İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte 2017'Ye Damga Vuran Magazin Olayları...

2017 yılı magazin skandalları

  1. Bir yılı geride bırakıyoruz. 2017 yılı magazin skandallarının bol olduğu bir yıl oldu. Bunun dışında herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanmadı değil. Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle yaşadığı iddia edilen skandal ilişki, Vatan Şaşmaz cinayeti, Gülben Ergen - Erhan Çelik boşanması, Adriana Lima-Metin Hara aşkı, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in korumalarının, kendilerini görüntüleyen muhabiri gasp etmesi 2017 yılında en çok konuşulan magazin olayları olarak akıllara kazındı. İşte 2017'ye damga vuran magazin olayları...

    Bir yılı geride bırakıyoruz. 2017 yılı magazin skandallarının bol olduğu bir yıl oldu. Bunun dışında herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanmadı değil. Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle yaşadığı iddia edilen skandal ilişki, Vatan Şaşmaz cinayeti, Gülben Ergen - Erhan Çelik boşanması, Adriana Lima-Metin Hara aşkı, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in korumalarının, kendilerini görüntüleyen muhabiri gasp etmesi 2017 yılında en çok konuşulan magazin olayları olarak akıllara kazındı. İşte 2017'ye damga vuran magazin olayları...

  2. MURAT BOZ VE ESER YENENLER'İN KAÇAMAĞI ; Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu. Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez eşlik etti. Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

    MURAT BOZ VE ESER YENENLER'İN KAÇAMAĞI ; Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu. Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez eşlik etti. Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

  3. Ekip eğlenceye, Yenenler'in Levazım’daki villasında verdikleri partiyle devam etti. Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Yenenler'in evinde geçirdi. Bu olaydan sonra Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldı. Ancak çift bir süre sonra barıştı.

    Ekip eğlenceye, Yenenler'in Levazım’daki villasında verdikleri partiyle devam etti. Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Yenenler'in evinde geçirdi. Bu olaydan sonra Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldı. Ancak çift bir süre sonra barıştı.

  4. BURAK ÖZÇİVİT İLE FAHRİYE EVCEN EVLENDİ ; Fahriye Evcen 3,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile 29 Haziran'da evlendi. Fahriye Evcen'in nikah esnasında giydiği gelinlik ve Burak Özçivit'in damatlığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

    BURAK ÖZÇİVİT İLE FAHRİYE EVCEN EVLENDİ ; Fahriye Evcen 3,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile 29 Haziran'da evlendi. Fahriye Evcen'in nikah esnasında giydiği gelinlik ve Burak Özçivit'in damatlığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

  5. Sosyal medyada yayınlanan ilk karelerin ardından, kullanıcılar yeni çiftin gelinlik ve damatlığı için geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etti. Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı.

    Sosyal medyada yayınlanan ilk karelerin ardından, kullanıcılar yeni çiftin gelinlik ve damatlığı için geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etti. Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı.

  6. ECE ERKEN'İN FLÖRTÜ EVLİ ÇIKTI ; 2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Erken, New York Havalimanı'nda işadamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi. Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucudan açıklama geldi. Erken, "Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı" dedi. Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım, "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.

    ECE ERKEN'İN FLÖRTÜ EVLİ ÇIKTI ; 2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Erken, New York Havalimanı'nda işadamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi. Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucudan açıklama geldi. Erken, "Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı" dedi. Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım, "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.

  7. Bu açıklamadan sonra Ece Erken büyük bir şok yaşadığını söylerek şunları dile getirdi: Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam. Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi. Ancak ikili bir süre sonra yine beraber görüntülendi ve ilişkilerini sürdürme kararı aldı.

    Bu açıklamadan sonra Ece Erken büyük bir şok yaşadığını söylerek şunları dile getirdi: Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam. Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi. Ancak ikili bir süre sonra yine beraber görüntülendi ve ilişkilerini sürdürme kararı aldı.

  8. VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİ ; Sunucu Vatan Şaşmaz, eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker'in daha sonra intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi...

    VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİ ; Sunucu Vatan Şaşmaz, eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker'in daha sonra intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi...

