Her Sabah Bu Karışımı İçerseniz

Her sabah bu limonlu karışımı içerseniz

  1. Gününüzü limon suyu ile başlamak, canlılığınızı arttırır, enerjiyi fuller ve organlarımızı temizlemek için mükemmel bir yoldur. Her gün vücudunuza soktuğunuz ilk şey üretkenliğiniz ve ruh haliniz üzerinde büyük bir etkisi var..

    Gününüzü limon suyu ile başlamak, canlılığınızı arttırır, enerjiyi fuller ve organlarımızı temizlemek için mükemmel bir yoldur. Her gün vücudunuza soktuğunuz ilk şey üretkenliğiniz ve ruh haliniz üzerinde büyük bir etkisi var..

  2. MALZEMELER  <br><br>  Limon<br>  Zencefil<br>  Tarçın (isteğe bağlı)

    MALZEMELER

    Limon
    Zencefil
    Tarçın (isteğe bağlı)

  3. YAPILIŞI<br>    Bir limonun yarısından sıktığınız limon suyu ile bir fincan sıcak suyun en uygun karışım olduğunu söylüyor. Karışımı daha etkili hale getirmek için biraz tarçın, biraz da öğütülmüş zencefil kullanabilirsiniz. Böylece metabolizma hızınızı da artırmış olacaksınız.

    YAPILIŞI
    Bir limonun yarısından sıktığınız limon suyu ile bir fincan sıcak suyun en uygun karışım olduğunu söylüyor. Karışımı daha etkili hale getirmek için biraz tarçın, biraz da öğütülmüş zencefil kullanabilirsiniz. Böylece metabolizma hızınızı da artırmış olacaksınız.

  4. HER SABAH BU KARIŞIMI İÇERSENİZ  <br>  Bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Limon suyu C vitamini ile dolu olduğundan, doğal ve güçlü bir bağışıklı sistemi onarıcısıdır. Yorgun olduğunuzda, stresli veya aşırı çalıştığınızda,vücuttaki ilk düşüş c vitamininde olur.

    HER SABAH BU KARIŞIMI İÇERSENİZ
    Bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Limon suyu C vitamini ile dolu olduğundan, doğal ve güçlü bir bağışıklı sistemi onarıcısıdır. Yorgun olduğunuzda, stresli veya aşırı çalıştığınızda,vücuttaki ilk düşüş c vitamininde olur.

  5. SİNDİRİMİ DESTEKLER  <br>  Sindirimini desteklemenin yanı sıra limon suyu, bağırsak kanallarındaki toksinlerden kurtulmanıza yardımcı olur. Limon, mide ekşimesi ve şişkinlik gibi şeyleri hafifletmeye yardımcı olan vitaminler ve mineraller ile doludur.

    SİNDİRİMİ DESTEKLER
    Sindirimini desteklemenin yanı sıra limon suyu, bağırsak kanallarındaki toksinlerden kurtulmanıza yardımcı olur. Limon, mide ekşimesi ve şişkinlik gibi şeyleri hafifletmeye yardımcı olan vitaminler ve mineraller ile doludur.

  6. SİNDİRİMİ TEMİZLER<br>    Limon suyu, sisteminizden zararlı toksinleri boşaltan güçlü vitaminler ve mineraller ile doludur.

    SİNDİRİMİ TEMİZLER
    Limon suyu, sisteminizden zararlı toksinleri boşaltan güçlü vitaminler ve mineraller ile doludur.

  7. İLTİHAPI AZALTIR<br>    Çok hastalık iltihaptan kaynaklanır ve limon suyu sıklıkla vücudunuzdaki asitliği azaltmaya ve böylece iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur.

    İLTİHAPI AZALTIR
    Çok hastalık iltihaptan kaynaklanır ve limon suyu sıklıkla vücudunuzdaki asitliği azaltmaya ve böylece iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur.

  8. KİLO VERMEYE YARDIMCI OLUR<br>    Limon suyu, açlık ile mücadeleye yardımcı olan bir sürü pektin lifi içerir.

    KİLO VERMEYE YARDIMCI OLUR
    Limon suyu, açlık ile mücadeleye yardımcı olan bir sürü pektin lifi içerir.

  9. CİLDİNİZİ TEMİZLER<br>    Limon suyu antioksidanlarda yüksek olduğu için Vitamin C, lekeleri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Limonların genel detoks niteliği cildin düzgün olmasına katkıda bulunur.

    CİLDİNİZİ TEMİZLER
    Limon suyu antioksidanlarda yüksek olduğu için Vitamin C, lekeleri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Limonların genel detoks niteliği cildin düzgün olmasına katkıda bulunur.

  10. ENFEKSİYONLARLA MÜCADELEYE YARDICI OLUR<br>    Bir bardak ılık limon suyu, enfeksiyonları savuşturmaya yardımcı olmak için mükemmel bir seçenektir. Bağışıklık sisteminizi artırmakla kalmaz, aynı zamanda grip boğaz ağrısı gibi şeyleri önlemeye yardımcı olur. size enerji verir.  Limon suyu sindirimi iyileştirdikçe, sindirim sisteminize girdikçe, vücudunuza enerji artışı sağlar.

    ENFEKSİYONLARLA MÜCADELEYE YARDICI OLUR
    Bir bardak ılık limon suyu, enfeksiyonları savuşturmaya yardımcı olmak için mükemmel bir seçenektir. Bağışıklık sisteminizi artırmakla kalmaz, aynı zamanda grip boğaz ağrısı gibi şeyleri önlemeye yardımcı olur. size enerji verir. Limon suyu sindirimi iyileştirdikçe, sindirim sisteminize girdikçe, vücudunuza enerji artışı sağlar.

  11. MÜKEMMEL POTASYUM KAYNAĞI<br>    Potasyum beyin, sinir ve kalp sağlığı için önemlidir ve limon suyu doludur. Rahatlatıcı ve serinletici sıcak içecek ile güne başlamak için günlük rutininize limon suyu ekleyin. Bu güçlü anti-hastalık içeceği hayatınıza dahil etmekten pişman olmayacaksınız.

    MÜKEMMEL POTASYUM KAYNAĞI
    Potasyum beyin, sinir ve kalp sağlığı için önemlidir ve limon suyu doludur. Rahatlatıcı ve serinletici sıcak içecek ile güne başlamak için günlük rutininize limon suyu ekleyin. Bu güçlü anti-hastalık içeceği hayatınıza dahil etmekten pişman olmayacaksınız.