Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Son 16'Da

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda

  1. Kara Kartal, Devler Ligi'nde tarih yazıyor! Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. hafta maçında Porto ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, gruptan lider çıkmayı garantileyerek adını Son 16'ya yazdırdı. Siyah-beyazlılar, bu organizasyonda gruplardan lider çıkan ilk Türk takımı olmayı başardı.

    Kara Kartal, Devler Ligi'nde tarih yazıyor! Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. hafta maçında Porto ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, gruptan lider çıkmayı garantileyerek adını Son 16'ya yazdırdı. Siyah-beyazlılar, bu organizasyonda gruplardan lider çıkan ilk Türk takımı olmayı başardı.

  2. Felipe ile öne geçen Porto'ya Beşiktaş, Talisca ile karşılık verdi: 1-1.

    Felipe ile öne geçen Porto'ya Beşiktaş, Talisca ile karşılık verdi: 1-1.

  3. Bu sonucun ardında Beşiktaş puanını 11'e çıkardı. Porto ise puanını 7 yaptı.

    Bu sonucun ardında Beşiktaş puanını 11'e çıkardı. Porto ise puanını 7 yaptı.

  4. Beşiktaş, gruplardaki 6. haftada deplasmanda Leipzig ile karşılacak.

    Beşiktaş, gruplardaki 6. haftada deplasmanda Leipzig ile karşılacak.

  5. Beşiktaş grubu lider bitirdiği için ikinci tur kurasına birinci torbadan seribaşı olarak girecek. Dolayısıyla Beşiktaş, Şampiyonlar ligi ikinci turunda diğer grupların ikincilerinden biriyle eşleşecek.

    Beşiktaş grubu lider bitirdiği için ikinci tur kurasına birinci torbadan seribaşı olarak girecek. Dolayısıyla Beşiktaş, Şampiyonlar ligi ikinci turunda diğer grupların ikincilerinden biriyle eşleşecek.

  6. İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemiyor. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkma ihtimali bulunan 5 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan birbiriyle eşleşemeyecek.

    İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemiyor. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkma ihtimali bulunan 5 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan birbiriyle eşleşemeyecek.

  7. İşte Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplardaki puan durumu ve Beşiktaş'ın olası rakipleri;

    İşte Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplardaki puan durumu ve Beşiktaş'ın olası rakipleri;

  8. İngiliz ekibi Manchester United grubunu lider tamamlamayı garantiledi. A Grubu'ndan 4. maçlar sonunda 6'şar puanı bulunan Basel ve CSKA Moskova ikincilik için yarışıyor.

    İngiliz ekibi Manchester United grubunu lider tamamlamayı garantiledi. A Grubu'ndan 4. maçlar sonunda 6'şar puanı bulunan Basel ve CSKA Moskova ikincilik için yarışıyor.

  9. PSG, Son 16'ya kalmayı garantiledi. Grubunda 4 galibiyeti bulunan Paris Saint Germain liderlik için en büyük aday. B Grubu'nda bir sürpriz yaşanmazsa Bayern Münih grubun ikinciliği için en büyük aday.

    PSG, Son 16'ya kalmayı garantiledi. Grubunda 4 galibiyeti bulunan Paris Saint Germain liderlik için en büyük aday. B Grubu'nda bir sürpriz yaşanmazsa Bayern Münih grubun ikinciliği için en büyük aday.

  10. C Grubu'da İtalyan temsilcisi Roma 4. maçlar sonunda lider durumda. 3. sıradaki Atletico Madrid'in hala ilk iki için şansı olsa da Roma ve Chelsea'nin çıkma ihtimali daha yüksek duruyor. (Ateltico Madrid'in son iki maçı Roma ve Chelsea ile)

    C Grubu'da İtalyan temsilcisi Roma 4. maçlar sonunda lider durumda. 3. sıradaki Atletico Madrid'in hala ilk iki için şansı olsa da Roma ve Chelsea'nin çıkma ihtimali daha yüksek duruyor. (Ateltico Madrid'in son iki maçı Roma ve Chelsea ile)

  11. Barcelona lider durumda olduğu D Grubu'nda İtalyan temsilcisi Juventus ile ilk iki için yarışıyor.

    Barcelona lider durumda olduğu D Grubu'nda İtalyan temsilcisi Juventus ile ilk iki için yarışıyor.

  12. E Grubu'nda Spartak Moskova, 5. hafta maçında kendi sahasında Maribor ile 1-1 berabere kaldı. Spartak Moskova puanını 6'ya çıkardı. Saat 22.45'te oynanacak karşılaşmada Sevilla kendi sahasında Liverpool ile karşılaşacak.

    E Grubu'nda Spartak Moskova, 5. hafta maçında kendi sahasında Maribor ile 1-1 berabere kaldı. Spartak Moskova puanını 6'ya çıkardı. Saat 22.45'te oynanacak karşılaşmada Sevilla kendi sahasında Liverpool ile karşılaşacak.

  13. 12 puanlı Manchester City Son 16'ya kalmayı garantiledi. Shakthar ve Napoli grup ikinciliği için mücadele edecek.

    12 puanlı Manchester City Son 16'ya kalmayı garantiledi. Shakthar ve Napoli grup ikinciliği için mücadele edecek.

  14. Real Madrid'i 3-1 yenen 10 puanlı Tottenham, grup liderliğini en büyük favorisi. Dortmund'un kendi sahasında APOEL'e puan kaybetmesinin ardından Real Madrid'in de grubu ikinci bitirmesi bekleniyor.

    Real Madrid'i 3-1 yenen 10 puanlı Tottenham, grup liderliğini en büyük favorisi. Dortmund'un kendi sahasında APOEL'e puan kaybetmesinin ardından Real Madrid'in de grubu ikinci bitirmesi bekleniyor.

  15. Gruplarda son 2 hafta karşılaşmaları 21-22 Kasım ve 5-6 Aralık tarihlerinde oynanacak.

    Gruplarda son 2 hafta karşılaşmaları 21-22 Kasım ve 5-6 Aralık tarihlerinde oynanacak.