İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Haftanın Filmleri

Haftanın Filmleri

  1. "İntikam"  <p>    63 yaşındaki Jackie Chan bitmek tükenmez enerjisiyle yine sahnede. Konu itibariyle denenmişler listesinde olsa da filmin içinde Chan'in yer alması belli ölçüde tatmin sağlıyor. Çok sevdiği kızı bombalı saldırıda ölünce Vietnam göçmeni baba Quan İngiliz yetkililerden hesap soruyor. Tabi İngiliz yetkili başına nasıl bir bela aldığından habersiz... Pierce Brosnan orta yaşı geçkin haliyle bile çok hoş. Aksiyon türünün başarılı yönetmeni Martin Campbell imzalı filmde çocukluk kahramanlarımızla özlem gidermek ve dublörsüz Chan'i izlemek size iyi gelecek.

    "İntikam"

    63 yaşındaki Jackie Chan bitmek tükenmez enerjisiyle yine sahnede. Konu itibariyle denenmişler listesinde olsa da filmin içinde Chan'in yer alması belli ölçüde tatmin sağlıyor. Çok sevdiği kızı bombalı saldırıda ölünce Vietnam göçmeni baba Quan İngiliz yetkililerden hesap soruyor. Tabi İngiliz yetkili başına nasıl bir bela aldığından habersiz... Pierce Brosnan orta yaşı geçkin haliyle bile çok hoş. Aksiyon türünün başarılı yönetmeni Martin Campbell imzalı filmde çocukluk kahramanlarımızla özlem gidermek ve dublörsüz Chan'i izlemek size iyi gelecek.

  2. "Öteki Taraf"  <p>    Özcan Deniz'in 90'lardaki hallerini hatırlar mısınız? Şimdi düşününce ne büyük bir değişim gösterdiğine şaşırıyor ve bir yanıyla da takdir ediyorum. Şarkıcılıktan oyunculuğa ve yönetmenliğe uzanan bir başarı hikayesi diyebiliriz kendisine. Böyle aşk olur mu diye ağzımız açık izlediğimiz Aslı Enver ve Özcan Deniz'li İstanbullu Gelin'in ardından ikiliyi bu kez gerilim yüklü bir aşk hikayesinde izleyeceğiz. Aşkına sadık Ece rolü Enver için; fettan, hırslı ve kıskanç Sara rolü de Meryem Uzerli için çok uygun. Deniz tabi ki kendisine paylaşılamayan erkek rolünü uygun görmüş.

    "Öteki Taraf"

    Özcan Deniz'in 90'lardaki hallerini hatırlar mısınız? Şimdi düşününce ne büyük bir değişim gösterdiğine şaşırıyor ve bir yanıyla da takdir ediyorum. Şarkıcılıktan oyunculuğa ve yönetmenliğe uzanan bir başarı hikayesi diyebiliriz kendisine. Böyle aşk olur mu diye ağzımız açık izlediğimiz Aslı Enver ve Özcan Deniz'li İstanbullu Gelin'in ardından ikiliyi bu kez gerilim yüklü bir aşk hikayesinde izleyeceğiz. Aşkına sadık Ece rolü Enver için; fettan, hırslı ve kıskanç Sara rolü de Meryem Uzerli için çok uygun. Deniz tabi ki kendisine paylaşılamayan erkek rolünü uygun görmüş.

  3. "Suburbicon"<p>      Senaryosunun Joel ve Ethan Coen'in elinden çıktığı belli olan haftanın merak edilen filmi "Suburbicon"u George Clooney yönetiyor. Oyuncular önce bir yapım şirketi kuruyor sonra o şirketten çıkardığı filmi yönetiyor. Daha çok para kazanmanın ötesinde sadece oyunculukla yetinmek istememek yatıyor bu hareketin altında bence. Cennetten bir köşe gibi görünen sıcacık mahallenin bir cinayetle değişen çehresi ya da hep saklanan sırların ortaya çıkışı diyebiliriz filmin konusu için. Matt Damon bence diğer rollerinden farklı olarak çok daha başarılı. Julianne Moore biraz geri planda kalsa da rolünü konuşturmayı başarıyor. Bol ödüllü Alexandre Desplat filmin müziklerine öyle güzel bir imza atmış ki! İzlemeseniz de dinleyin derim.

