İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Buzlar Eridi ABD'nin Gizli Silahları Ortaya Çıktı

Buzlar eridi ABD'nin gizli silahları ortaya çıktı

  1. İngiltere merkezli Independent gazetesi, ABD'nin Grönland'da bulunan gizli üssünün küresel ısınmaya bağlı olarak ortaya çıkabileceğini yazdı.

    İngiltere merkezli Independent gazetesi, ABD'nin Grönland'da bulunan gizli üssünün küresel ısınmaya bağlı olarak ortaya çıkabileceğini yazdı.

  2. İngiliz basınına konuşan uzmanlar, yıllar önce saklanan tonlarca kanserojen kimyasalın bu sayede denize dökülebileceğini vurguluyor.

    İngiliz basınına konuşan uzmanlar, yıllar önce saklanan tonlarca kanserojen kimyasalın bu sayede denize dökülebileceğini vurguluyor.

  3. Bölge üzerinde araştırma yapan uzmanlar küresel ısınmadan dolayı Grönland'daki büyük buzul kütlesinin çökmesiyle gizli nükleer tabakada da çöküntü yaşanabileceğini belirtti.

    Bölge üzerinde araştırma yapan uzmanlar küresel ısınmadan dolayı Grönland'daki büyük buzul kütlesinin çökmesiyle gizli nükleer tabakada da çöküntü yaşanabileceğini belirtti.

  4. Soğuk savaş zamanında 200 kişilik bir ekip tarafından nükleer güç ile inşa edilen şehir, Amerika tarafından “Project Iceworm-Buzsolucanı Projesi” olarak adlandırıldı.

    Soğuk savaş zamanında 200 kişilik bir ekip tarafından nükleer güç ile inşa edilen şehir, Amerika tarafından “Project Iceworm-Buzsolucanı Projesi” olarak adlandırıldı.

  5. Şehrin altında 4000 kilometre uzunluğundaki tünelde SSCB’ye karşı kullanılmak üzere 600 adet balistik füze yerleştirildi. Soğuk savaş zamanında hükümetlerin gizli çalışmalarının en büyük kanıtlarını içeren şehir, buzulların altında gizemini koruyor.

    Şehrin altında 4000 kilometre uzunluğundaki tünelde SSCB’ye karşı kullanılmak üzere 600 adet balistik füze yerleştirildi. Soğuk savaş zamanında hükümetlerin gizli çalışmalarının en büyük kanıtlarını içeren şehir, buzulların altında gizemini koruyor.

  6. Araştırmacılar 1967'den sonra şehir terk edildikten sonra gizli bir tünelden konuyla ilgili dökümanlara ulaşarak Iceworm projesinden haberdar oldu.

    Araştırmacılar 1967'den sonra şehir terk edildikten sonra gizli bir tünelden konuyla ilgili dökümanlara ulaşarak Iceworm projesinden haberdar oldu.