İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çinliler Yine Yaptı Yapacağını!

Çinliler yine yaptı yapacağını! Neredeyse aynı, fiyatı ise...

  1. Çin'in Guangzhou eyaletinde düzenlenen bir Otomobil fuarında görücüye çıkan LandWind X7, Jaguar Land Rover şirketinin Range Rover Evoque modeline olan inanılmaz benzerliği herkesi şaşırttı.

    Çin'in Guangzhou eyaletinde düzenlenen bir Otomobil fuarında görücüye çıkan LandWind X7, Jaguar Land Rover şirketinin Range Rover Evoque modeline olan inanılmaz benzerliği herkesi şaşırttı.

  2. Daily Mail'in haberine göre, 40 bin sterlin (62 bin dolar) fiyatla satışa sunulan Range Rover Evoque'a benzerliği ile büyük tepki çeken LandWind X7'nin fiyatı ise sadece 14 bin sterlin (22 bin dolar).

    Daily Mail'in haberine göre, 40 bin sterlin (62 bin dolar) fiyatla satışa sunulan Range Rover Evoque'a benzerliği ile büyük tepki çeken LandWind X7'nin fiyatı ise sadece 14 bin sterlin (22 bin dolar).

  3. Ana gövdesi, radyatör çizgileri ve farlarının tasarımındaki benzerlikler göze çarparken, benzer modelin Jaguar Land Rover'ın Çin'de ilk fabrikasını açtığı zamana denk gelmesi de dikkat çekti.

    Ana gövdesi, radyatör çizgileri ve farlarının tasarımındaki benzerlikler göze çarparken, benzer modelin Jaguar Land Rover'ın Çin'de ilk fabrikasını açtığı zamana denk gelmesi de dikkat çekti.

  4. Jaguar Land Rover yetkilileri ise dava açmak için harekete geçti. Şirketin CEO'su Ralf Speth yapılanın fikri mülkiyet hakkının ihlali olduğunu belirtirken uluslararası yasaların çiğnendiğini vurguladı.

    Jaguar Land Rover yetkilileri ise dava açmak için harekete geçti. Şirketin CEO'su Ralf Speth yapılanın fikri mülkiyet hakkının ihlali olduğunu belirtirken uluslararası yasaların çiğnendiğini vurguladı.

  5. LandWind'in CV9 modeli 2010'da Avrupa çarpışma testlerinden sadece 2 yıldız alabilmişti.

    LandWind'in CV9 modeli 2010'da Avrupa çarpışma testlerinden sadece 2 yıldız alabilmişti.

  6. Range Rover’ın Evoque serisi otomobiller Türkiye ’deki yüksek vergiler nedeniyle en ucuz (Pure Tech model) 83 bin 755 euro yani yaklaşık 231 bin TL’ye satılıyor.

    Range Rover’ın Evoque serisi otomobiller Türkiye ’deki yüksek vergiler nedeniyle en ucuz (Pure Tech model) 83 bin 755 euro yani yaklaşık 231 bin TL’ye satılıyor.

  7. Landwind, Çinli Evoque'un iç mekanında 10.2 inç'lik dokunmatik multimedya ekranı, ısıtmalı yan aynalar, elektronik park freni, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, GPS, Bluetooth, klima kontrol sistemi ve anahtarsız giriş/çalıştırma özelliklerini bir arada sunuyor.

    Landwind, Çinli Evoque'un iç mekanında 10.2 inç'lik dokunmatik multimedya ekranı, ısıtmalı yan aynalar, elektronik park freni, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, GPS, Bluetooth, klima kontrol sistemi ve anahtarsız giriş/çalıştırma özelliklerini bir arada sunuyor.

  8. Ayrıca büyük bir cam tavana sahip X7, ısıtmalı deri koltuklara, 8 hoparlörlü ses sistemine, lastik basınç uyarı ekranına ve şerit takip uyarı sistemine sahip.

    Ayrıca büyük bir cam tavana sahip X7, ısıtmalı deri koltuklara, 8 hoparlörlü ses sistemine, lastik basınç uyarı ekranına ve şerit takip uyarı sistemine sahip.

  9. Aracın kaputunun altında ise Mitsubishi'den devşirme, 2.0 litrelik turbo beslemeli 192 HP güç ve 250 Nm tork üreten bir motor sunuluyor.

    Aracın kaputunun altında ise Mitsubishi'den devşirme, 2.0 litrelik turbo beslemeli 192 HP güç ve 250 Nm tork üreten bir motor sunuluyor.

  10. Standart olarak önden çekişli olarak sunulacak Çinli Evoque'ta AWD dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyon listesinde.

    Standart olarak önden çekişli olarak sunulacak Çinli Evoque'ta AWD dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyon listesinde.

  11. İşte Landwind X7'nin detaylı görselleri...

    İşte Landwind X7'nin detaylı görselleri...