İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

2017'De Twitter'da En Çok Konuşulan 10 Topic

2017’de Twitter’da en çok konuşulan 10 topic

  1. Twitter’ın 2017 verilerine göre Türkiye’de bu sene en çok konuşulan hashtag #Beşiktaş oldu. Türkiye’de en çok konuşulan Twitter hesabı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi hesap @RT_Erdogan oldu.

    Twitter’ın 2017 verilerine göre Türkiye’de bu sene en çok konuşulan hashtag #Beşiktaş oldu. Türkiye’de en çok konuşulan Twitter hesabı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi hesap @RT_Erdogan oldu.

  2. En &ccedil;ok konuşulan hesap: @RT_Erdogan<br>  Gündemin baş döndüren bir hızla değiştiği bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Her gün milyonlarca kişinin duygu ve düşüncelerini paylaştığı Twitter her yıl olduğu gibi 2017&#8217;de de Türkiye gündemine damga vuran 'en'leri değerlendirdi. Twitter&#8217;ın verilerine göre, bu yıl Türkiye&#8217;de en çok Beşiktaş konuşulurken, en çok bahsi geçirilen hesap 11.7 milyon takipçiye sahip olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan&#8217;a ait resmi @RT_Erdogan hesabı oldu. Cumhurbaşkanını ise Başbakan Binali Yıldırım&#8217;ın 1.1 milyon takipçiye sahip resmi hesabı @TC_Basbakan izledi.

    En çok konuşulan hesap: @RT_Erdogan
    Gündemin baş döndüren bir hızla değiştiği bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Her gün milyonlarca kişinin duygu ve düşüncelerini paylaştığı Twitter her yıl olduğu gibi 2017’de de Türkiye gündemine damga vuran 'en'leri değerlendirdi. Twitter’ın verilerine göre, bu yıl Türkiye’de en çok Beşiktaş konuşulurken, en çok bahsi geçirilen hesap 11.7 milyon takipçiye sahip olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi @RT_Erdogan hesabı oldu. Cumhurbaşkanını ise Başbakan Binali Yıldırım’ın 1.1 milyon takipçiye sahip resmi hesabı @TC_Basbakan izledi.

  3. 2017&rsquo;nin konusu Beşiktaş&nbsp;<br>  Türkiye Süper Ligi'nde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanması ve Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura lider olarak yükselen ilk Türk takımı olmasıyla Beşiktaş, Twitter&#8217;da en çok konuşulan futbol takımı oldu. Beşiktaş'ın Pepe, Medel ve Negredo gibi oyuncuları transfer ederken başlattığı "Come To Beşiktaş" akımı da videolarla birlikte dünya ve Türkiye'de milyonlarca insana ulaşıp gündem oldu.

    2017’nin konusu Beşiktaş 
    Türkiye Süper Ligi'nde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanması ve Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura lider olarak yükselen ilk Türk takımı olmasıyla Beşiktaş, Twitter’da en çok konuşulan futbol takımı oldu. Beşiktaş'ın Pepe, Medel ve Negredo gibi oyuncuları transfer ederken başlattığı "Come To Beşiktaş" akımı da videolarla birlikte dünya ve Türkiye'de milyonlarca insana ulaşıp gündem oldu.

  4. Galatasaray ve Fenerbahçe ne alemde?<br>Beşiktaş&#8217;ın ardından en çok etkileşime geçilen futbol takımı ise Galatasaray. Onu ezeli rakip Fenerbahçe izliyor. Türkiye Futbol Federasyonu&#8217;nun resmi Twitter hesabı ise Twitter kullanıcılarının en çok etkileşime geçtiği bir diğer kurum.

    Galatasaray ve Fenerbahçe ne alemde?
    Beşiktaş’ın ardından en çok etkileşime geçilen futbol takımı ise Galatasaray. Onu ezeli rakip Fenerbahçe izliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi Twitter hesabı ise Twitter kullanıcılarının en çok etkileşime geçtiği bir diğer kurum.