    "Suburbicon"

    Senaryosunun Joel ve Ethan Coen'in elinden çıktığı belli olan haftanın merak edilen filmi "Suburbicon"u George Clooney yönetiyor. Oyuncular önce bir yapım şirketi kuruyor sonra o şirketten çıkardığı filmi yönetiyor. Daha çok para kazanmanın ötesinde sadece oyunculukla yetinmek istememek yatıyor bu hareketin altında bence. Cennetten bir köşe gibi görünen sıcacık mahallenin bir cinayetle değişen çehresi ya da hep saklanan sırların ortaya çıkışı diyebiliriz filmin konusu için. Matt Damon bence diğer rollerinden farklı olarak çok daha başarılı. Julianne Moore biraz geri planda kalsa da rolünü konuşturmayı başarıyor. Bol ödüllü Alexandre Desplat filmin müziklerine öyle güzel bir imza atmış ki! İzlemeseniz de dinleyin derim.

  4. "Genç Pehlivanlar"  <p>    Çok zengin topraklarımızda doğan biricik şeylerin, iyi yönetmenler tarafından, profesyonelce aktarılmasına bayılıyorum. Gerçekleri, gerçek karakterlerle anlatan Mete Gümürhan'ı tebrik ediyorum. Amasya Güreş Eğitim Merkezi'ne ülkenin dört bir yanından gelen çocukların hikayesi, yokluğu sporla doldurmak isteyen minik pehlivanların açlık ve umutla karışık nefesleri ve onlara dair her şeyi izlemek için mutlaka bir bilet alın!

    "Genç Pehlivanlar"

    Çok zengin topraklarımızda doğan biricik şeylerin, iyi yönetmenler tarafından, profesyonelce aktarılmasına bayılıyorum. Gerçekleri, gerçek karakterlerle anlatan Mete Gümürhan'ı tebrik ediyorum. Amasya Güreş Eğitim Merkezi'ne ülkenin dört bir yanından gelen çocukların hikayesi, yokluğu sporla doldurmak isteyen minik pehlivanların açlık ve umutla karışık nefesleri ve onlara dair her şeyi izlemek için mutlaka bir bilet alın!

  5. "Alibi.com"  <p>    Fransız komedisine uzak değilseniz, bu filmi izleyin derim. Baby Sitting serisinin ikinci filmiyle yönetmenlik deneyimine ilk adımı atan Philippe Lacheau yine başrolde ve yine yönetmen koltuğunda. Vazgeçmediği Julien Arruti ve Tarek Boudali ile başrolü paylaşan aktör, bence çok güzel bir hikayeyi hayata geçiriyor. Paralı ve ünlü insanların yalanlarını saklamak için bir şirket kuran Grégory'nin talihsizliklerle dolu macerası izlemeye değer.

    "Alibi.com"

    Fransız komedisine uzak değilseniz, bu filmi izleyin derim. Baby Sitting serisinin ikinci filmiyle yönetmenlik deneyimine ilk adımı atan Philippe Lacheau yine başrolde ve yine yönetmen koltuğunda. Vazgeçmediği Julien Arruti ve Tarek Boudali ile başrolü paylaşan aktör, bence çok güzel bir hikayeyi hayata geçiriyor. Paralı ve ünlü insanların yalanlarını saklamak için bir şirket kuran Grégory'nin talihsizliklerle dolu macerası izlemeye değer.

  6. "Korkusuzlar"<p>      ABD'de itfaiyecilik çok tutulan meslek gruplarından. Film ve dizilerde de görürüz, çekici ve kaslı adamlardır. 2013 yılında ise ne kadar korkusuz olabildiklerini de gördük. Filmin sonunu söylemekte bir beis görmüyorum çünkü o dönem 19 itfaiyecinin ölümüyle sonuçlanan olayı unutmak çok da kolay değil. Aksiyon filmlerinin yönetmeni Joseph Kosinski bu dokunaklı hikayeye biraz da teknoloji ekleyerek seyirlik bir macera haline getiriyor. Kalbin bir köşesinde çok insanın hayatını kaybettiği gerçeği dursa da her şeyi bir film gibi izlemek mümkün. Josh Brolin, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jeff Bridges ve Andie MacDowell filmin kalabalık oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

