İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Karim Benzema Fatih Belediyesi'nin İftarına Katıldı

Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema, dün geldiği İstanbul'da Fatih Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarına katıldı.

  1. Belediye tarafından düzenlenen iftar öncesi ilçede yaşayan ve 9 yıl önce araba çarpması sonucunda felçli kalan eski amatör futbolcu Zekeriya Akgül'ü ziyaret eden Benzema, sağlık durumu hakkında bilgi alarak ramazan kumanyası verdi.

    Belediye tarafından düzenlenen iftar öncesi ilçede yaşayan ve 9 yıl önce araba çarpması sonucunda felçli kalan eski amatör futbolcu Zekeriya Akgül'ü ziyaret eden Benzema, sağlık durumu hakkında bilgi alarak ramazan kumanyası verdi.

  2. Daha sonra Haseki Külliyesi yanında organize edilen sokak iftarına katılan Benzema, orucunu su ile açıtktan sonra yemeğini yedi.

    Daha sonra Haseki Külliyesi yanında organize edilen sokak iftarına katılan Benzema, orucunu su ile açıtktan sonra yemeğini yedi.

  3. İftar sonrası edilen duanın ardından ilçede yaşayan Afrikalı futbolcular ile buluşan Karim Benzema, daha sonra alandan ayrıldı.

    İftar sonrası edilen duanın ardından ilçede yaşayan Afrikalı futbolcular ile buluşan Karim Benzema, daha sonra alandan ayrıldı.

  4. Fransız futbolcu, Fatih Belediyesi'nden sonra, ilçede yaşayan felçli hasta Zekeriya Akgül'ü evinde ziyaret etti.Benzema, 9 yıl önce bir arabanın çarpması sonucunda felç kalan eski amatör futbolcu Akgül'ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

    Fransız futbolcu, Fatih Belediyesi'nden sonra, ilçede yaşayan felçli hasta Zekeriya Akgül'ü evinde ziyaret etti.Benzema, 9 yıl önce bir arabanın çarpması sonucunda felç kalan eski amatör futbolcu Akgül'ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı.