İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dizi Yıldızıydı,Kendini Muhtaçlara Adadı

Dizilerin paylaşılamayan yıldızıydı, şimdi kendini yardıma muhtaç insanlara adadı

  1. Sonra aniden hayata bakışı değişti. Maneviyata ağırlık vermeye başladı. Şöhretini de kazanabileceği büyük paraları da elinin tersiyle bir kenara itti. Sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanlara elini uzattı, onlara umut oldu. Özellikle de çocuklara....

    Sonra aniden hayata bakışı değişti. Maneviyata ağırlık vermeye başladı. Şöhretini de kazanabileceği büyük paraları da elinin tersiyle bir kenara itti. Sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç insanlara elini uzattı, onlara umut oldu. Özellikle de çocuklara....

  2. Ünlüleri hep kamera karşısında, ödül gecelerinde ya da kırmızı halı törenlerinde görüyorsunuz değil mi? Elbette işlerinin bir parçası olduğu için bu durum doğal.Ama hayatlarının her anını gözler önünde yaşayan ünlüler bazen de kimsenin bilmediği işler yapıyorlar. "İş" dediysek lafın gelişi. Tamamen kendi girişimleriyle,  herhangi bir beklenti içine girmeden hatta hayranları dahil birçok kişinin ruhu bile duymadan. Hatta bazıları o parlak dünyadan elini eteğini çekip kendini tamamen bu işlere bile veriyor kimi zaman.<p>      Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olarak çalışan ünlüleri hemen hemen herkes biliyor. Ama bir de daha sakin, "sessiz ve derinden" yardım faaliyetlerinde bulunan ünlüler var ki onlardan pek az insanın haberi var.    <p>  İşte yardımsever ünlüler.

    Ünlüleri hep kamera karşısında, ödül gecelerinde ya da kırmızı halı törenlerinde görüyorsunuz değil mi? Elbette işlerinin bir parçası olduğu için bu durum doğal.Ama hayatlarının her anını gözler önünde yaşayan ünlüler bazen de kimsenin bilmediği işler yapıyorlar. "İş" dediysek lafın gelişi. Tamamen kendi girişimleriyle, herhangi bir beklenti içine girmeden hatta hayranları dahil birçok kişinin ruhu bile duymadan. Hatta bazıları o parlak dünyadan elini eteğini çekip kendini tamamen bu işlere bile veriyor kimi zaman.

    Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olarak çalışan ünlüleri hemen hemen herkes biliyor. Ama bir de daha sakin, "sessiz ve derinden" yardım faaliyetlerinde bulunan ünlüler var ki onlardan pek az insanın haberi var.

    İşte yardımsever ünlüler.

  3. Onu ekranın en güzel oyuncularından biri olarak tanımıştık. Çok izlenen bir dizide rol aldı. Orada tanıştığı rol arkadaşıyla evlendi, bir çocuk sahibi oldu. Ama sonra eşinden de işinden de ayrıldı. Uzun süre sonra onu pırıltılı dünyanın uzağında bambaşka bir hayat sürdürürken gördü hayranları.

    Onu ekranın en güzel oyuncularından biri olarak tanımıştık. Çok izlenen bir dizide rol aldı. Orada tanıştığı rol arkadaşıyla evlendi, bir çocuk sahibi oldu. Ama sonra eşinden de işinden de ayrıldı. Uzun süre sonra onu pırıltılı dünyanın uzağında bambaşka bir hayat sürdürürken gördü hayranları.

  4. Gamze Özçelik'ten söz ediyoruz. Güzel oyuncu; Arka Sokaklar dizisiyle hafızalara kazındı. Sonra başka dizilerde de rol aldı ama bir gün aniden bambaşka bir hayata yöneldi.

    Gamze Özçelik'ten söz ediyoruz. Güzel oyuncu; Arka Sokaklar dizisiyle hafızalara kazındı. Sonra başka dizilerde de rol aldı ama bir gün aniden bambaşka bir hayata yöneldi.

  5. Manevi yanı ağırlıklı bir hayat süren Özçelik, sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç insanlara yardıma adadı kendini.

    Manevi yanı ağırlıklı bir hayat süren Özçelik, sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç insanlara yardıma adadı kendini.

  6. Hatta bu uğurda bir dernek bile kurdu. Umuda Koşanlar adını verdiği bu dernek aracılığıyla Türkiye'nin yanı sıra Bangladeş'deki yardıma muhtaç insanlara da yardım elini uzattı.

    Hatta bu uğurda bir dernek bile kurdu. Umuda Koşanlar adını verdiği bu dernek aracılığıyla Türkiye'nin yanı sıra Bangladeş'deki yardıma muhtaç insanlara da yardım elini uzattı.

  7. Gamze Özçelik, ekibiyle birlikte sonra da Sudan'a uzandı. Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.

    Gamze Özçelik, ekibiyle birlikte sonra da Sudan'a uzandı. Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.

  8. Gamze Özçelik, derneği aracılığıyla son olarak geçtiğimiz ay büyük bir insanlık dramının yaşandığı Arakan'a da gitti.

    Gamze Özçelik, derneği aracılığıyla son olarak geçtiğimiz ay büyük bir insanlık dramının yaşandığı Arakan'a da gitti.

  9. Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara yardım eli uzatmaya adayan Gamze Özçelik, Arakan'da çekilen bu pozunu "Bana Allah gerek, cihan kar etmez" notuyla paylaşmıştı.

    Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara yardım eli uzatmaya adayan Gamze Özçelik, Arakan'da çekilen bu pozunu "Bana Allah gerek, cihan kar etmez" notuyla paylaşmıştı.

  10. Sinema ve müzik dünyasının ünlülerinden Fulden Uras da yardım elini "kelebek çocuklara" uzattı. Uras, Latince adıyla "epidermolizis bulloza" olan kelebek hastalığına yakalanan miniklerin yardım meleğine dönüştü.

    Sinema ve müzik dünyasının ünlülerinden Fulden Uras da yardım elini "kelebek çocuklara" uzattı. Uras, Latince adıyla "epidermolizis bulloza" olan kelebek hastalığına yakalanan miniklerin yardım meleğine dönüştü.

  11. Uras, bu genetik hastalık hakkında toplumu bilinçlendirmek ve aynı zamanda hastalığın pençesine düşen miniklerin haya kalitesini yükseltmek için elinden geleni yapıyor.

    Uras, bu genetik hastalık hakkında toplumu bilinçlendirmek ve aynı zamanda hastalığın pençesine düşen miniklerin haya kalitesini yükseltmek için elinden geleni yapıyor.

  12. Uras, hem yardıma ihtiyacı olanlara hem de yardım edebileceklere Instagram sayfası aracılığıyla ulaşıyor.

    Uras, hem yardıma ihtiyacı olanlara hem de yardım edebileceklere Instagram sayfası aracılığıyla ulaşıyor.

  13. Tarkan, zaten zaten çevreye olan duyarlılığıyla tanınıyor. Bir dönem Hasankeyf'teki tarihi ve doğal güzelliklerin yok olmaması için de kolları sıvadı.

    Tarkan, zaten zaten çevreye olan duyarlılığıyla tanınıyor. Bir dönem Hasankeyf'teki tarihi ve doğal güzelliklerin yok olmaması için de kolları sıvadı.

  14. Açılan kampanyaya aktif olarak destek verdi Tarkan.Hatta Konuyu gündeme getirmek için bir de şarkı yaptı.

    Açılan kampanyaya aktif olarak destek verdi Tarkan.Hatta Konuyu gündeme getirmek için bir de şarkı yaptı.

  15. Yönetmen Fatih Akın, hem de en iyi bildiği yöntemle yani sinema diliyle konuyu gündeme taşıdı.

    Yönetmen Fatih Akın, hem de en iyi bildiği yöntemle yani sinema diliyle konuyu gündeme taşıdı.

  16. Çamburnu'nun 'atık cennetine' zevrilmesini konu alan Cennetteki Çöplük adlı belgeselin ilk gösterimi de Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında yapıldı.

    Çamburnu'nun 'atık cennetine' zevrilmesini konu alan Cennetteki Çöplük adlı belgeselin ilk gösterimi de Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında yapıldı.

  17. Brad Pitt , Katrina Kasırgası'nda yıkılan New Orleans için bir konut projesi de gerçekleştirdi.Hatta bir ara bir inşaat işçisi gibi gidip orada çalıştı. Böylece oradaki insanların durumuna dikkat çekti.

