Kanserin Panzehiri Olan Besinler

Zerdeçal, antienflamatuar içiriğiyle kansere karşı koruyor. Midede şişkinlik ve hazımsızlık tedavisinde kullanılıyor. Sedef hastalığında ağız yoluyla ve cilt üzerine sürülerek kullanıyor. Kanser hücrelerini öldürür ve gelişimlerini önler.

  1. Toz edilmiş 1 çay kaşığı zerdeçalı küçük bir kaba koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı ve taze çekilmiş çeyrek çay kaşığı karabiber koyup karıştırın. 10 dk dinlendirin. Günde 3 kez tüketin. Salataların üzerine, yoğurtla veya yemeklere ilave edilerek de kullanılabilir.

    Toz edilmiş 1 çay kaşığı zerdeçalı küçük bir kaba koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı ve taze çekilmiş çeyrek çay kaşığı karabiber koyup karıştırın. 10 dk dinlendirin. Günde 3 kez tüketin. Salataların üzerine, yoğurtla veya yemeklere ilave edilerek de kullanılabilir.

  2. Zerdeçalı da üzüm çekirdeği takip ediyor. İçerisinde yer alan zengin ginseng en güçlü antioksidan sayesinde kanser oluşumunu engelleyici besinler arasında üzüm çekirdeği de yer alıyor.

    Zerdeçalı da üzüm çekirdeği takip ediyor. İçerisinde yer alan zengin ginseng en güçlü antioksidan sayesinde kanser oluşumunu engelleyici besinler arasında üzüm çekirdeği de yer alıyor.

  3. Üzüm çekirdeği, modern tıpta sıklıkla kullanılıyor. İlk olarak Japon geleneksel tıbbında kullanıldı. İçerisinde çok güçlü antioksidanlar var. Vitamin E''den 20 kat, vitamin C''den 50 kat daha güçlü. Asmanın kökünde, üzüm çekirdeği, sapı ve kabuğunda kolesterol düşürücü resveratrol maddesi var.

    Üzüm çekirdeği, modern tıpta sıklıkla kullanılıyor. İlk olarak Japon geleneksel tıbbında kullanıldı. İçerisinde çok güçlü antioksidanlar var. Vitamin E''den 20 kat, vitamin C''den 50 kat daha güçlü. Asmanın kökünde, üzüm çekirdeği, sapı ve kabuğunda kolesterol düşürücü resveratrol maddesi var.