İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Arka Sokaklar Devam Edecek Mi?

'Arka Sokaklar' gelecek sezon...

  1. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar' gelecek sezon da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

    Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar' gelecek sezon da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

  2. Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar' ile ilgili yeni sezon müjdesi geldi. 11 sezondur başrolde yer alan dizinin 'Rıza Baba'sı Zafer Ergin, 12'inci sezon ile ekranlarda olacağını belirterek, "Arka Sokaklar'da konu bitmez dizi devam edecek" dedi.

    Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar' ile ilgili yeni sezon müjdesi geldi. 11 sezondur başrolde yer alan dizinin 'Rıza Baba'sı Zafer Ergin, 12'inci sezon ile ekranlarda olacağını belirterek, "Arka Sokaklar'da konu bitmez dizi devam edecek" dedi.

  3. Usta sanatçı, çekimlerin devam ettiğini belirterek, "Dizi setinden geliyorum bayramdan önce sezon finali yapacağız" ifadelerini kullandı.

    Usta sanatçı, çekimlerin devam ettiğini belirterek, "Dizi setinden geliyorum bayramdan önce sezon finali yapacağız" ifadelerini kullandı.