Bir Zamanların Ünlüleri...Son Halleri İnanılmaz

Bir zamanlar Yeşilçam

  1. Bir zamanlar Yeşilçam'da fırtınalar estirirdi...

    Bir zamanlar Yeşilçam'da fırtınalar estirirdi...

  2. 1986 yapımı "Çalıkuşu" filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü ismi Kenan Kalav, İspanya'daki restoran sayısını 3 çıkarıyor.

    1986 yapımı "Çalıkuşu" filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü ismi Kenan Kalav, İspanya'daki restoran sayısını 3 çıkarıyor.

  3. İspanya'da uyuşturucu kaçakçılığı iddiasıyla tutuklanıp 9 yılın 6.5 yılını hapiste geçiren bir zamanların ünlü jönü Kenan Kalav artık kendi işinin patronu oldu.

    İspanya'da uyuşturucu kaçakçılığı iddiasıyla tutuklanıp 9 yılın 6.5 yılını hapiste geçiren bir zamanların ünlü jönü Kenan Kalav artık kendi işinin patronu oldu.

  4. Yeşilçam'ın yakışıklı yıldızlarından Kenan Kalav, 10 yıldır İspanya'da yaşıyor. Kenan Kalav burada üçüncü restoranını açmaya hazırlanıyor.

    Yeşilçam'ın yakışıklı yıldızlarından Kenan Kalav, 10 yıldır İspanya'da yaşıyor. Kenan Kalav burada üçüncü restoranını açmaya hazırlanıyor.

  5. Restoranlarına oğlu Can’ın adını veren Kalav, yaklaşık 10 yıldır İspanya’da yaşıyor.

    Restoranlarına oğlu Can’ın adını veren Kalav, yaklaşık 10 yıldır İspanya’da yaşıyor.

  6. Zaman zaman yakınlarını görmek için Türkiye’ye gelen oyuncu, şu sıralar İstanbul’da...

    Zaman zaman yakınlarını görmek için Türkiye’ye gelen oyuncu, şu sıralar İstanbul’da...

  7. Yusuf Kenan Kalav, 1 Kasım 1961 tarihinde Alman Suzi Hanım ile Mardinli kimya profesörü Cevat Bey'in oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul Özel Alman Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Münih'te turizm ve otelcilik eğitimi aldı. Fakat dış görünüşünün etkileyiciliği sayesinde kameraların önüne geçti. Önce bir fotoromanda oynadı. Sonra sinemaya adım attı. İlk olarak 1976 yılında Çaresiz adlı filmde küçük bir rolde göründü. Daha sonra da arkası geldi. Aydan Şener ile başrolü paylaştığı Çalıkuşu dizide kendisiyle özdeşleşen Kamuran karakteri onu şöhretin zirvesine taşıdı.

    Yusuf Kenan Kalav, 1 Kasım 1961 tarihinde Alman Suzi Hanım ile Mardinli kimya profesörü Cevat Bey'in oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul Özel Alman Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Münih'te turizm ve otelcilik eğitimi aldı. Fakat dış görünüşünün etkileyiciliği sayesinde kameraların önüne geçti. Önce bir fotoromanda oynadı. Sonra sinemaya adım attı. İlk olarak 1976 yılında Çaresiz adlı filmde küçük bir rolde göründü. Daha sonra da arkası geldi. Aydan Şener ile başrolü paylaştığı Çalıkuşu dizide kendisiyle özdeşleşen Kamuran karakteri onu şöhretin zirvesine taşıdı.

  8. Uzun süren kariyerine birçok unutulmaz film ve dizi sığdıran ünlü oyuncu hem geçip giden yılların hem de bir türlü vazgeçemediği alışkanlıklarının kurbanı oldu.

    Uzun süren kariyerine birçok unutulmaz film ve dizi sığdıran ünlü oyuncu hem geçip giden yılların hem de bir türlü vazgeçemediği alışkanlıklarının kurbanı oldu.

  9. Bir dönem ülkemizde ve dünyada milyonarca kişi tarafından seyredilen Zengin ve Yoksul (Rich Man Poor Man) dizisiyle kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan sonra da birçok usta yönetmenle sinema filmleri için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu artık kelimenin tam anlamıyla yıllara yenildi.

    Bir dönem ülkemizde ve dünyada milyonarca kişi tarafından seyredilen Zengin ve Yoksul (Rich Man Poor Man) dizisiyle kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan sonra da birçok usta yönetmenle sinema filmleri için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu artık kelimenin tam anlamıyla yıllara yenildi.

