Lüks Otomobilin Peşinatını Bozuk Para İle Ödedi

Lüks otomobilin peşinatını bozuk para ile ödedi

  1. Geçtiğimiz yıllarda Samsung ile Apple arasında patent davasından dolayı bir gerilme yaşanmıştı.

    Geçtiğimiz yıllarda Samsung ile Apple arasında patent davasından dolayı bir gerilme yaşanmıştı.

  2. İçerisinde bir art niyeti barındırmayan olayda Çinli bir vatandaş Çin'de bir BMW mağazasından 60 bin dolar değerinde bir otomobil almaya karar veriyor.

    İçerisinde bir art niyeti barındırmayan olayda Çinli bir vatandaş Çin'de bir BMW mağazasından 60 bin dolar değerinde bir otomobil almaya karar veriyor.

  3. BMW marka aracı almaya karar veren müşteri ödemesi gereken 11 bin dolar değerinde ki peşinatı 400 bin yen bozuk para ile yapmak istediğini söyledi ve satış ofisi çalışanlarının bu ödemeyi onaylaması sonrasında koli koli bozuk parayla ödeme gerçekleşti.

    BMW marka aracı almaya karar veren müşteri ödemesi gereken 11 bin dolar değerinde ki peşinatı 400 bin yen bozuk para ile yapmak istediğini söyledi ve satış ofisi çalışanlarının bu ödemeyi onaylaması sonrasında koli koli bozuk parayla ödeme gerçekleşti.

  4. Gün içerisinde artan tüm bozuk paraları bir alanda biriktirerek elde ettiği varlığı arabasının peşinatı olarak kullanmak istemeside otomobil yetkilileri tarafından garip ama mantıklı bulunması üzerine ilginç bir olay meydana geldi.

    Gün içerisinde artan tüm bozuk paraları bir alanda biriktirerek elde ettiği varlığı arabasının peşinatı olarak kullanmak istemeside otomobil yetkilileri tarafından garip ama mantıklı bulunması üzerine ilginç bir olay meydana geldi.

  5. 11 bin dolarlık peşinatı bozuk parayla ödedi.

    11 bin dolarlık peşinatı bozuk parayla ödedi.

  6. Müşterinin 10 adet koli içerisine koyarak getirdiği bozukluklar, sayım aşamasında mağaza çalışanları tarafından seferberlik ilan edilmesine neden oldu.

    Müşterinin 10 adet koli içerisine koyarak getirdiği bozukluklar, sayım aşamasında mağaza çalışanları tarafından seferberlik ilan edilmesine neden oldu.