İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Trump Erdoğan'ı Kapılarda Bekledi Bomba Görüntüler

Trump Erdoğan'ı kapılarda bekledi bomba görüntüler

  1. ABD Başkanı Donald Trump yüzyüzü ilk kez görüştüğü Cumhurbaşkanı Racep Tayyip Erdoğan'ı Beyaz Saray'ın kapısında bekledi. Erdoğan ile Trump görüşmesi sıcak görüntülerle başlarken masada zorlu konular olacağını Trump şu sözlerle ortaya koydu :  -Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada ağırlamak onur. Kendisiyle uzun ve zorlu bir görüşme yapacağız. Güçlü ve sağlam bir görüşme alacak. Sonrasında birlikte öğle yemeği yiyeceğiz ve ardından basına açıklamamız olacak."

    ABD Başkanı Donald Trump yüzyüzü ilk kez görüştüğü Cumhurbaşkanı Racep Tayyip Erdoğan'ı Beyaz Saray'ın kapısında bekledi. Erdoğan ile Trump görüşmesi sıcak görüntülerle başlarken masada zorlu konular olacağını Trump şu sözlerle ortaya koydu : -Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada ağırlamak onur. Kendisiyle uzun ve zorlu bir görüşme yapacağız. Güçlü ve sağlam bir görüşme alacak. Sonrasında birlikte öğle yemeği yiyeceğiz ve ardından basına açıklamamız olacak."

  2. Erdoğan'ın ABD gezisinde herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmıştı. Donald Trump'ın kapıda bekleme sahnesinden Erdoğan'ın arabadan iniş anına kadar.

    Erdoğan'ın ABD gezisinde herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmıştı. Donald Trump'ın kapıda bekleme sahnesinden Erdoğan'ın arabadan iniş anına kadar.

  3. Donald Trump Erdoğan'ı yüzündeki gülümseme ile sıcak bir şekilde karşıladı. Kameralara yüzyüzü görüşmenin ilk kareleri de o anlardan yansıdı.

    Donald Trump Erdoğan'ı yüzündeki gülümseme ile sıcak bir şekilde karşıladı. Kameralara yüzyüzü görüşmenin ilk kareleri de o anlardan yansıdı.

  4. Donald Trump, kapılarda karşıladığı Recep Tayyip Erdoğan ile başbaşa görüşmeye geçmeden önce meşhur ofisinde kameralara görüntü verdi.

    Donald Trump, kapılarda karşıladığı Recep Tayyip Erdoğan ile başbaşa görüşmeye geçmeden önce meşhur ofisinde kameralara görüntü verdi.

  5. Erdoğan ve Donald Trump'ın başbaşa planlanan görüşmesi 20 dakikaydı. 5 dakika uzayan görüşmeden sonra liderler birlikte çalışma yemeğine geçtiler.

    Erdoğan ve Donald Trump'ın başbaşa planlanan görüşmesi 20 dakikaydı. 5 dakika uzayan görüşmeden sonra liderler birlikte çalışma yemeğine geçtiler.

  6. İki liderin başbaşa görüşmesi öncesinde ise neşeli bir anları objektiflere yansıdı.

    İki liderin başbaşa görüşmesi öncesinde ise neşeli bir anları objektiflere yansıdı.

  7. Donald Trump'ın ne anlattığı öğrenilemezken Erdoğan'ın hayli keyiflendiği dikkat çekti. O anlardan da kameralara pozitif bir görüntü yansıdı.

    Donald Trump'ın ne anlattığı öğrenilemezken Erdoğan'ın hayli keyiflendiği dikkat çekti. O anlardan da kameralara pozitif bir görüntü yansıdı.

  8. Donald Trump ve Erdoğan heyetleriyle yaptıkları yemekli görüşmeden sonra vedalaştılar. Erdoğan'ın Beyaz Saray'da kaldığı toplam süre 2 saati buldu. Donald Trump kapıda karşıladığı Erdoğan'ı yine kapıya kadar kendisi uğurladı.

    Donald Trump ve Erdoğan heyetleriyle yaptıkları yemekli görüşmeden sonra vedalaştılar. Erdoğan'ın Beyaz Saray'da kaldığı toplam süre 2 saati buldu. Donald Trump kapıda karşıladığı Erdoğan'ı yine kapıya kadar kendisi uğurladı.

  9. Erdoğan ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmede yanında artık ayrılmaz üçlü haline gelen isimler vardı. Bunlarda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'dı.

    Erdoğan ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmede yanında artık ayrılmaz üçlü haline gelen isimler vardı. Bunlarda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'dı.

  10. İşte 16 Mayıs 2017 tarihinde Donald Trump ile ilk yüzyüze görüşmeyi yapan Erdoğan'ın ABD ziyaretinden en çarpıcı görüntüler;

    İşte 16 Mayıs 2017 tarihinde Donald Trump ile ilk yüzyüze görüşmeyi yapan Erdoğan'ın ABD ziyaretinden en çarpıcı görüntüler;