  9. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı. İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

    Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı. İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

  10. MURAT BAŞOĞLU SKANDALI ; Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın, Bodrum'daki skandal görüntüleri magazin tarihine damga vurdu. Görüntülerin ardından, hakkında dava açılan Murat Başoğlu ifadesinde, “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik” dedi. Yeğeni de, kadının kendisi olduğunu reddetti.

    MURAT BAŞOĞLU SKANDALI ; Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın, Bodrum'daki skandal görüntüleri magazin tarihine damga vurdu. Görüntülerin ardından, hakkında dava açılan Murat Başoğlu ifadesinde, “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik” dedi. Yeğeni de, kadının kendisi olduğunu reddetti.

  11. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı ise ifadesinde: “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi ve ardından boşanma davası açtı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlattı. Hande Bermek bu olaydan sonra Murat Başoğlu'ndan boşandı. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

    Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı ise ifadesinde: “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi ve ardından boşanma davası açtı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlattı. Hande Bermek bu olaydan sonra Murat Başoğlu'ndan boşandı. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

  12. ADRIANA LIMA - METİN HARA BİRLİKTELİĞİ ; Bu yılın en önemli magazin olaylarından biri de, Metin Hara ile dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın aşk yaşamaya başlamasıydı. Bodrum'da el ele görüntülenen çiftin beraberliğiyle ilgili olarak 'reklam aşkı' yorumu yapıldı. Çıkan her olumsuz haberden sonra Hara ve Lima, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yalanladı.

    ADRIANA LIMA - METİN HARA BİRLİKTELİĞİ ; Bu yılın en önemli magazin olaylarından biri de, Metin Hara ile dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın aşk yaşamaya başlamasıydı. Bodrum'da el ele görüntülenen çiftin beraberliğiyle ilgili olarak 'reklam aşkı' yorumu yapıldı. Çıkan her olumsuz haberden sonra Hara ve Lima, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yalanladı.

  13. ALİŞAN İLE EDA EROL'UN NİŞANLANIP AYRILMASI ; Alişan, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşamaya başlamış ve kısa bir sonra da nişanlanmıştı. Evlilik tarihini de Kasın olarak belirleyen çift ani bir kararla ayrıldı. Eda Erol, Instagram hesabından paylaşılan notla ayrılığı duyurdu: Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim. Alişan çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu ve Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

    ALİŞAN İLE EDA EROL'UN NİŞANLANIP AYRILMASI ; Alişan, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşamaya başlamış ve kısa bir sonra da nişanlanmıştı. Evlilik tarihini de Kasın olarak belirleyen çift ani bir kararla ayrıldı. Eda Erol, Instagram hesabından paylaşılan notla ayrılığı duyurdu: Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim. Alişan çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu ve Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

  14. Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum.

    Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum.

  15. EŞİNİ SELİN İMER İLE ALDATAN MUSTAFA CECELİ ; Şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceklerini açıkladı. Boşanmadan önce Selin İmer ile birlikteliği ortaya çıkan şarkıcıya, kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ceceli ve İmer, 11 Temmuz'da aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi.

    EŞİNİ SELİN İMER İLE ALDATAN MUSTAFA CECELİ ; Şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceklerini açıkladı. Boşanmadan önce Selin İmer ile birlikteliği ortaya çıkan şarkıcıya, kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ceceli ve İmer, 11 Temmuz'da aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi.

  16. TUBA BÜYÜKÜSTÜN-UMUT EVİRGEN ; 6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz çocukları olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, boşandı. Tuba Büyüküsütün boşanmanın ardından Umut Evirgen ile görüntülendi. virgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı. Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu. 22 Haziran'da tutuklanan Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıl hapis istemiyle iddianeme düzenlenmişti.

    TUBA BÜYÜKÜSTÜN-UMUT EVİRGEN ; 6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz çocukları olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, boşandı. Tuba Büyüküsütün boşanmanın ardından Umut Evirgen ile görüntülendi. virgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı. Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu. 22 Haziran'da tutuklanan Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıl hapis istemiyle iddianeme düzenlenmişti.

  17. Duruşmada savunma yapan Evirgen'in avukatı Nail Gönenli, "Olayda müvekkillerin kameranın mülkiyetini kendilerine geçirme kastı veye amacı yok, tamamen fotoğrafların istenmesi durumu. Bu nedenle yağma suçunun kanunda belirtilen unsurları oluşmamıştır. Ayrıca şikayetçiler de şikayetinden vazgeçti. İddia edilen silah ne görüntülerde ne de başka bir yerde bulunamadı. Müvekkillerimin tahliyesini talep ediyorum" dedi. Daha sonra söz alan duruşma savcısı da sanıkların tahliyesini istedi. Kısa bir aranın ardından duruşmayı başlatan mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi. Ünlü işletmeci tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Daha sonra ise Büyüküstün sevgilisine tanık oldu ve şikayetin geri çekilmesi üzerine Evirgen beraat oldu.

    Duruşmada savunma yapan Evirgen'in avukatı Nail Gönenli, "Olayda müvekkillerin kameranın mülkiyetini kendilerine geçirme kastı veye amacı yok, tamamen fotoğrafların istenmesi durumu. Bu nedenle yağma suçunun kanunda belirtilen unsurları oluşmamıştır. Ayrıca şikayetçiler de şikayetinden vazgeçti. İddia edilen silah ne görüntülerde ne de başka bir yerde bulunamadı. Müvekkillerimin tahliyesini talep ediyorum" dedi. Daha sonra söz alan duruşma savcısı da sanıkların tahliyesini istedi. Kısa bir aranın ardından duruşmayı başlatan mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi. Ünlü işletmeci tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Daha sonra ise Büyüküstün sevgilisine tanık oldu ve şikayetin geri çekilmesi üzerine Evirgen beraat oldu.

  18. EBRU ŞALLI'NIN EVLİ SEVGİLİSİ ; Ebru Şallı, 2017'de zor bir yıl geçirdi. Önce Arda Turan ile yazışmaları sosyal medya düştü, ardından da 'çıplak fotoğraf skandalı' yaşadı. Son olarak ise, sevgilisi Uğur Akkuş'un evli olduğu ortaya çıktı. Eş Gonca Akkuş hamile olduğunu ve bu olaydan sonra çocuğunu aldırdığını açıkladı.

    EBRU ŞALLI'NIN EVLİ SEVGİLİSİ ; Ebru Şallı, 2017'de zor bir yıl geçirdi. Önce Arda Turan ile yazışmaları sosyal medya düştü, ardından da 'çıplak fotoğraf skandalı' yaşadı. Son olarak ise, sevgilisi Uğur Akkuş'un evli olduğu ortaya çıktı. Eş Gonca Akkuş hamile olduğunu ve bu olaydan sonra çocuğunu aldırdığını açıkladı.

  19. Çıkan haberlerden sonra Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yla ortak bir basın açıklaması yaptı. Akkuş, Şallı’yla 3 aydır görüştüklerini, evliliğinin ise 3 yıl önce sona erdiğini öne sürdü: “Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz.”

    Çıkan haberlerden sonra Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yla ortak bir basın açıklaması yaptı. Akkuş, Şallı’yla 3 aydır görüştüklerini, evliliğinin ise 3 yıl önce sona erdiğini öne sürdü: “Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz.”

  20. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bu açıklamasından sonra, Gonca Akkuş, 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu: Benim arabamla, benim paramla, benim şoförümle alışverişe çıkıyor. * Benim için 'akli dengesi bozuk' demişler, istedikleri devlet hastanesine gidip istedikleri raporu alabilirim. Kıskançlık yüzünden beni darp etmişti. Bu zina olayı ortaya çıkınca dava açtım. Bu olayda asıl suçlu olan benim eşimdir. Bana çıkıp 'Ben aşık oldum Gonca' deseydi, 'tamam' derdim. 3 yıldır süren bir boşanma davası yok. Bir yıl önce dava açtım. 3 yıllık bir boşanma davası varsa neden çocuk yapalım. Ben çocuk aldırdım.

    Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bu açıklamasından sonra, Gonca Akkuş, 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu: Benim arabamla, benim paramla, benim şoförümle alışverişe çıkıyor. * Benim için 'akli dengesi bozuk' demişler, istedikleri devlet hastanesine gidip istedikleri raporu alabilirim. Kıskançlık yüzünden beni darp etmişti. Bu zina olayı ortaya çıkınca dava açtım. Bu olayda asıl suçlu olan benim eşimdir. Bana çıkıp 'Ben aşık oldum Gonca' deseydi, 'tamam' derdim. 3 yıldır süren bir boşanma davası yok. Bir yıl önce dava açtım. 3 yıllık bir boşanma davası varsa neden çocuk yapalım. Ben çocuk aldırdım.

  21. * Eşim bana bir gün Whatsaap'tan 'Ebru Şallı'nın, fotoğrafları çıkmış' dedi. Sonra internete baktım, bulamadım. Eşim bana fotoğrafları gönderdi. 'Bu o değildir' dedim. 'Hayır o sezaryen izi var' dedi. Eşim bana fotoğrafları gönderdiğinde henüz medyaya düşmemişti. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar eşime atılmış olabilir. Ebru Şallı ile tanıştıktan sonra bana üçüncü çocuk için ısrar etmeye başladı. Yaptık ve oldu. Sonra bu olay patladı ve ben çocuğu aldırdım.

    * Eşim bana bir gün Whatsaap'tan 'Ebru Şallı'nın, fotoğrafları çıkmış' dedi. Sonra internete baktım, bulamadım. Eşim bana fotoğrafları gönderdi. 'Bu o değildir' dedim. 'Hayır o sezaryen izi var' dedi. Eşim bana fotoğrafları gönderdiğinde henüz medyaya düşmemişti. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar eşime atılmış olabilir. Ebru Şallı ile tanıştıktan sonra bana üçüncü çocuk için ısrar etmeye başladı. Yaptık ve oldu. Sonra bu olay patladı ve ben çocuğu aldırdım.

  22. ITIR ESEN'İN TACI ALINDI ; Miss Turkey 2017 Yarışmasında birinci seçilen Itır Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı. Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Sandıkçıoğlu, bu paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in tacının geri alındığını bildirdi. Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

    ITIR ESEN'İN TACI ALINDI ; Miss Turkey 2017 Yarışmasında birinci seçilen Itır Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı. Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Sandıkçıoğlu, bu paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in tacının geri alındığını bildirdi. Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

  23. NUSRET DÜNYA GÜNDEMİNDE ; İşletmeci Nusret Gökçe, 2017 yılında sadece Türkiye'de değil dünyada da yıldızı en çok parlayan isimler arasında yer aldı. Sosyal medyadaki paylaşımlarla ünü ülke sınırlarını aşan Gökçe, tuzlama hareketiyle fenomen haline geldi. Dünyaca ünlü dizi Narcos'un tanıtımında yer aldı.

    NUSRET DÜNYA GÜNDEMİNDE ; İşletmeci Nusret Gökçe, 2017 yılında sadece Türkiye'de değil dünyada da yıldızı en çok parlayan isimler arasında yer aldı. Sosyal medyadaki paylaşımlarla ünü ülke sınırlarını aşan Gökçe, tuzlama hareketiyle fenomen haline geldi. Dünyaca ünlü dizi Narcos'un tanıtımında yer aldı.

  24. GÜLBEN ERGEN İLE ERHAN ÇELİK'İN BOŞANMASI ; Gülben Ergen ile Erhan Çelik iki yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirmişti. Gülben Ergen, evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırdıktan sonra eski eşi Erhan Çelik ile ilgili olarak İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

    GÜLBEN ERGEN İLE ERHAN ÇELİK'İN BOŞANMASI ; Gülben Ergen ile Erhan Çelik iki yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirmişti. Gülben Ergen, evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırdıktan sonra eski eşi Erhan Çelik ile ilgili olarak İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

  25. MEHMET ALİ ERBİL-ŞARKICI NEVİN İLİŞKİSİ ; Mehmet Ali Erbil, ağustos ayında Nişantaşı'ndaki bir otelin çıkışında şarkıcı Nevin ile görüntülenmişti. Bir ay sonra, Nevin ve Erbil hakkındaki bir iddia gündeme ortaya atıldı. Nevin'in hamile olduğu öne sürüldü ve şarkıcı bu haberleri doğruladı. Nevin, Mehmet Ali Erbil'in baskısı yüzünden çocuğu aldırdığını söyledi. Şarkıcı, Erbil'in sözlerini şöyle açıkladı: "Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor."

    MEHMET ALİ ERBİL-ŞARKICI NEVİN İLİŞKİSİ ; Mehmet Ali Erbil, ağustos ayında Nişantaşı'ndaki bir otelin çıkışında şarkıcı Nevin ile görüntülenmişti. Bir ay sonra, Nevin ve Erbil hakkındaki bir iddia gündeme ortaya atıldı. Nevin'in hamile olduğu öne sürüldü ve şarkıcı bu haberleri doğruladı. Nevin, Mehmet Ali Erbil'in baskısı yüzünden çocuğu aldırdığını söyledi. Şarkıcı, Erbil'in sözlerini şöyle açıkladı: "Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor."

  26. Nevin'in bu açıklamalarından sonra Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozdu. Erbil, "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı." dedi. Ama olay daha da büyüdü ve Nevin bu açıklamalardan sonra bir kez daha konuştu: "Onu Allah’a havale ettim. 30 Ağustos’ta hamile kaldığımı öğrendim. Onu aradım, test sonucunu gönderdim. ‘Ben hastayım çocuk sakat doğar’ gibi laflar etti. ‘Ben senden en ufak bir şey istemiyorum sadece ismini ver’ dedim. Hastaneye abisi Mustafa Erbil ve bir arkadaşı geldi. Çantama da 5 bin dolar atmışlar.”

    Nevin'in bu açıklamalarından sonra Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozdu. Erbil, "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı." dedi. Ama olay daha da büyüdü ve Nevin bu açıklamalardan sonra bir kez daha konuştu: "Onu Allah’a havale ettim. 30 Ağustos’ta hamile kaldığımı öğrendim. Onu aradım, test sonucunu gönderdim. ‘Ben hastayım çocuk sakat doğar’ gibi laflar etti. ‘Ben senden en ufak bir şey istemiyorum sadece ismini ver’ dedim. Hastaneye abisi Mustafa Erbil ve bir arkadaşı geldi. Çantama da 5 bin dolar atmışlar.”

  27. AHMET KURAL-SILA AŞKI ; Bu yıla damgasını vuran aşklardan biri de Sıla-Ahmet Kural birlikteliğiydi. Çıkan iddialara sessiz kalan çiftin bu fotoğrafı aşkı belgeledi. Kural, daha sonra ise Harbiye'deki konserinde sevgilisini yalnız bırakmadı ve el ele görüntü verdi. Sıla'yı en önden izleyen Ahmet Kural, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Onu en önde izlemek mutluluk verici. Çok terledim heyecandan. İlk kez izleyeceğim Sıla Hanım'ı. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Bir arkadaş ortamında tanışmıştık" dedi.

    AHMET KURAL-SILA AŞKI ; Bu yıla damgasını vuran aşklardan biri de Sıla-Ahmet Kural birlikteliğiydi. Çıkan iddialara sessiz kalan çiftin bu fotoğrafı aşkı belgeledi. Kural, daha sonra ise Harbiye'deki konserinde sevgilisini yalnız bırakmadı ve el ele görüntü verdi. Sıla'yı en önden izleyen Ahmet Kural, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Onu en önde izlemek mutluluk verici. Çok terledim heyecandan. İlk kez izleyeceğim Sıla Hanım'ı. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Bir arkadaş ortamında tanışmıştık" dedi.

  28. CANER ERKİN İLE ŞÜKRAN OVALI EVLENDİ ; Oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 1 Ocak'ta Roma’da evlendi. Çiftin yakın dostlarının katıldığı nikah töreninde, Şükran Ovalı ve Caner Erkin hayatlarını birleştirdi. Caner Erkin'in şahidi yakın arkadaşı Celil Can Müftüoğlu, Şükran Ovalı’nın şahitleri ise Gözde Seda Altuner ve Büşra Pekin oldu.

    CANER ERKİN İLE ŞÜKRAN OVALI EVLENDİ ; Oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 1 Ocak'ta Roma’da evlendi. Çiftin yakın dostlarının katıldığı nikah töreninde, Şükran Ovalı ve Caner Erkin hayatlarını birleştirdi. Caner Erkin'in şahidi yakın arkadaşı Celil Can Müftüoğlu, Şükran Ovalı’nın şahitleri ise Gözde Seda Altuner ve Büşra Pekin oldu.

  29. RÜZGAR ERKOÇLAR EVLENDİ ; Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girdi. 31 yaşındaki Erkoçlar düğün öncesi, "Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde" açıklamasını yaptı. Tuğba Beyazoğlu ise yağan yağmura gönderme yaparak, "Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider" dedi.

    RÜZGAR ERKOÇLAR EVLENDİ ; Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girdi. 31 yaşındaki Erkoçlar düğün öncesi, "Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde" açıklamasını yaptı. Tuğba Beyazoğlu ise yağan yağmura gönderme yaparak, "Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider" dedi.

  30. ÖZCAN DENİZ BABA OLUYOR ; Yaklaşık 1 yıldır Antalyalı Feyza Aktan ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Özcan Deniz’in baba oluyor.

    ÖZCAN DENİZ BABA OLUYOR ; Yaklaşık 1 yıldır Antalyalı Feyza Aktan ile gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Özcan Deniz’in baba oluyor.

  31. İREM DERİCİ YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ ; Verdiği kilolarla gündeme gelen İrem Derici'nin, aşırı kilo kaybı nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu. Derici, son olarak 17 kilo verdiğini açıklamıştı. Şarkıcı, Fulya'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

    İREM DERİCİ YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRDÜ ; Verdiği kilolarla gündeme gelen İrem Derici'nin, aşırı kilo kaybı nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu. Derici, son olarak 17 kilo verdiğini açıklamıştı. Şarkıcı, Fulya'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

  32. Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, “İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir” dedi. Derici 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.

    Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, “İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir” dedi. Derici 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.

  33. DENİZ SEKİ TAHLİYE OLDU ; 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan üç yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Deniz Seki tahliye oldu. Şarkıcı ilk açıklamasında, "Ben de sizi özledim. Zorlu bir yolculuktu. Mutluyum. Biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri buradasınız, çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık" dedi. Deniz Seki'nin çıkışı beyaz güvercinler ile karşılandı. Seki, gözyaşları içinde güvercinleri serbest bıraktı.

    DENİZ SEKİ TAHLİYE OLDU ; 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan üç yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Deniz Seki tahliye oldu. Şarkıcı ilk açıklamasında, "Ben de sizi özledim. Zorlu bir yolculuktu. Mutluyum. Biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri buradasınız, çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık" dedi. Deniz Seki'nin çıkışı beyaz güvercinler ile karşılandı. Seki, gözyaşları içinde güvercinleri serbest bıraktı.

  34. ŞEYMA SUBAŞI İLE ACUN ILICALI EVLENDİ ; Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın nikahı Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyıldı. Ilıcalı'nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı. Çift yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla düğünlerini gerçekleştirdi.

    ŞEYMA SUBAŞI İLE ACUN ILICALI EVLENDİ ; Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de gerçekleşen törenle dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın nikahı Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyıldı. Ilıcalı'nın şahitliğini yakın arkadaşı Esat Yontunç, Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı yaptı. Çift yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla düğünlerini gerçekleştirdi.

  35. İBRAHİM KUTLUAY-EDWINA SPONZA İLİŞKİSİ ; Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldıttığını söyleyerek boşanma davası açmıştı. Taraflar bu iddiaları reddetse de aldatma iddiasının fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Kutluay ve Şener arasındaki boşanma davası sürüyor.

    İBRAHİM KUTLUAY-EDWINA SPONZA İLİŞKİSİ ; Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldıttığını söyleyerek boşanma davası açmıştı. Taraflar bu iddiaları reddetse de aldatma iddiasının fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Kutluay ve Şener arasındaki boşanma davası sürüyor.

  36. NUR YERLİTAŞ'IN CANLI YAYIN KAZASI ; Instagram'da yaptığı canlı yayın sırasında "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler yeter!" demesi, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Ünlüler camiasından birçok arkadaşı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı Nur Yerlitaş'ı.

    NUR YERLİTAŞ'IN CANLI YAYIN KAZASI ; Instagram'da yaptığı canlı yayın sırasında "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler yeter!" demesi, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Ünlüler camiasından birçok arkadaşı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı Nur Yerlitaş'ı.

  37. ELİF ŞAFAK'IN 'BİSEKSÜELİM' İTİRAFI ; Elif Şafak, TEDx konuşması sırasında biseksüel olduğunu itiraf etti.

    ELİF ŞAFAK'IN 'BİSEKSÜELİM' İTİRAFI ; Elif Şafak, TEDx konuşması sırasında biseksüel olduğunu itiraf etti.