Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan,15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan polislerin ailelerini yine unutmadı.

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan şehit polislerin ailelerini yine unutmadı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan şehit polislerin ailelerini yine unutmadı.

  2. Erdoğan, ilk olarak FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit düşen Cuma Dağ'ın ailesinin evine gitti. İftarı burada yapan Erdoğan, daha sonra darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sonucu şehit olan polis memuru Bülent Yurtseven'in ailesini ziyaret etti.

    Erdoğan, ilk olarak FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit düşen Cuma Dağ'ın ailesinin evine gitti. İftarı burada yapan Erdoğan, daha sonra darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sonucu şehit olan polis memuru Bülent Yurtseven'in ailesini ziyaret etti.

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Mehmet Bora Tayfur'un ailesine ziyarette bulundu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Mehmet Bora Tayfur'un ailesine ziyarette bulundu.

  4. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.

    Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.