2017'De Evlenen Ünlü İsimler Ve Düğünleri...

Bu yıl magazin gündemine düğünler damga vurdu.

  1. Bu yıl magazin gündemine düğünler damga vurdu. Gizlice evlenenler de vardı gösterişli düğünler ile dünyaevine girenler de. İşte 2017'de evlenen ünlü isimler ve çok konuşulan düğünleri...

    Bu yıl magazin gündemine düğünler damga vurdu. Gizlice evlenenler de vardı gösterişli düğünler ile dünyaevine girenler de. İşte 2017'de evlenen ünlü isimler ve çok konuşulan düğünleri...

  2. Hande Soral ve İsmail Demirci 2,5 yıllık ilişkilerini ekim ayında resmiyete dönüştürdüler. Çiftin düğününe bir çok ünlü isim katıldı.Soral düğününde Tuvana Büyükçınar imazlı bir gelinlik giymeyi tercih etti.

    Hande Soral ve İsmail Demirci 2,5 yıllık ilişkilerini ekim ayında resmiyete dönüştürdüler. Çiftin düğününe bir çok ünlü isim katıldı.Soral düğününde Tuvana Büyükçınar imazlı bir gelinlik giymeyi tercih etti.

  3. Oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaş'ta top koşturan Caner Erkin 2017'nin ilk günlerinde dünyaevine girdi. Düğün Roma'da sade bir tören ile gerçekleşti.

    Oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaş'ta top koşturan Caner Erkin 2017'nin ilk günlerinde dünyaevine girdi. Düğün Roma'da sade bir tören ile gerçekleşti.

  4. Beverly Hills'deki bir otelin teras katında 40 kişinin katılımı ile gerçekleşen nikahla evlenen Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman günbatımında 'evet' dedi.

    Beverly Hills'deki bir otelin teras katında 40 kişinin katılımı ile gerçekleşen nikahla evlenen Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman günbatımında 'evet' dedi.

  5. Asena 3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hasan Dere ile bu yıl nikah masasını oturdu. Düğün Shangri-La Bosphorus Hotel'de çiftin ailelerinin ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşti.

    Asena 3 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hasan Dere ile bu yıl nikah masasını oturdu. Düğün Shangri-La Bosphorus Hotel'de çiftin ailelerinin ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşti.

  6. Azra Akın 4 yıldır birliktelik yaşadığı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan İlçesi'nde hayatını birleştirdi. Azra Akın, Cemil İpekçi imzası taşıyan bir gelinlik giydi. Düğüne Akın'ın dansları damga vurdu.

    Azra Akın 4 yıldır birliktelik yaşadığı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan İlçesi'nde hayatını birleştirdi. Azra Akın, Cemil İpekçi imzası taşıyan bir gelinlik giydi. Düğüne Akın'ın dansları damga vurdu.

  7. Bu yılın en çok konuşulan düğünlerinden biri Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın düğünüydü. Çift Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de 250 kişinin katılıdığı törenle dünyaevine girdi. Nikah şahitliğini Esat Yontunç ve Kübra Subaşı üstlendi.

    Bu yılın en çok konuşulan düğünlerinden biri Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın düğünüydü. Çift Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de 250 kişinin katılıdığı törenle dünyaevine girdi. Nikah şahitliğini Esat Yontunç ve Kübra Subaşı üstlendi.

  8. Bora Akkaş ve Seda Türkmen Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen düğünle evlendi.Oyuncu çift fabrikaya deniz yoluyla geldi. Düğüne yaklaşık 200 kişi katıldı.

    Bora Akkaş ve Seda Türkmen Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen düğünle evlendi.Oyuncu çift fabrikaya deniz yoluyla geldi. Düğüne yaklaşık 200 kişi katıldı.

  9. 3,5 yıldır birliktelik yaşan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bu yıl hayatlarını birleştirerek mutlu sona ulaştı. Çiftin düğün törenine sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Ancak çiftin düğününden çok Evcen'in giydiği gelinliğin Neslihan Atagül'ün geliniği ile benzerliği konuşuldu.

    3,5 yıldır birliktelik yaşan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit bu yıl hayatlarını birleştirerek mutlu sona ulaştı. Çiftin düğün törenine sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Ancak çiftin düğününden çok Evcen'in giydiği gelinliğin Neslihan Atagül'ün geliniği ile benzerliği konuşuldu.

  10. İbrahim Çelikkol mimar sevgilisi Mihre Mutlu ile evlendi. Ünlü oyuncu mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

    İbrahim Çelikkol mimar sevgilisi Mihre Mutlu ile evlendi. Ünlü oyuncu mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

  11. Gizem Karaca, 'Güzel Köylü' dizisinin çekimlerdinde tanıştığı iş adamı sevgilisi Kemal Ekmekçi ile Nikki Beach’te nikah masasına oturdu. Düğüne 750 kişi katıldı.

