sağlam' çiftlerinden Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas'ın ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

  4. Ülkemizdeki pekçok ünlü çiftin de yollarını ayırma kararı alması 2013'teki boşanma rüzgarının Türkiye'ye de uğradığının en önemli göstergesi. İşte o isimler...

    Ülkemizdeki pekçok ünlü çiftin de yollarını ayırma kararı alması 2013'teki boşanma rüzgarının Türkiye'ye de uğradığının en önemli göstergesi. İşte o isimler...

  5. Özlem Yıldız-Sinan Serter çifti sekiz yıllık evliliklerini bitirmek üzere dava açtı.

    Özlem Yıldız-Sinan Serter çifti sekiz yıllık evliliklerini bitirmek üzere dava açtı.

  6. Özlem Yıldız- Sinan Serter

    Özlem Yıldız- Sinan Serter

  7. Örnek çift Ebru Şallı ile Harun Tan'ın boşanması çok konuşuldu.

    Örnek çift Ebru Şallı ile Harun Tan'ın boşanması çok konuşuldu.

  8. Ebru Şallı- Harun Tan

    Ebru Şallı- Harun Tan

  9. Metin Yıldız ve eşi Elvan Yıldız'ın evliliği şiddet yüzünden bitti.

    Metin Yıldız ve eşi Elvan Yıldız'ın evliliği şiddet yüzünden bitti.

  10. Metin Yıldız ve Elvan Yıldız

    Metin Yıldız ve Elvan Yıldız

  11. Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas 13 yıl sonra ayrıldı.

    Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas 13 yıl sonra ayrıldı.

  12. Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas

    Catherine Zeta-Jones ve Michael Douglas

  13. Monica Bellucci ve Vincent Cassell'in 14 yıllık evliliği ihanet yüzünden bitti. Bellucci'nin 2009 yılında Antalya'da tanıştığı Talman İsmailov'la aşk yaşadığı iddia ediliyor.

    Monica Bellucci ve Vincent Cassell'in 14 yıllık evliliği ihanet yüzünden bitti. Bellucci'nin 2009 yılında Antalya'da tanıştığı Talman İsmailov'la aşk yaşadığı iddia ediliyor.

  14. Monica Bellucci ve Vincent Cassell

    Monica Bellucci ve Vincent Cassell

  15. Altan-Vahide Gördüm çifti 21 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

    Altan-Vahide Gördüm çifti 21 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

  16. Vahide- Altan Gördüm

    Vahide- Altan Gördüm

  17. Melek Angun- Oktay Kaynarca'nın sürpriz evliliği yalnızca 10 ay sürdü.

    Melek Angun- Oktay Kaynarca'nın sürpriz evliliği yalnızca 10 ay sürdü.

  18. Melek Angun- Oktay Kaynarca

    Melek Angun- Oktay Kaynarca

  19. 83 yaşındaki Clint Eastwood, 17 yıllık eşi Dina'yla evliliğini ani bir kararla bitirdi.

    83 yaşındaki Clint Eastwood, 17 yıllık eşi Dina'yla evliliğini ani bir kararla bitirdi.

  20. Clint Eastwood- Dina

    Clint Eastwood- Dina

  21. Meltem Cumbul ve Alican Özbaş'ın bir yıl önceki sürpriz evliliği kısa sürede yokuş aşağı gitti. Çiftin boşanma davası aylardır sürüyor.

    Meltem Cumbul ve Alican Özbaş'ın bir yıl önceki sürpriz evliliği kısa sürede yokuş aşağı gitti. Çiftin boşanma davası aylardır sürüyor.

  22. Meltem Cumbul ve Alican Özbaş

    Meltem Cumbul ve Alican Özbaş

  23. Bu ayrılıkların nedeni 2013 yılının uğursuzluğu mu, yoksa göz önünde olmak ünlü çiftlerin evliliklerini yıpratıyor mu?

    Bu ayrılıkların nedeni 2013 yılının uğursuzluğu mu, yoksa göz önünde olmak ünlü çiftlerin evliliklerini yıpratıyor mu?

