2. Abdülhamit'le Hiç Böyle Alay Edilmemişti

2. Abdülhamit'le hiç böyle alay edilmemişti

  1. Payitaht Abdülhamit dizisi tartışmaların merkezinde olmaya devam ediyor. TRT1'de yayınlanan dizideki bazı sahneler polemik konusu oluyor. Dizi senaristleri çöküş dönemindeki tüm zorluklara rağmen Osmanlı'yı ayakta tutan 2. Abdülhamit'i hafifletmekle eleştiriliyor.

    Payitaht Abdülhamit dizisi tartışmaların merkezinde olmaya devam ediyor. TRT1'de yayınlanan dizideki bazı sahneler polemik konusu oluyor. Dizi senaristleri çöküş dönemindeki tüm zorluklara rağmen Osmanlı'yı ayakta tutan 2. Abdülhamit'i hafifletmekle eleştiriliyor.

  2. Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemini konu alıyor.

    Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemini konu alıyor.

  3. Tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.

    Tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.

  4. Emperyalist ülkelerin bitmek bilmeyen planlarına karşı Abdülhamit'in direnişinin anlatıldığı dizide tuhaflıklar da yaşanmıyor değil. Dev yapım ekibi ve kalabalık bir oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen dizide, Osmanlı devletini karıştırmak isteyen İngiliz ajanını, 2. Abdülhamit'in zehirlemesi tartışma konusu oldu.

    Emperyalist ülkelerin bitmek bilmeyen planlarına karşı Abdülhamit'in direnişinin anlatıldığı dizide tuhaflıklar da yaşanmıyor değil. Dev yapım ekibi ve kalabalık bir oyuncu kadrosuyla ekranlara gelen dizide, Osmanlı devletini karıştırmak isteyen İngiliz ajanını, 2. Abdülhamit'in zehirlemesi tartışma konusu oldu.

  5. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Payitaht Abdülhamit dizisinde geçen inanılmaz konuyu böyle paylaştı:

    Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Payitaht Abdülhamit dizisinde geçen inanılmaz konuyu böyle paylaştı:

  6. Kargaşa çıkarmak için Türkiye’ye gelen bir İngiliz ajanını Abdülhamid zehirlemiş...

    Kargaşa çıkarmak için Türkiye’ye gelen bir İngiliz ajanını Abdülhamid zehirlemiş...

  7. - Kadın ajan ölüm döşeğindeymiş...  <br>    - Panzehir sadece Abdülhamid&#8217;deymiş...<br>    Falan filan...

    - Kadın ajan ölüm döşeğindeymiş...
    - Panzehir sadece Abdülhamid’deymiş...
    Falan filan...

  8. Şaka değil. TRT&#8217;nin Abdülhamid dizisinde geçiyor bunlar.

    Şaka değil. TRT’nin Abdülhamid dizisinde geçiyor bunlar.

  9. İkinci Abdülhamid&#8217;le bu şekilde alay etmek, ona &#8220;Kızıl Sultan&#8221; denmesinden bile daha yaralayıcı...

    İkinci Abdülhamid’le bu şekilde alay etmek, ona “Kızıl Sultan” denmesinden bile daha yaralayıcı...

  10. &#8220;Kızıl Sultan&#8221; diyenler, onu hiç değilse ciddiye alıyorlardı.

    “Kızıl Sultan” diyenler, onu hiç değilse ciddiye alıyorlardı.

  11. Bunlarsa tamamen bir mavra malzemesine dönüştürmüş durumdalar.

    Bunlarsa tamamen bir mavra malzemesine dönüştürmüş durumdalar.

  12. Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt&#8217;un yer alacağı dizinin elliye yakın ana kadro oyuncu olmak üzere figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik bölüm oyuncusu rol alıyor. Zaman zaman Yeşilçam&#8217;ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşuyor. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.

    Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer alacağı dizinin elliye yakın ana kadro oyuncu olmak üzere figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik bölüm oyuncusu rol alıyor. Zaman zaman Yeşilçam’ın usta ve emektar oyuncuları da seyirciyle buluşuyor. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapıyor.