İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Canan Karatay Hastalıkların Sebebini Böyle Açıkladı

Canan Karatay hastalıkların sebebini böyle açıkladı

  1. Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen “Beden ve Ruh Sağlığı” konulu söyleşide Karatay, sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu ifade etti.

    Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen “Beden ve Ruh Sağlığı” konulu söyleşide Karatay, sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu ifade etti.

  2. Erkeklerin kadınlara göre kendilerine daha iyi bakması gerektiğini söyleyen Canan Karatay, erkeklerde x ve y kromozomu olduğunu biliyorsunuz.  Y kromozomuna bakarsanız bir bacağının eksik olduğunu fark edersiniz.

    Erkeklerin kadınlara göre kendilerine daha iyi bakması gerektiğini söyleyen Canan Karatay, erkeklerde x ve y kromozomu olduğunu biliyorsunuz. Y kromozomuna bakarsanız bir bacağının eksik olduğunu fark edersiniz.

  3. Bu durumda bacaktaki telomer eksik oluyor.  Bu sebepten dolayı erkeklerin ömrü kadınlardan daha kısa oluyor.  Erkekler kendinize iyi bakın diyerek özellikle erkeklere sağlıklı beslenme hakkında birkaç ipucu verdi.

    Bu durumda bacaktaki telomer eksik oluyor. Bu sebepten dolayı erkeklerin ömrü kadınlardan daha kısa oluyor. Erkekler kendinize iyi bakın diyerek özellikle erkeklere sağlıklı beslenme hakkında birkaç ipucu verdi.

  4. Trans yağlara dikkat edin. Hastalıkların asıl sebebi trans yağlardır. Ancak vücudumuzun sağlığı için yağ da önemlidir.  Yağsız hayat mümkün değildir dedi ve ekledi;

    Trans yağlara dikkat edin. Hastalıkların asıl sebebi trans yağlardır. Ancak vücudumuzun sağlığı için yağ da önemlidir. Yağsız hayat mümkün değildir dedi ve ekledi;

  5. “Karbonhidrata hiç ihtiyacımız yok. Temel ihtiyacımız yağ. Şimdi kötü yağlar olarak, zararlı yağlar, iyi yağlar kötü yağlar dedik. Doğada 30 türlü yağ vardır. Bu yağlar işlenmemiş olduğu zaman sağlıklıdır. Bunlar bozulmamış işlenmemiş olduğu zaman sağlıklıdır. Yalnız iki türlü yağ hastalık sebebidir.

    “Karbonhidrata hiç ihtiyacımız yok. Temel ihtiyacımız yağ. Şimdi kötü yağlar olarak, zararlı yağlar, iyi yağlar kötü yağlar dedik. Doğada 30 türlü yağ vardır. Bu yağlar işlenmemiş olduğu zaman sağlıklıdır. Bunlar bozulmamış işlenmemiş olduğu zaman sağlıklıdır. Yalnız iki türlü yağ hastalık sebebidir.

  6. Bunlardan biri trigliseritler. Trigliseritleri yükselten yağlar, şekerler, karbonhidratlar, baklavalar, börekler, makarnalar falan. Onun için Canan Karatay ‘Şeker, en tatlı zehirdir' diyor.

    Bunlardan biri trigliseritler. Trigliseritleri yükselten yağlar, şekerler, karbonhidratlar, baklavalar, börekler, makarnalar falan. Onun için Canan Karatay ‘Şeker, en tatlı zehirdir' diyor.