İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Emre Belözoğlu'na Türkiye Kupası Maçında Büyük Tepki

Emre Belözoğlu'na Türkiye Kupası maçında büyük tepki

  1. Ziraat Türkiye Kupası final maçının ilk yarısı yaşanan tribün olaylarının gölgesinde sona erdi. Mücadelenin son dakikalarında korner kullanmak için köşe gönderine giden tecrübeli futbolcuya yabancı maddeler atıldı.

    Ziraat Türkiye Kupası final maçının ilk yarısı yaşanan tribün olaylarının gölgesinde sona erdi. Mücadelenin son dakikalarında korner kullanmak için köşe gönderine giden tecrübeli futbolcuya yabancı maddeler atıldı.

  2. Ziraat Türkiye Kupası final maçının ilk devresine tribünlerde yaşanan olaylar damga vurdu. Sahaya atılan meşaleler nedeniyle sürekli duran maçın son saniyelerinde Emre Belözoğlu da taraftarlardan nasibini aldı.

    Ziraat Türkiye Kupası final maçının ilk devresine tribünlerde yaşanan olaylar damga vurdu. Sahaya atılan meşaleler nedeniyle sürekli duran maçın son saniyelerinde Emre Belözoğlu da taraftarlardan nasibini aldı.

  3. Korner kullanmak için köşe gönderine giden tecrübeli futbolcuya yabancı maddeler atıldı. Ne olduğunu anlamayan Başakşehir'in kaptanı Konyasporlu taraftarlara 'Deli misiniz?' anlamına gelen bir hareket yaptı.

    Korner kullanmak için köşe gönderine giden tecrübeli futbolcuya yabancı maddeler atıldı. Ne olduğunu anlamayan Başakşehir'in kaptanı Konyasporlu taraftarlara 'Deli misiniz?' anlamına gelen bir hareket yaptı.

  4. 55. Türkiye Kupası, Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor arasında Yeni Eskişehir Stadı’nda yapılacak final maçıyla sahibini buldu.. Öte yandan maç öncesi tribünde yaşanan gerginlik maça da taşındı.

    55. Türkiye Kupası, Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor arasında Yeni Eskişehir Stadı’nda yapılacak final maçıyla sahibini buldu.. Öte yandan maç öncesi tribünde yaşanan gerginlik maça da taşındı.

  5. BAŞAKŞEHİR tribünlerinde olay çıktı. 90 dakika öncesinde Medipol Başakşehir taraftarlarına ayrılan bölümde tatsız olaylar yaşandı.

    BAŞAKŞEHİR tribünlerinde olay çıktı. 90 dakika öncesinde Medipol Başakşehir taraftarlarına ayrılan bölümde tatsız olaylar yaşandı.

  6. Kale arkasında kalan tribünün üst tarafında bulunan taraftarlar aşağıda bulunan taraftarların olduğu bölüme su ve patlayıcı madde attı. Aile ve çok sayıda çocuğun bulunduğu bölüme atılan yabancı maddeler taraftarlar arasında gerginlik yarattı.

    Kale arkasında kalan tribünün üst tarafında bulunan taraftarlar aşağıda bulunan taraftarların olduğu bölüme su ve patlayıcı madde attı. Aile ve çok sayıda çocuğun bulunduğu bölüme atılan yabancı maddeler taraftarlar arasında gerginlik yarattı.

  7. Çocuk ve ailelerin bulunduğu bölüme patlayıcı maddeler atılınca alt tribünde bulunan taraftarlar kaçışırken tatsız görüntüler ortaya çıktı.  Pst bölümde bulunan Başakşehirli taraftarların kendi tribünlerinde yer alan futbolseverlere attığı yabancı maddeler sonrasında alt tribün boşaltıldı.

    Çocuk ve ailelerin bulunduğu bölüme patlayıcı maddeler atılınca alt tribünde bulunan taraftarlar kaçışırken tatsız görüntüler ortaya çıktı. Pst bölümde bulunan Başakşehirli taraftarların kendi tribünlerinde yer alan futbolseverlere attığı yabancı maddeler sonrasında alt tribün boşaltıldı.

  8. Türkiye Kupası Finali'nde Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

    Türkiye Kupası Finali'nde Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.