Tuzun Şaşırtıcı 10 Kullanım Alanı

Yüzlerce yıldır insanlar temizlik amacıyla evlerinde tuz kullandı. Bu eşsiz madde toksik etkilere neden olmaz ve bu da insanların evlerinde bulunan farklı şeylerin dezenfeksiyonu ve temizlenmesi için ona güvenmelerinin nedeni olmuştur.

  1. TUZ KARINCA YAYILMASINI ÖNLER    Karıncalarınızı kapılarınızdan, pencerelerinizden ve depo dolaplarınızdan korumak için doğal bir yol arıyorsanız, tuza güvenebilirsiniz. Karıncaların ev / mutfağınıza girmek için kullandığı pencerelere ve diğer alanlara biraz tuz serpin. Tuzu bu şekilde kullanırsanız, evinizdeki nem seviyesini de düşüreceksiniz.

    TUZ KARINCA YAYILMASINI ÖNLER Karıncalarınızı kapılarınızdan, pencerelerinizden ve depo dolaplarınızdan korumak için doğal bir yol arıyorsanız, tuza güvenebilirsiniz. Karıncaların ev / mutfağınıza girmek için kullandığı pencerelere ve diğer alanlara biraz tuz serpin. Tuzu bu şekilde kullanırsanız, evinizdeki nem seviyesini de düşüreceksiniz.

  2. DOĞAL BAKIR , GÜMÜŞ VE PİRİNÇ PARLATICI OLARAK TUZ    Gümüş, bakır ve / veya pirinç süslemeleriniz varsa, kesinlikle onları her seferinde tuzla temizlemeniz gerekecektir. Bakım yapılmadan bırakılırsa, renk kaybetme eğilimi gösterirler. Bu sorunu önlemek için tuz kullanabilir, çünkü bu etkili ve basit bir çözümdür. Sadece tuz ve elma sirkesi içeren bir karışım oluşturun ve parlaklaşana kadar yüzeyleri silin. Bu doğal karışımın yardımıyla kir ve lekeleri giderirsiniz.

    DOĞAL BAKIR , GÜMÜŞ VE PİRİNÇ PARLATICI OLARAK TUZ Gümüş, bakır ve / veya pirinç süslemeleriniz varsa, kesinlikle onları her seferinde tuzla temizlemeniz gerekecektir. Bakım yapılmadan bırakılırsa, renk kaybetme eğilimi gösterirler. Bu sorunu önlemek için tuz kullanabilir, çünkü bu etkili ve basit bir çözümdür. Sadece tuz ve elma sirkesi içeren bir karışım oluşturun ve parlaklaşana kadar yüzeyleri silin. Bu doğal karışımın yardımıyla kir ve lekeleri giderirsiniz.

  3. EVİNİZ VE ARACINIZ İÇİN DOĞAL TEMİZLEME MADDESİ OLARAK TUZ    Birkaç çorba kaşığı tuz ve bir galon yaklaşık 2-3 litre su alın ve karıştırın. Pencereleri temizlemek ve kalıcı lekeleri ortadan kaldırmak için bu karışımı kullanabilirsiniz. Cilalayın ve doğal görünümlerini elde edene kadar pencereleri temizleyin. En iyi yanı, elde ettiğiniz parlaklıkların uzun süre sürecek olmasıdır. Buna ek olarak, otomobilinizin camlarını temizlemek için aynı çözümü kullanabilirsiniz.

    EVİNİZ VE ARACINIZ İÇİN DOĞAL TEMİZLEME MADDESİ OLARAK TUZ Birkaç çorba kaşığı tuz ve bir galon yaklaşık 2-3 litre su alın ve karıştırın. Pencereleri temizlemek ve kalıcı lekeleri ortadan kaldırmak için bu karışımı kullanabilirsiniz. Cilalayın ve doğal görünümlerini elde edene kadar pencereleri temizleyin. En iyi yanı, elde ettiğiniz parlaklıkların uzun süre sürecek olmasıdır. Buna ek olarak, otomobilinizin camlarını temizlemek için aynı çözümü kullanabilirsiniz.

  4. LAVABONUN TIKANIKLIĞINI GİDERİP TEKRAR PARLATACAK    Biraz sıcak suya 1 yemek kaşığı su dökün doğrudan mutfağınızda veya lavabonuzda kullanın. Tıkanma ve aşırı kokuya neden olan gres birikimi tuz ile çözülür.

    LAVABONUN TIKANIKLIĞINI GİDERİP TEKRAR PARLATACAK Biraz sıcak suya 1 yemek kaşığı su dökün doğrudan mutfağınızda veya lavabonuzda kullanın. Tıkanma ve aşırı kokuya neden olan gres birikimi tuz ile çözülür.

  5. CİLDİNİZİ GENİŞLETİN    Ayrıca, muhteşem bir gençleştirici banyo fırçası oluşturmak için tuz kullanabilirsiniz. Tuz ve lavanta yağını veya zeytinyağını birleştirin. Bu çözümü vücudunuzda kullanın, birkaç dakika bekleyin ve ılık suyla temizleyin. Tuz sayesinde, cildiniz daha genç gözükecek ve hızlı ve etkili şekilde ölü derilerden kurtulabilirsiniz.

    CİLDİNİZİ GENİŞLETİN Ayrıca, muhteşem bir gençleştirici banyo fırçası oluşturmak için tuz kullanabilirsiniz. Tuz ve lavanta yağını veya zeytinyağını birleştirin. Bu çözümü vücudunuzda kullanın, birkaç dakika bekleyin ve ılık suyla temizleyin. Tuz sayesinde, cildiniz daha genç gözükecek ve hızlı ve etkili şekilde ölü derilerden kurtulabilirsiniz.

  6. DİŞ TEDAVİSİ    Diş ağrıları veya ağız yaraları ile uğraşıyorsanız, biraz tuzlu ılık suya koyun, tuzun çözülmesi için bir dakika bekleyin ve ağzınızı bu solüsyonla yıkayın. Bu tamamen doğal bir gargara mükemmel sonuç verir. diş beyazlatma ve ağıza sağlık bakımı

    DİŞ TEDAVİSİ Diş ağrıları veya ağız yaraları ile uğraşıyorsanız, biraz tuzlu ılık suya koyun, tuzun çözülmesi için bir dakika bekleyin ve ağzınızı bu solüsyonla yıkayın. Bu tamamen doğal bir gargara mükemmel sonuç verir. diş beyazlatma ve ağıza sağlık bakımı

  7. GİYSİLERİMİZİN KÜÇÜLMESİNİ ENGLLEMEK İÇİN    Kıyafetlerinizin küçülmesini önlemek için son yıkamada bir miktar tuz dökün. Güneşli bir günde kıyafetlerini kurutmanız durumunda bu özellikle yararlıdır. Elbiseleriniz mükemmel temizlikte ve yumuşak olacaktır.

    GİYSİLERİMİZİN KÜÇÜLMESİNİ ENGLLEMEK İÇİN Kıyafetlerinizin küçülmesini önlemek için son yıkamada bir miktar tuz dökün. Güneşli bir günde kıyafetlerini kurutmanız durumunda bu özellikle yararlıdır. Elbiseleriniz mükemmel temizlikte ve yumuşak olacaktır.