    Brad Pitt , Katrina Kasırgası'nda yıkılan New Orleans için bir konut projesi de gerçekleştirdi.Hatta bir ara bir inşaat işçisi gibi gidip orada çalıştı. Böylece oradaki insanların durumuna dikkat çekti.

  18. Çevreci çalışmalarıyla tanınan ünlü aktör Matt Damon, bu konuda faaliyet gösteren Water.org'un kurucularından. Hatta birkaç yıl önce dünyadaki su krizinin çözümü için belki de kimsenin aklına gelmeyecek bir çıkış yaptı. Oscar ödüllü Damon, dünyadaki milyonlarca insan, en basit hijyen ihtiyaçlarını karşılayacak kadar temiz suya kavuşuncaya kadar tuvalete gitmeyeceğini açıkladı.. Bu açıklama büyük ses getirdi.

    Çevreci çalışmalarıyla tanınan ünlü aktör Matt Damon, bu konuda faaliyet gösteren Water.org'un kurucularından. Hatta birkaç yıl önce dünyadaki su krizinin çözümü için belki de kimsenin aklına gelmeyecek bir çıkış yaptı. Oscar ödüllü Damon, dünyadaki milyonlarca insan, en basit hijyen ihtiyaçlarını karşılayacak kadar temiz suya kavuşuncaya kadar tuvalete gitmeyeceğini açıkladı.. Bu açıklama büyük ses getirdi.

  19. Leonardo DiCaprio, genellikle çapkınlıklarıyla haber oluyor ama onun çok duyarlı olduğu bir başka alan da var: Çevre. Aktörün, yeryüzündeki tüm canlıların sağlıklı ve iyi yaşam sürebilmesi için faaliyet gösteren ve kendi adını taşıyan bir vakfı var,.

    Leonardo DiCaprio, genellikle çapkınlıklarıyla haber oluyor ama onun çok duyarlı olduğu bir başka alan da var: Çevre. Aktörün, yeryüzündeki tüm canlıların sağlıklı ve iyi yaşam sürebilmesi için faaliyet gösteren ve kendi adını taşıyan bir vakfı var,.

  20. Sting'in yağmur ormanlarının yok olmaması için yıllardır yaptıklarını bilmeyen yok. Ünlü şarkıcı bu alanda faaliyet gösteren bir vakfın da kurucusu.

    Sting'in yağmur ormanlarının yok olmaması için yıllardır yaptıklarını bilmeyen yok. Ünlü şarkıcı bu alanda faaliyet gösteren bir vakfın da kurucusu.

  21. Katie Price, gösteri dünyasının en sansasyonel isimlerinden biri: Ama onun spot ışıklarının altına çok fazla çıkmayan bir yanı daha var: Kendisi de bir özürlü çocuğun annesi olan ünlü şarkıcı görme engelli çocuklar için faaliyet gösteren bir vakfı kurucusu.

    Katie Price, gösteri dünyasının en sansasyonel isimlerinden biri: Ama onun spot ışıklarının altına çok fazla çıkmayan bir yanı daha var: Kendisi de bir özürlü çocuğun annesi olan ünlü şarkıcı görme engelli çocuklar için faaliyet gösteren bir vakfı kurucusu.

  22. Rihanna'nın servetini sadece lüks evler, pahalı kıyafetler ya da göz kamaştıran tatillere çıkmak için harcadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz: Ünlü şarkıcının, büyükanne ve babasının adını taşıyan bir vakfı var. Clara Lionel Vakfı'nın amacı ise özellikle dünyanın geri kalmış bölgelerindeki kız çocuklarının eğitim görebilmesini sağlamak.<p>    kaynak :kelebek

    Rihanna'nın servetini sadece lüks evler, pahalı kıyafetler ya da göz kamaştıran tatillere çıkmak için harcadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz: Ünlü şarkıcının, büyükanne ve babasının adını taşıyan bir vakfı var. Clara Lionel Vakfı'nın amacı ise özellikle dünyanın geri kalmış bölgelerindeki kız çocuklarının eğitim görebilmesini sağlamak.

    kaynak :kelebek