    "Korkusuzlar"

    ABD'de itfaiyecilik çok tutulan meslek gruplarından. Film ve dizilerde de görürüz, çekici ve kaslı adamlardır. 2013 yılında ise ne kadar korkusuz olabildiklerini de gördük. Filmin sonunu söylemekte bir beis görmüyorum çünkü o dönem 19 itfaiyecinin ölümüyle sonuçlanan olayı unutmak çok da kolay değil. Aksiyon filmlerinin yönetmeni Joseph Kosinski bu dokunaklı hikayeye biraz da teknoloji ekleyerek seyirlik bir macera haline getiriyor. Kalbin bir köşesinde çok insanın hayatını kaybettiği gerçeği dursa da her şeyi bir film gibi izlemek mümkün. Josh Brolin, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jeff Bridges ve Andie MacDowell filmin kalabalık oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

  7. "Maide'nin Altın Günü"<p>      Serkan Altuniğne ve Caner Özyurtlu "Yok Artık" serisinin ardından yine bir arada. Genellikle dizilerde görmeye alıştığımız Özyurtlu'nun kariyerine yönetmen olarak devam etmesi ne güzel... Serkan Altuniğne'yi 15 yıldır karikatürleriyle biliyoruz zaten. Film yapmak bambaşka bir deneyim ama hikaye çok bizden. Ezgi Mola mahallenin aranan ve korkulan yüzü, altın günlerinin değişmez yıldızı Maide rolüyle oldukça itici olmayı başarmış. Yani karikatür bir karakter. Kadın komedyenlerin sayısı artsın, her hafta bir kadın komedyen çıksın istiyorum. Umarım güzel gişe yapar.

    "Maide'nin Altın Günü"

    Serkan Altuniğne ve Caner Özyurtlu "Yok Artık" serisinin ardından yine bir arada. Genellikle dizilerde görmeye alıştığımız Özyurtlu'nun kariyerine yönetmen olarak devam etmesi ne güzel... Serkan Altuniğne'yi 15 yıldır karikatürleriyle biliyoruz zaten. Film yapmak bambaşka bir deneyim ama hikaye çok bizden. Ezgi Mola mahallenin aranan ve korkulan yüzü, altın günlerinin değişmez yıldızı Maide rolüyle oldukça itici olmayı başarmış. Yani karikatür bir karakter. Kadın komedyenlerin sayısı artsın, her hafta bir kadın komedyen çıksın istiyorum. Umarım güzel gişe yapar.

  8. "On Adım"<p>      Fatih Hacıosmanoğlu'nun yönettiği ve başrolü Diane Caldwell ile paylaştığı filmde bir ana oğul hikayesini izliyoruz. ABD'li yönetmen Tina'nın yeni filmi için İstanbul'a gelişi, hazır şehirdeyken de uzun zamandır görmediği oğluyla hasret gidermek isteyişi Amerikalı rahatlığı gibi gözükebilir. Olsun... Ege köyüne taşınan hikaye, karşılaşmalar, ne olursa olsun o filmi çekme arzusu, birbirinden kopuk yaşayan anne ve oğulun birbirini tanıma zorunluluğu ve tabi ki mafya olgusuyla birleşip görece naif bir maceraya dönüşüyor.

    "On Adım"

    Fatih Hacıosmanoğlu'nun yönettiği ve başrolü Diane Caldwell ile paylaştığı filmde bir ana oğul hikayesini izliyoruz. ABD'li yönetmen Tina'nın yeni filmi için İstanbul'a gelişi, hazır şehirdeyken de uzun zamandır görmediği oğluyla hasret gidermek isteyişi Amerikalı rahatlığı gibi gözükebilir. Olsun... Ege köyüne taşınan hikaye, karşılaşmalar, ne olursa olsun o filmi çekme arzusu, birbirinden kopuk yaşayan anne ve oğulun birbirini tanıma zorunluluğu ve tabi ki mafya olgusuyla birleşip görece naif bir maceraya dönüşüyor.