  10. Hayatının uzunca bir döneminde alkol sorunuyla mücedele ettiği bilinen 76 yaşındaki oyuncu Nick Nolte, önceki gün 9 yaşındaki kızı Sophie ile birlikte objektiflere takıldı.

    Hayatının uzunca bir döneminde alkol sorunuyla mücedele ettiği bilinen 76 yaşındaki oyuncu Nick Nolte, önceki gün 9 yaşındaki kızı Sophie ile birlikte objektiflere takıldı.

  11. Kurtlar Vadisi Irak filminde de kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Billy Zane son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

    Kurtlar Vadisi Irak filminde de kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Billy Zane son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

  12. 50 yaşındaki Zane, bir arkadaşıyla kahve içip sohbet ederken objektiflere takıldı.

    50 yaşındaki Zane, bir arkadaşıyla kahve içip sohbet ederken objektiflere takıldı.

  13. İşte ünlü oyuncunun son hal,...

    İşte ünlü oyuncunun son hal,...

  14. 59 yaşındaki ünlü aktör Andy Garcia, önceki gün Los Angeles Havaalanı'da objektiflere yakalandı...

    59 yaşındaki ünlü aktör Andy Garcia, önceki gün Los Angeles Havaalanı'da objektiflere yakalandı...

  15. Ünlü aktörün sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

    Ünlü aktörün sakalları da dikkatlerden kaçmadı.

  16. Garcia, başrollerinden birini üstlendiği Rob The Mob (Mafyayı Soyun) adlı filmde de ak düşmüş sakallarıyla kamera karşısına geçmişti.

    Garcia, başrollerinden birini üstlendiği Rob The Mob (Mafyayı Soyun) adlı filmde de ak düşmüş sakallarıyla kamera karşısına geçmişti.

  17. Andy Garcia geçen ay düzenlenen bir davette ise "sinek kaydı" traşıyla böyle görünüyordu.

    Andy Garcia geçen ay düzenlenen bir davette ise "sinek kaydı" traşıyla böyle görünüyordu.

  18. Yakın zamanda 63 yaşına girecek olan Liam Neeson son görüntüsüyle korkuttu...

    Yakın zamanda 63 yaşına girecek olan Liam Neeson son görüntüsüyle korkuttu...

  19. New York'ta çıktığı yürüyüşte aşırı zayıf görüntüsüyle kameralara yansıyan ünlü oyuncunun eski halinden artık eser yok...

    New York'ta çıktığı yürüyüşte aşırı zayıf görüntüsüyle kameralara yansıyan ünlü oyuncunun eski halinden artık eser yok...

  20. Liam Neeson adını tüm dünyaya duyuran Schindler'in Listesi filmini çevirdiğinde 41 yaşındaydı.

    Liam Neeson adını tüm dünyaya duyuran Schindler'in Listesi filmini çevirdiğinde 41 yaşındaydı.

  21. 1980'li yıllarda kadınların yüreklerini hoplatan ünlüler bakın yıllar içinde nasıl değişti. Bazıları yıllar içinde daha çekici oldu, bazıları eski günlerini aratır hale geldi. İşte o ünlüler. Bakalım şimdiki hallerine bakıp kim olduklarını çıkarabilecek misiniz. Saçlarının bir bölümü dökülmüş bu adam 80'lerin en yakışıklı Hollywood yıldızladından biriydi...

    1980'li yıllarda kadınların yüreklerini hoplatan ünlüler bakın yıllar içinde nasıl değişti. Bazıları yıllar içinde daha çekici oldu, bazıları eski günlerini aratır hale geldi. İşte o ünlüler. Bakalım şimdiki hallerine bakıp kim olduklarını çıkarabilecek misiniz. Saçlarının bir bölümü dökülmüş bu adam 80'lerin en yakışıklı Hollywood yıldızladından biriydi...

  22. Maxwell Cauldfield

    Maxwell Cauldfield

  23. Vincent Perez

    Vincent Perez

  24. Rob Lowe

    Rob Lowe

  25. Michael Douglas

    Michael Douglas

  26. Harrison Ford

    Harrison Ford

  27. Tom Cruise

    Tom Cruise

  28. Richard Gere

    Richard Gere

  29. Mel Gibson

    Mel Gibson

  30. Harry Hamlin

    Harry Hamlin

  31. Mark Harmon

    Mark Harmon

  32. Don Johnson

    Don Johnson

  33. John Travolta

    John Travolta

  34. Bruce Willis

    Bruce Willis

  35. Tom Hanks

    Tom Hanks