    Gizem Karaca, 'Güzel Köylü' dizisinin çekimlerdinde tanıştığı iş adamı sevgilisi Kemal Ekmekçi ile Nikki Beach’te nikah masasına oturdu. Düğüne 750 kişi katıldı.

  12. Selin İmer ve Mustafa Ceceli temmuz ayında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı gizli bir nikahla evlendi. Çift görüntü vermemek için özel önlemler aldı.

    Selin İmer ve Mustafa Ceceli temmuz ayında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı gizli bir nikahla evlendi. Çift görüntü vermemek için özel önlemler aldı.

  13. Oyuncu Cem Özer bu yıl 5. kez nikah masasına oturdu. Özer uzun süredir birlikte olduğu senarist Pınar Dura ile evlendi.

    Oyuncu Cem Özer bu yıl 5. kez nikah masasına oturdu. Özer uzun süredir birlikte olduğu senarist Pınar Dura ile evlendi.

  14. 'İnadına Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Yeşim' karakteri ile ünlenen oyuncu Nilay Duru uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emrah Kıyan'la bu yıl hayatını birleştirdi. Çift açıkhavada gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi.

    'İnadına Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Yeşim' karakteri ile ünlenen oyuncu Nilay Duru uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emrah Kıyan'la bu yıl hayatını birleştirdi. Çift açıkhavada gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi.

  15. Oyuncu Ceren Moray, Fransız sevgilisi Nicco ile Bodrum’da nikah masasına oturdu.Çift renkli anları sosyal medyadan paylaştı.

    Oyuncu Ceren Moray, Fransız sevgilisi Nicco ile Bodrum’da nikah masasına oturdu.Çift renkli anları sosyal medyadan paylaştı.

  16. Uzun süre birliktelik yaşayan Canan Ergüder ve Kenan Ece evlendi. Çift aile arasında düzenlenen bir törenle nikah masasına oturdu.

    Uzun süre birliktelik yaşayan Canan Ergüder ve Kenan Ece evlendi. Çift aile arasında düzenlenen bir törenle nikah masasına oturdu.

  17. Bengisu Uzunöz ve Sarp Apak'da evlenmek için yurtdışını tercih eden isimlerdendi. Çiftin nikah töreni İspanya’nın Barcelona şehrinde yapıldı. Ünlü isimler çiftin mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.

    Bengisu Uzunöz ve Sarp Apak'da evlenmek için yurtdışını tercih eden isimlerdendi. Çiftin nikah töreni İspanya’nın Barcelona şehrinde yapıldı. Ünlü isimler çiftin mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.

  18. Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi. Yontunç'un nikah şahitliğini Acun Ilıcalı yaptı. Fatih Terim, Murat Boz, Hadise, Alp Kırşan ve Eser Yenenler'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Göcek Rixos'da gerçekleşen düğüne akın etti.

    Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi. Yontunç'un nikah şahitliğini Acun Ilıcalı yaptı. Fatih Terim, Murat Boz, Hadise, Alp Kırşan ve Eser Yenenler'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim Göcek Rixos'da gerçekleşen düğüne akın etti.

  19. Oyuncu Rüzgar Erkoçlar ve iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu Sarıyer Bahçeköy'de evlendi.Nikah şahitliğini Cengiz Semercioğlu ve gelinin arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ile Sevda Taşçı üstlendi. Çift, kapı açmama geleneğinden, davullu zurnalı gelin alma ve gelinin beline bağlanan kırmızı kurdeleye kadar geleneklere uygun bir düğün yaptı.

    Oyuncu Rüzgar Erkoçlar ve iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu Sarıyer Bahçeköy'de evlendi.Nikah şahitliğini Cengiz Semercioğlu ve gelinin arkadaşları Süheyla Dağıstanlı ile Sevda Taşçı üstlendi. Çift, kapı açmama geleneğinden, davullu zurnalı gelin alma ve gelinin beline bağlanan kırmızı kurdeleye kadar geleneklere uygun bir düğün yaptı.

  20. Algı Eke sevgilisi İnan Ulaş Torun ile gizlice nikah masasına oturdu. Sade bir törenle evlenen çift balayı için Ege sahillerini tercih etti.

    Algı Eke sevgilisi İnan Ulaş Torun ile gizlice nikah masasına oturdu. Sade bir törenle evlenen çift balayı için Ege sahillerini tercih etti.

  21. 'Kırgın Çiçekler' dizisinde canlandırdığı 'Songül' karakteri ile ünlünen oyuncu Gökçe Akyıldız hayatını Mustafa Özyurt ile birleştirdi.

    'Kırgın Çiçekler' dizisinde canlandırdığı 'Songül' karakteri ile ünlünen oyuncu Gökçe Akyıldız hayatını Mustafa Özyurt ile birleştirdi.