  24. HANDE KAZANOVA / ASTROLOG- "BU BİR TEMİZLENME DÖNEMİ"

    HANDE KAZANOVA / ASTROLOG- "BU BİR TEMİZLENME DÖNEMİ"

  25. Ben sayıların uğursuzluğuna inanmam. Bu sene boşanmaların daha fazla olmasını Satürn-Akrep temasına bağlayabiliriz. Ayrıca 2012 yılında devreye giren Uranüs- Plüton karesi de üzerimize etki yaratıyor diyebiliriz.

    Ben sayıların uğursuzluğuna inanmam. Bu sene boşanmaların daha fazla olmasını Satürn-Akrep temasına bağlayabiliriz. Ayrıca 2012 yılında devreye giren Uranüs- Plüton karesi de üzerimize etki yaratıyor diyebiliriz.

  26. Aslında evliliklerimizi ve ilişkilerimizi 2009 yılı itibarıyla test etmeye başladık. İlişkilerimizi gözden geçirdik, evliliklerimizin sağlamlığını test ettik. 2012 yılı itibarıyla ekim ayında Satürn'ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber, bu sefer körü körüne tutunduğumuz, sahip olmaya çalıştığımız ilişkilerimizin kısaca her şeyin elimizden kayıp gittiğine şahit oluyoruz. Bu bir temizlenme dönemi.

    Aslında evliliklerimizi ve ilişkilerimizi 2009 yılı itibarıyla test etmeye başladık. İlişkilerimizi gözden geçirdik, evliliklerimizin sağlamlığını test ettik. 2012 yılı itibarıyla ekim ayında Satürn'ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber, bu sefer körü körüne tutunduğumuz, sahip olmaya çalıştığımız ilişkilerimizin kısaca her şeyin elimizden kayıp gittiğine şahit oluyoruz. Bu bir temizlenme dönemi.

  27. İnsanların uyanması, gerçek isteklerini farketmesi ve onlara hizmet etmeyen insanların hayatından çıkması dönemi. Fikirlerin öne çıkmasının daha anlam kazandığı bir yıldı 2012 ve 2013.

    İnsanların uyanması, gerçek isteklerini farketmesi ve onlara hizmet etmeyen insanların hayatından çıkması dönemi. Fikirlerin öne çıkmasının daha anlam kazandığı bir yıldı 2012 ve 2013.

  28. Şimdi 2013'ün ikinci yarısı itibarıyla daha çok aile, yuva, çocuk, vatan, güvenlik konularının önem kazanacağını, tutulmalarla birlikte ilişkilerin yeniden mercek altında olacağı bir dönem. Umarın herkesin ilişkisinde mutluluğu yakalacağı ve fark edeceği bir yıl olur.

    Şimdi 2013'ün ikinci yarısı itibarıyla daha çok aile, yuva, çocuk, vatan, güvenlik konularının önem kazanacağını, tutulmalarla birlikte ilişkilerin yeniden mercek altında olacağı bir dönem. Umarın herkesin ilişkisinde mutluluğu yakalacağı ve fark edeceği bir yıl olur.

  29. ESİN ÖVET / GAZETECİ- "EGO ÇATIŞMALARI"

    ESİN ÖVET / GAZETECİ- "EGO ÇATIŞMALARI"

  30. Sanat dünyasında evililik zor şey. Hele iki tarafta ünlüyse çok daha zor. Evin içinde hep bir ego çatışması var. Ben daha çok tanınıyorum sen daha az tanınıyorsun. Evde de o kalıptan çıkamayıp kendileri gibi davranamadıkları için de evlilikler bitiyor.

    Sanat dünyasında evililik zor şey. Hele iki tarafta ünlüyse çok daha zor. Evin içinde hep bir ego çatışması var. Ben daha çok tanınıyorum sen daha az tanınıyorsun. Evde de o kalıptan çıkamayıp kendileri gibi davranamadıkları için de evlilikler bitiyor.