İstanbul'da En İyi Çiğ Köfteyi Yiyebileceğiniz Adresler

İstanbul'da en iyi çiğ köfteyi yiyebileceğiniz adresler

  1. İster etli ister etsiz, çiğ köfte denince akan sular durur! Açlık krizlerini durduran, mideye şenlik veren bir lezzettir kendisi. "Çiğ köfte bir tutkudur!" diyenler için, İstanbul'da en iyi çiğ köfteyi tadabileceğiniz 9 adresi derledik...

    İster etli ister etsiz, çiğ köfte denince akan sular durur! Açlık krizlerini durduran, mideye şenlik veren bir lezzettir kendisi. "Çiğ köfte bir tutkudur!" diyenler için, İstanbul'da en iyi çiğ köfteyi tadabileceğiniz 9 adresi derledik...

  2. İstanbul’daki dokuz şubesinde sadece kebaplarıyla değil acılı çiğ köfteleri ile de sizi kendine hayran bırakan bir mekân Develi. Çiğ köfteler etle yoğruluyor ve bir porsiyonda 8 adet olarak servis ediliyor. Fotoğraftaki gibi 1,5 porsiyon da sipariş edebilirsiniz zira tadına doyamayacaksınız!

    İstanbul’daki dokuz şubesinde sadece kebaplarıyla değil acılı çiğ köfteleri ile de sizi kendine hayran bırakan bir mekân Develi. Çiğ köfteler etle yoğruluyor ve bir porsiyonda 8 adet olarak servis ediliyor. Fotoğraftaki gibi 1,5 porsiyon da sipariş edebilirsiniz zira tadına doyamayacaksınız!

  3. Etli çiğ köfte yapan enfes adreslerden diğeri de Çanak Kebap&Katmer. Biraz marul, biraz da limon ile şölen tadında bir çiğ köfte ziyafeti isterseniz Çanak’ın Anadolu Yakası’ndaki üç şubesinden birine mutlaka uğramalısınız. Yemekten sonra da leziz katmerlerini tatmayı unutmayın.

    Etli çiğ köfte yapan enfes adreslerden diğeri de Çanak Kebap&Katmer. Biraz marul, biraz da limon ile şölen tadında bir çiğ köfte ziyafeti isterseniz Çanak’ın Anadolu Yakası’ndaki üç şubesinden birine mutlaka uğramalısınız. Yemekten sonra da leziz katmerlerini tatmayı unutmayın.

  4. “Güzel bir çiğ köfte için Silivri'ye dahi giderim” derseniz, Garden Et sizin için doğru adres. Bir porsiyonda 6 adet bulunan çiğ köftelerin müptelası olabilirsiniz, baştan 2 porsiyon söylemekte yarar var! Ciğerleri ile de çok meşhur olan bu restoranı listenize ekleyin.

    “Güzel bir çiğ köfte için Silivri'ye dahi giderim” derseniz, Garden Et sizin için doğru adres. Bir porsiyonda 6 adet bulunan çiğ köftelerin müptelası olabilirsiniz, baştan 2 porsiyon söylemekte yarar var! Ciğerleri ile de çok meşhur olan bu restoranı listenize ekleyin.

  5. Cevizlibağ’da bulunan Pirpirim'de etli bir çiğ köfte ile başlayacağınız lezzet şölenine, Gaziantep'in diğer tatları ile devam edebilirsiniz. Çiğ köftelerinin lezzetlerini ustalarının becerisine bağlıyorlar. Bu iddialı çiğ köfteyi mutlaka tatmalısınız.

    Cevizlibağ’da bulunan Pirpirim'de etli bir çiğ köfte ile başlayacağınız lezzet şölenine, Gaziantep'in diğer tatları ile devam edebilirsiniz. Çiğ köftelerinin lezzetlerini ustalarının becerisine bağlıyorlar. Bu iddialı çiğ köfteyi mutlaka tatmalısınız.

  6. Köşkeroğlu çiğ köfteleri ile lezzeti garanti eden bir Karaköy mekânı. İster kahvaltı için ister kebap için gidin ama bu enfes çiğ köfteleri mutlaka tadın. Kapanışı da baklava ile yapmanızı tavsiye ederiz.

    Köşkeroğlu çiğ köfteleri ile lezzeti garanti eden bir Karaköy mekânı. İster kahvaltı için ister kebap için gidin ama bu enfes çiğ köfteleri mutlaka tadın. Kapanışı da baklava ile yapmanızı tavsiye ederiz.

  7. Mütevazı yerlerden hoşlananlardansanız, buraya uğramalısınız. Etli çiğ köfteleri sadece çarşamba günleri sunuluyor bizden söylemesi. Eğer bu lezzetten mahrum kalmak istemiyorsanız, çarşamba gününe plan yapmayın deriz. Mehmet Usta, Cerrahpaşa’da...

    Mütevazı yerlerden hoşlananlardansanız, buraya uğramalısınız. Etli çiğ köfteleri sadece çarşamba günleri sunuluyor bizden söylemesi. Eğer bu lezzetten mahrum kalmak istemiyorsanız, çarşamba gününe plan yapmayın deriz. Mehmet Usta, Cerrahpaşa’da...

  8. Bir diğer leziz çiğ köfte adresi için Florya'daki Kaşıbeyaz'ı listenize eklemelisiniz. Enfes çiğ köfteleri ile başlangıç yaptıktan sonra dilediğiniz leziz ana yemeklerle sofranızı taçlandırabilirsiniz.

    Bir diğer leziz çiğ köfte adresi için Florya'daki Kaşıbeyaz'ı listenize eklemelisiniz. Enfes çiğ köfteleri ile başlangıç yaptıktan sonra dilediğiniz leziz ana yemeklerle sofranızı taçlandırabilirsiniz.

  9. Lahmacunlar, kebaplar derken Fatih’te bulunan Öz Kilis'in çiğ köftesini de atlamamakta yarar var. Yiyenlerden tam not alan etli çiğ köfteyi siz de mutlaka deneyin deriz.

    Lahmacunlar, kebaplar derken Fatih’te bulunan Öz Kilis'in çiğ köftesini de atlamamakta yarar var. Yiyenlerden tam not alan etli çiğ köfteyi siz de mutlaka deneyin deriz.

  10. Burada tadımlık değil doyumluk çiğ köfte ile karşılaşacaksınız. Çiğ köfteleri etsiz fakat bu lezzetinden hiçbir şey eksiltmemiş, hâlâ çok lezizler. Bol kepçe sevenlerdenseniz Eminönü’ndeki meşhur Çiğ Köfteci Ali Usta doğru adres. Bunu önündeki uzun kuyruktan da anlayabilirsiniz...

    Burada tadımlık değil doyumluk çiğ köfte ile karşılaşacaksınız. Çiğ köfteleri etsiz fakat bu lezzetinden hiçbir şey eksiltmemiş, hâlâ çok lezizler. Bol kepçe sevenlerdenseniz Eminönü’ndeki meşhur Çiğ Köfteci Ali Usta doğru adres. Bunu önündeki uzun kuyruktan da anlayabilirsiniz...