Angelina Jolie'nin Güzellik Sırları

Güzellik sırları

  1. Ekranda her zaman kusursuz ten makyajı ile görüntülenen ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin güzellik sırlarını sizler için araştırdık...

    Ekranda her zaman kusursuz ten makyajı ile görüntülenen ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin güzellik sırlarını sizler için araştırdık...

  2. - Beyaz ten rengi ve pürüzsüz cildinin en önemli sırrı, makyajdan yapmadan önce yüzüne nemlendirici sürmesi

    - Beyaz ten rengi ve pürüzsüz cildinin en önemli sırrı, makyajdan yapmadan önce yüzüne nemlendirici sürmesi

  3. - Cildinin porselen makyaj yapılmış gibi durmasının nedeni ise kullandığı Nars markasının Aqua Gel Luminous Oil Free Moisturize ürünü sayesinde. Bu fondötenin jel formunda olması cildinin gün boyu parlak ve canlı görünmesini olduğunu söylüyor.

    - Cildinin porselen makyaj yapılmış gibi durmasının nedeni ise kullandığı Nars markasının Aqua Gel Luminous Oil Free Moisturize ürünü sayesinde. Bu fondötenin jel formunda olması cildinin gün boyu parlak ve canlı görünmesini olduğunu söylüyor.

  4. - Ekranlarda gördüğümüz kusursuz makyajının en önemli detayı ise saten pudra ile makyajını sabitlemesinden kaynaklanıyor. Shiseido markasının Translucent Loose Powder transparan pudrasını kullandığını belirtti.

    - Ekranlarda gördüğümüz kusursuz makyajının en önemli detayı ise saten pudra ile makyajını sabitlemesinden kaynaklanıyor. Shiseido markasının Translucent Loose Powder transparan pudrasını kullandığını belirtti.

  5. - Göz çevresindeki morlukları ve lekelerini kapatmak için ise lokal kapatıcı Shiseido Perfect Stick Concealer’ı olduğunu açıkladı.

    - Göz çevresindeki morlukları ve lekelerini kapatmak için ise lokal kapatıcı Shiseido Perfect Stick Concealer’ı olduğunu açıkladı.