  5. Justin Bieber hala ve ısrarla konuşuluyor

    Justin Bieber hala ve ısrarla konuşuluyor

  6. Justin Bieber'dan sonra, 'Ateşböceği' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Seçkin Özdemir geliyor.

    Justin Bieber'dan sonra, 'Ateşböceği' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Seçkin Özdemir geliyor.

  7. Favori ikili Elçin Sangu ve Barış Arduç

    Favori ikili Elçin Sangu ve Barış Arduç

  8. AHBAP girişimiyle dikkat çeken ve ihtiyaç sahiplerine yardım sağlayan Haluk Levent bu ikiliyi takip eden isim oldu.

    AHBAP girişimiyle dikkat çeken ve ihtiyaç sahiplerine yardım sağlayan Haluk Levent bu ikiliyi takip eden isim oldu.

  9. En çok etkileşime geçilen diğer isimlerin arasında ise Kısmetse Olur yarışmacıları, Demet Akalın ve Zayn Malik bulunuyor.

    En çok etkileşime geçilen diğer isimlerin arasında ise Kısmetse Olur yarışmacıları, Demet Akalın ve Zayn Malik bulunuyor.

  10. Depremler Twitter&#8217;a da yansıdı

    Depremler Twitter’a da yansıdı

  11. Teknoloji ve depremi, İzmir&#8217;deki terör saldırısında hayatını kaybeden ve birçok kişinin hayatını canı pahasına kurtaran Fethi Sekin ve 16 Nisan&#8217;da gerçekleştirilen referandum izledi.

    Teknoloji ve depremi, İzmir’deki terör saldırısında hayatını kaybeden ve birçok kişinin hayatını canı pahasına kurtaran Fethi Sekin ve 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandum izledi.

  12. 2017 gündemine damga vuran bir diğer olay ise Nusret&#8217;in yediden yetmişe herkesi saran ünlü 'saltbea' hareketi oldu.

    2017 gündemine damga vuran bir diğer olay ise Nusret’in yediden yetmişe herkesi saran ünlü 'saltbea' hareketi oldu.

  13. Tesla&#8217;nın sahibi ünlü mucit Elon Musk&#8217;ın ülkemizi ziyareti ve Atatürk&#8217;ün sözünü paylaşması Twitter kullanıcıların en fazla yorum yaptığı konulardan biri oldu.

    Tesla’nın sahibi ünlü mucit Elon Musk’ın ülkemizi ziyareti ve Atatürk’ün sözünü paylaşması Twitter kullanıcıların en fazla yorum yaptığı konulardan biri oldu.

  14. Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı, İstanbul'da düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Avrupa Şampiyonası'nın final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olması ise 2017 yılında göğsümüzü kabartan bir gelişme olurken Twitter kullanıcıları da bu şampiyonluğu attıkları tweetlerle yürekten kutladı.

    Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı, İstanbul'da düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Avrupa Şampiyonası'nın final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olması ise 2017 yılında göğsümüzü kabartan bir gelişme olurken Twitter kullanıcıları da bu şampiyonluğu attıkları tweetlerle yürekten kutladı.

  15. 2017&#8217;de Türkiye&#8217;de en çok konuşulan ilk 5 hashtag ve hesap:<br>  2017&rsquo;de T&uuml;rkiye&rsquo;de en &ccedil;ok konuşulan ilk 5 hashtag ve hesap:<br><br>  Hashtag:<br>  1-Beşiktaş  <br>2-Kısmetse Olur<br>  3-Seçkin Özdemir<br>  4-Türkiye<br>  5-Elçin Sangu<br>  <br><br>  Hesap:<br>  1-RT_Erdogan<br>  2-TC_Basbakan<br>  3-tcbestepe<br>  4-DrRecepAkdag<br>  5-naci_agbal<br>

    2017’de Türkiye’de en çok konuşulan ilk 5 hashtag ve hesap:
    2017’de Türkiye’de en çok konuşulan ilk 5 hashtag ve hesap:

    Hashtag:
    1-Beşiktaş
    2-Kısmetse Olur
    3-Seçkin Özdemir
    4-Türkiye
    5-Elçin Sangu


    Hesap:
    1-RT_Erdogan
    2-TC_Basbakan
    3-tcbestepe
    4-DrRecepAkdag
    5-naci_agbal