İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Emrah 1 Milyon TL'yi Geri Çevirdi

Yılbaşı sahnesi için istenen astronomik ücretler

  1. Yılbaşı sahnesi için istenen astronomik ücretlerle dudak uçuklatan ünlü isimlerin aksine, uzun yıllardır teklifleri geri çeviren Emrah, geleneğini yine bozmadı. 10 yılı aşkın süredir yılbaşında konser vermeyen şarkıcı, 2018’e girerken sahnede olması için gelen son teklifi de geri çevirdi.

    Yılbaşı sahnesi için istenen astronomik ücretlerle dudak uçuklatan ünlü isimlerin aksine, uzun yıllardır teklifleri geri çeviren Emrah, geleneğini yine bozmadı. 10 yılı aşkın süredir yılbaşında konser vermeyen şarkıcı, 2018’e girerken sahnede olması için gelen son teklifi de geri çevirdi.

  2. Şarkıcıya, Avusturya’nın başkenti Viyana’da özel bir şirketin düzenleyeceği yılbaşı kutlaması için teklif götürüldüğü öğrenildi. Bir gece için 250 bin Euro (1.128 milyon TL) önerilen Emrah, yılbaşını ailesiyle baş başa kutlamak istediğini dile getirerek, astronomik teklifi kabul etmedi. 2014 yılında Sibel Kirer’le nikah masasına oturan şarkıcının, Elyasa adında bir oğlu, Eleysa isimli de bir kızı bulunuyor.

    Şarkıcıya, Avusturya’nın başkenti Viyana’da özel bir şirketin düzenleyeceği yılbaşı kutlaması için teklif götürüldüğü öğrenildi. Bir gece için 250 bin Euro (1.128 milyon TL) önerilen Emrah, yılbaşını ailesiyle baş başa kutlamak istediğini dile getirerek, astronomik teklifi kabul etmedi. 2014 yılında Sibel Kirer’le nikah masasına oturan şarkıcının, Elyasa adında bir oğlu, Eleysa isimli de bir kızı bulunuyor.

  3. Öte yandan bu yıl Türkiye'yi terk edeceğini açıklayan Emrah, gençleşme derdine girdi. 46 yaşında olan Emrah, gençleşmek için botoks yaptırınca ortalık karıştı. Kendisinden yaşça küçük eşi Sibel Erdoğan'a ayak uydurmak için estetik yaptıran şarkıcıyı görenler büyük bir şok geçirdi.

    Öte yandan bu yıl Türkiye'yi terk edeceğini açıklayan Emrah, gençleşme derdine girdi. 46 yaşında olan Emrah, gençleşmek için botoks yaptırınca ortalık karıştı. Kendisinden yaşça küçük eşi Sibel Erdoğan'a ayak uydurmak için estetik yaptıran şarkıcıyı görenler büyük bir şok geçirdi.

  4. Emlak zengini olarak bilinen Emrah'ın bu halini görenlerin yorumu 'paraya kıyamamış' şeklinde oldu.

    Emlak zengini olarak bilinen Emrah'ın bu halini görenlerin yorumu 'paraya kıyamamış' şeklinde oldu.