Bu Fotoğraflar İlk Kez...

'Adalet Yürüyüşü'nün öyküsü fotoğraf albümünde bir araya geldi.

  1. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Adalet Yürüyüşü'nün öyküsü fotoğraf albümünde bir araya geldi. Hürriyet foto muhabiri Selahattin Sönmez’in 25 gün boyunca adım adım izlediği yürüyüşte objektifine takılan ve gazetelere yansımayan çok özel fotoğraflar ve yürüyüşe katılarak destek veren isimlerin kaleminden çıkan yazılar, Kılıçdaroğlu’nun önsözüyle “Adaleti Yolda Arayanlar” kitabıyla okuyucuyla buluşuyor.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Adalet Yürüyüşü'nün öyküsü fotoğraf albümünde bir araya geldi. Hürriyet foto muhabiri Selahattin Sönmez’in 25 gün boyunca adım adım izlediği yürüyüşte objektifine takılan ve gazetelere yansımayan çok özel fotoğraflar ve yürüyüşe katılarak destek veren isimlerin kaleminden çıkan yazılar, Kılıçdaroğlu’nun önsözüyle “Adaleti Yolda Arayanlar” kitabıyla okuyucuyla buluşuyor.

  2. CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul il sınırına girdiğinde kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile birlikte öğle yemeğini yedi.

    CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul il sınırına girdiğinde kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile birlikte öğle yemeğini yedi.

  3. Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile yemek yerken

    Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu ile yemek yerken

  4. İstanbul il sınırında kızı ile yemek yedikten sonra yürüyüşe başlamak için ayakkabılarını giyip son hazırlığını yaparken...

    İstanbul il sınırında kızı ile yemek yedikten sonra yürüyüşe başlamak için ayakkabılarını giyip son hazırlığını yaparken...

  5. Kılıçdaroğlu Bolu dağından inerken ülkücü işareti yapan vatandaşlara aynı şekilde ülkücü işareti yaparak karşılık verdi.

    Kılıçdaroğlu Bolu dağından inerken ülkücü işareti yapan vatandaşlara aynı şekilde ülkücü işareti yaparak karşılık verdi.

  6. Kılıçdaroğlu yürüyerek gittiği İstanbul'dan Ankara'ya aracıyla döndü. Dönüşte Bolu dağı Köroğlu tesislerinde mola vererek manzaranın tadını çıkardı

    Kılıçdaroğlu yürüyerek gittiği İstanbul'dan Ankara'ya aracıyla döndü. Dönüşte Bolu dağı Köroğlu tesislerinde mola vererek manzaranın tadını çıkardı

  7. Adalet yürüyüşüne katılanların ayaklarında yürüyüş sırasında yaralar oluştu.

    Adalet yürüyüşüne katılanların ayaklarında yürüyüş sırasında yaralar oluştu.

  8. Öğle saatlerinde verilen molalarda yürüyüşçüler havanın da sıcak olması nedeniyle ağaçların altında uyuyarak dinlenmeye çalıştılar.

    Öğle saatlerinde verilen molalarda yürüyüşçüler havanın da sıcak olması nedeniyle ağaçların altında uyuyarak dinlenmeye çalıştılar.

  9. Yürüyüşe katılanlar Düzce'deki kampta havanın da sıcak olmasından dolayı çadırların dışında uyumayı tercih etti

    Yürüyüşe katılanlar Düzce'deki kampta havanın da sıcak olmasından dolayı çadırların dışında uyumayı tercih etti