  22. Ümit Erdim, yılbaşı gecesi sosyal medya aracılığıyla evlenme teklifi ettiği sevgilisi Seda Çınar’la Beykoz Kundura Fabrikası’nda nikâh masasına oturdu. Düğüne çiftin ailesinin yanı sıra Derya Şensoy, Ahmet Kural, Açelya Akkoyun, Gökhan Keser gibi isimler de katıldı.

    Ümit Erdim, yılbaşı gecesi sosyal medya aracılığıyla evlenme teklifi ettiği sevgilisi Seda Çınar’la Beykoz Kundura Fabrikası’nda nikâh masasına oturdu. Düğüne çiftin ailesinin yanı sıra Derya Şensoy, Ahmet Kural, Açelya Akkoyun, Gökhan Keser gibi isimler de katıldı.

  23. Yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile dünyaevine girdi. Çift düğün için Çalhanoğlu'nun doğup büyüdüğü Almanya'yı tercih ettiler.

    Yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile dünyaevine girdi. Çift düğün için Çalhanoğlu'nun doğup büyüdüğü Almanya'yı tercih ettiler.

  24. Aranjör Alper Atakan ve Süper FM Radyo Müdürü Duygu Özkan Baltalimanı Portaxe’te evlendi. Düğüne müzik dünyasının ünlü isimleri katıldı.

    Aranjör Alper Atakan ve Süper FM Radyo Müdürü Duygu Özkan Baltalimanı Portaxe’te evlendi. Düğüne müzik dünyasının ünlü isimleri katıldı.

  25. Oyuncu Sarp Akkaya, Sinem Yalçınkaya ile Beykoz Kundura Fabrikası’nda evlendi. Akkaya, sevgilisine Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif etmişti. Ünlü isimler çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

    Oyuncu Sarp Akkaya, Sinem Yalçınkaya ile Beykoz Kundura Fabrikası’nda evlendi. Akkaya, sevgilisine Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif etmişti. Ünlü isimler çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

  26. 'Ezel' dizisiyle ünlenen oyuncu İsmail Filiz uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Nurana Bagiyeva ile mutlu sona ulaştı. Etiler Fenix’de evlenen çiftin düğününe aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı.

    'Ezel' dizisiyle ünlenen oyuncu İsmail Filiz uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Nurana Bagiyeva ile mutlu sona ulaştı. Etiler Fenix’de evlenen çiftin düğününe aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı.

  27. ‘Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Abdülhey’ rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Kenan Çoban bu yıl ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile Cadde Rakkas'ta düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Gecenin fotoğrafları davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

    ‘Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Abdülhey’ rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Kenan Çoban bu yıl ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile Cadde Rakkas'ta düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Gecenin fotoğrafları davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

  28. Kral Grubu’nun Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, nam-ı diğer “Gezegen Mehmet”, aile arasında yapılan nikah töreni ile hayatını Didem Özfiliz ile birleştirdi. Nikaha aileler dışında Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ,Star TV Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, NTV Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri, Özlem Denizmen , iş adamı Metin Güneş, yapımcı Polat Yağcı ve iletişimci Özgür Aras katıldı.

    Kral Grubu’nun Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, nam-ı diğer “Gezegen Mehmet”, aile arasında yapılan nikah töreni ile hayatını Didem Özfiliz ile birleştirdi. Nikaha aileler dışında Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ,Star TV Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, NTV Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri, Özlem Denizmen , iş adamı Metin Güneş, yapımcı Polat Yağcı ve iletişimci Özgür Aras katıldı.

  29. Güzel oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni Çalkan Algün ile sessiz sedasız evlendi. Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleşen düğünün fotoğrafları geceye katılanlar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

    Güzel oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni Çalkan Algün ile sessiz sedasız evlendi. Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleşen düğünün fotoğrafları geceye katılanlar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

  30. Nilay Deniz, görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile İzmir'de evlendi. Çift kır düğünü yapmayı tercih etti.

    Nilay Deniz, görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile İzmir'de evlendi. Çift kır düğünü yapmayı tercih etti.

  31. Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile Sultanahmet Binbirdirek Sarnıcı’nda dünyaevine girdi. Murat Akyer, eşine sürpriz yaparak düğünde yapay kar yağdırttı.

    Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile Sultanahmet Binbirdirek Sarnıcı’nda dünyaevine girdi. Murat Akyer, eşine sürpriz yaparak düğünde yapay kar yağdırttı.

  32. Beşiktaş'ta top koşturan Gökhan Töre, oyuncu Esra Bilgiç ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünyaevine girdi. Nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahitlik yaptı.

    Beşiktaş'ta top koşturan Gökhan Töre, oyuncu Esra Bilgiç ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünyaevine girdi. Nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahitlik yaptı.

  33. Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i Ahmet Arıman 2017'nin son günlerinde 23 yaşındaki sevgilisi Kader Kaynak ile evlendi.

    Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i Ahmet Arıman 2017'nin son günlerinde 23 yaşındaki sevgilisi Kader Kaynak ile evlendi.