Beştepe'ye Ünlü Akını

29 Ekim Resepsiyonu'na ünlü akını

  1. Beştepe'deki resepsiyona çok sayıda ünlü isim katıldı.

    Beştepe'deki resepsiyona çok sayıda ünlü isim katıldı.

  2. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Beştepe’de düzenlenen resepsiyonda konuştu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Beştepe’de düzenlenen resepsiyonda konuştu.

  3. Erdoğan, "Ülkemizde yıllarca Cumhuriyet’in ve Gazi Mustafa Kemal’in adını kullanarak kendilerine bir statü elde etmeye çalışanların bu hedef doğrultusunda attıkları hiç bir somut adımın olmaması dikkat çekicidir. Hatta tam tersine Türkiye ne zaman muasır medeniyet seviyesi yönünde bir kalkınma hamlesi başlatsa birileri hemen çıkıp Cumhuriyet’i korumak ve kollamak adına buna engel olmuştur." dedi.

    Erdoğan, "Ülkemizde yıllarca Cumhuriyet’in ve Gazi Mustafa Kemal’in adını kullanarak kendilerine bir statü elde etmeye çalışanların bu hedef doğrultusunda attıkları hiç bir somut adımın olmaması dikkat çekicidir. Hatta tam tersine Türkiye ne zaman muasır medeniyet seviyesi yönünde bir kalkınma hamlesi başlatsa birileri hemen çıkıp Cumhuriyet’i korumak ve kollamak adına buna engel olmuştur." dedi.

  4. Erdoğan, "Darbeler, cuntalar vesayet girişimleri tarihimizde hep Cumhuriyet’in kazanımlarına darbe vuran karanlık duraklar olarak geçmiştir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümünü ortaya koyduğumuz hedefler ile 2023’e yüklediğimiz vizyon çerçevesinde kutlamayı planlıyoruz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başladık" diye konuştu.

    Erdoğan, "Darbeler, cuntalar vesayet girişimleri tarihimizde hep Cumhuriyet’in kazanımlarına darbe vuran karanlık duraklar olarak geçmiştir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümünü ortaya koyduğumuz hedefler ile 2023’e yüklediğimiz vizyon çerçevesinde kutlamayı planlıyoruz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başladık" diye konuştu.

  5. Beştepe'deki resepsiyona çok sayıda ünlü isim katıldı. İşte o ünlülerden bazıları...

    Beştepe'deki resepsiyona çok sayıda ünlü isim katıldı. İşte o ünlülerden bazıları...